KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Niubility N2 elektromos roller kuponok és akciók

Niubility N2 elektromos roller leírás

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt valamennyire környezettudatos módon szeretné véghez vinni. A jármű több szempontból is szimpatikus lehet, példának okáért simán boldogul a 120 kg-os terheléssel, a hatótáv is 30 km feletti, a maximális sebesség pedig 25 km óránként. Ha hozzávesszük, hogy a legtöbb esetben akció nélkül is ki lehet fogni 100 ezer forint alatt, a rollert mindenképpen a jobb ajánlatok közé kell, hogy soroljuk.

Külső

Akárcsak a legtöbb manapság forgalomban lévő ázsiai gyártású elektromos roller ez is egy összehajtható vázat kapott, amelynek előnye tárolás és szállítás esetén fog megmutatkozni. Kinyitott állapotban a szerkezet 117 x 47 x 124 cm-es dimenziókkal bír, mérlegre helyező pedig 14 kg-ot nyom. A felvezetésben már említettük, hogy a roller alumínium váza boldogul az akár 120 kg-os terheléssel is, így tehát nem csak a madárcsontú vásárlóközönség választhatja a Niubility N2-t. Talán az még említést érdemel, hogy a roller felfújható kerekeken gördül, ami ugyan sérülékenyebb, mint a tömör gumi, viszont a terep egyenetlenségeit is sokkal jobban kiegyenlíti. A kerekek 10 hüvelykesek.

Funkciók

A Niubility N2 elektromos roller kétségtelenül legfontosabb alkatrésze az a 350 wattos elektromotor, amely lehetővé teszi az akár 25 km/órás haladási sebességet. Ez akkora lendületet jelent, amely bőven elegendő a 25 fokos emelkedőkhöz is. Hogy a közlekedés a lehető legbiztonságosabb legyen, a készülék kapott tárcsaféket, valamint beépített világítást. A hasznosan kellemes extrák közé pedig odasorolhatjuk a többfunkciós kijelzőt, amelyen az éppen aktuális sebesség mellett az akkumulátor töltöttségét is meg tudjuk tekinteni, egyebek mellett.

Üzemidő

A Niubility N2 elektromos roller borítása alá egy 10 Ah kapacitású lítium akkumulátor került az összeszerelés során, amely egyetlen feltöltéssel képes akár 32 km távolságra is eljuttatni bennünket. A töltési folyamat megközelítőleg 5-6 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 watt
Végsebesség:  25 km/h
Maximális hatótáv:  32 km
Maximális teherbírás:  120 kg
Legnagyobb emelkedő:  25 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5-6 óra
Tömeg: 14 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin G3 elektromos roller

Kugoo Kirin G3 elektromos roller

A Kugoo Kirin G3 elektromos roller egy valódi fenevad: a belsejében 1200 wattos motor dübörög, amelynek...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább