KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE ES18 Lite elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE ES18 Lite elektromos roller leírás

A LAOTIE ES18 Lite elektromos roller ugyanazt kínálja nagyjából, mint testvérei, vagyis egy erőteljes terepjáró masináról van szó, amivel akár 65 km/óra sebességgel is lehet száguldozni, és akár 200 kg-os terhelést is lazán tűr. Nyilván egy efféle bestiát már nem érdemes védőfelszerelés nélkül használni, de a megfelelő óvintézkedések mellett a roller kiváló társunk lehet ingázásra vagy a nagyvárosi közlekedésben is.

Külső 

A LAOTIE ES18 Lite karakteres külseje egyértelműen jelzi, hogy itt bizony nem spóroltak az anyaggal, a jármű váza masszív alumínium és (vas) acél ötvözetből készült, amelynek terhelhetősége eléri a 200 kg-ot is. A váz annak ellenére, hogy igen jól bírja a kiképzést továbbra is összehajtható kialakítást kapott, akárcsak a legtöbb hasonló roller, így nem okoz majd gondot sem a tárolás, sem az esetleges szállítás. Összecsukva az ES18 Lite 123 x 21 x 47 cm-es méretekkel rendelkezik, amikor pedig menetkész állapotban van, akkor 123 x 123 x 49 cm-es dimenziókkal kell kalkulálni. A roller kerekei 10 hüvelykesek, és nem tömörek, fel kell őket pumpálni. Az ES18 Lite neve ellenére sem egy könnyű darab, 37 kg-ot nyom.

Funkciók

Ebben a rollerben is kettős elektromotor teljesít szolgálatot, am ezúttal “csak” két 1200 wattos konstrukció került össze, ezek ketten együttesen teszik lehetővé a 65 km/órás maximális haladási sebességet, illetve annak lehetőségét, hogy a roller utasa képes legyen az akár 40 fokos emelkedőket is meghódítani. A biztonságos közlekedés érdekében a LAOTIE ES18 Lite fel lett szerelve kettős tárcsafékekkel, illetve beépített világítást is kapott a LAOTIE rollerje. Klassz, hogy a kormányon nem csupán az okostelefonnak van dedikált hely, de egy apró digitális kijelző is került a jobb oldalra, erről minden fontosabb adatot le tud olvasni a felhasználó, például a haladási tempót, vagy az akkumulátor töltöttségét.

Üzemidő 

A LAOTIE ES18 Lite elektromos roller belsejében egy 28,8 amperórás akkumulátor található, ami a gyártói ígéretek szerint képes egyetlen feltöltéssel akár 100 km-es hatótávolságot biztosítani, de ez csak abban az esetben érvényes, ha a rollert csak egyetlen motorral hajtjuk, szerényebb végsebesség mellett. Ha mindkét motor dolgozik, és nyomjuk, ahogy a csövön kifér, akkor is számítani lehet 45-55 km-es hatótávval, ami szintén nem rossz eredmény. A töltési idő nagyjából 5 órát fog elragadni az életünkből, ami ilyen hatótávolság mellett több, mint elfogadható.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 2 x 1200 W
Végsebesség: 65 km/h
Maximális hatótáv: 135 km
Maximális teherbírás: 200 kg
Legnagyobb emelkedő: 40 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra 
Tömeg: 37 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

A Xiaomi Mijia 1S egy összehajtható vázzal rendelkező elektromos roller, ami 8,5 colos kerekeken gördül és...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES19 elektromos roller

LAOTIE ES19 elektromos roller

A LAOTIE ES19 elektromos roller egy olyan elektromos meghajtású roller, ami terepen is képes helytállni. A...

Tovább