KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D2S elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D2S elektromos kerékpár leírás

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai webshopokat, és a D2S szintén méltó elődeihez, hiszen remek felszereltséggel, és masszív vázzal rendelkezik, ami még a komolyabb testsúlyú felhasználókkal is remekül boldogul. A készülék belsejében egy 250-300 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, a kefe nélküli konstrukció a gyártói leírások értelmében képes akár 25 km/óra végsebességet is produkálni, de nyilván nem mindegy milyen terepen és időjárási körülmények között közlekedünk.

És nyilván az is fontos, mi magunk mennyire vagyunk megpakolva, mindenesre az jó hír, hogy a 16 colos kerekeken gördülő alumínium váz 120 kg-ot is képes tartósan bírni, ami nagyon jónak számít az ázsiai gyártású gépek között, a legtöbb esetben 100 kg a maximum, nézzétek csak meg a Xiaomi portékáit! Nem éppen hegyvidéki kirándulásokra termett ez a kerékpár, de a 30 fokos emelkedőkkel megbirkózik, szóval egy dimbes-dombos városon belül simán boldogulni fogunk a kerékpárral.

A biztonság mindig is fontos volt az elektromos járműveket készítő gyártónál, és a Jurassic Parkos Hammond módjára ezúttal sem spóroltak semmin, van duál fékrendszer és persze beépített világítás, aminek nem csak te, de a közlekedésben részvevő többiek is örülni fognak. A váz már megszokott módon összehajtható, szóval nem lesz sosem probléma hova rakd a gépet, ha éppen nincs rá szükség, és ha messzebbre utaztok, akkor simán be lehet majd dobni a kocsi csomagtartójába. Az elektromos kerékpár belsejében lévő aksi képes az akár 40 km-es hatótávot is biztosítani egyetlen feltöltéssel, ami a legtöbb esetben nem fog tovább tartani 5 óránál. amennyiben hibrid módon szeretnénk haladni, tehát mi is tekerünk, akkor ennél jóval nagyobb hatótáv is kihozható a gépből. A Fiido D2S mérlegre helyezve 19,5 kg-ot nyom, szóval az anyagot nem spórolták ki a készülékből és beszerzése vélhetően egy hosszútávú befektetés lesz. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 40 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 30 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 19,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább
Elektromos járművek
NAVEE N65 elektromos roller

NAVEE N65 elektromos roller

A NAVEE N65 elektromos roller a létezését egy a Xiaomi által indított közösségi finanszírozási projektnek köszönheti,...

Tovább