KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
HoneyWhale E3 elektromos roller kuponok és akciók

HoneyWhale E3 elektromos roller leírás

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem vagyunk lekorlátozva arra, hogy csak a városon belül cirkáljunk. Az már külön öröm, hogy nem csak a vékonyabb felhasználók pattanhatnak fel rá, mivel a szerkezet olyan strapabíró vázzal rendelkezik, ami 120 kg-ot is tartósan képes tűrni. Az üzemidőre sem lehet panasz, egészen hosszú, akár 40 km-es utakat is megtehetünk a jármű segítségével, ami már 150 ezer forint alatt is beszerezhető.

Külső

A roller váza magnézium ötvözet felhasználásával készült, megközelítőleg 23,5 kg-ot nyom, szóval akkor sem fog leszakadni a karunk, ha a hónunk alá kell kapni egy lépcső miatt. Ami a méreteket illeti 121 x 116 cm-es nagysággal tudunk kalkulálni, feltéve, hogy nincs összehajtva a masina, mert a HoneyWhale E3 erre is lehetőséget ad a könnyebb szállítás és tárolás érdekében. Az E3 10 colos felfújható kerekeken gördül, a készüléket ellátták saját világítással, hogy a biztonság ne legyen semmiképp sem alku tárgya, duál fékek és egy apró LCD megjelenítő teszi még prémiumabbá az utazási élményt. Utóbbi minden lényegesebb adatot képes mutatni, akku töltöttség, pillanatnyi sebesség és más hasonlók.

Funkciók

A HoneyWhale E3 legfontosabb komponense természetesen a 600 wattos névleges teljesítményre képes, kefe nélküli elektromos motor, amelynek köszönhetően akár a 40 km-es óránkénti sebességet is elérhetjük, és aminek hála a 35 fokos emelkedők sem gátolhatnak bennünket utunk során. Az elektromos roller maximális teherbírása 120 kg, amivel az átlagos kínai rollerek felé emelkedik terhelhetőség tekintetében. Érdemes megemlíteni, hogy mivel a roller sokkal gyorsabb és erősebb, mint a többi hasonló gépezet, a saját érdekedben ne használd megfelelő védelem nélkül, bukósisak és egyéb kiegészítők erőteljesen javallottak, illetve nem kötelező kipörgetni belőle a maximum sebességet. Légy körültekintéssel! 

Üzemidő, hatótáv

A HoneyWhale E3 elektromos rollert egy 13 amperóra kapacitású lítium-ion akkumulátor működteti, amivel 35-40 km-es távolságok megtételére is alkalmas lesz a jármű egyetlen feltöltéssel. Ha normális a főnök, simán tele lesz az aksi, mire végzel a nappal, mert mindössze 6 órát kell töltőn hagyni a gépet, hogy újra bevethető lehessen.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 600 watt
Végsebesség: 40 km/h
Maximális hatótáv: 35-40 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 35 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 óra
Tömeg: 23,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D3 elektromos kerékpár

Fiido D3 elektromos kerékpár

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább