KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D2S elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D2S elektromos kerékpár leírás

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai webshopokat, és a D2S szintén méltó elődeihez, hiszen remek felszereltséggel, és masszív vázzal rendelkezik, ami még a komolyabb testsúlyú felhasználókkal is remekül boldogul. A készülék belsejében egy 250-300 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, a kefe nélküli konstrukció a gyártói leírások értelmében képes akár 25 km/óra végsebességet is produkálni, de nyilván nem mindegy milyen terepen és időjárási körülmények között közlekedünk.

És nyilván az is fontos, mi magunk mennyire vagyunk megpakolva, mindenesre az jó hír, hogy a 16 colos kerekeken gördülő alumínium váz 120 kg-ot is képes tartósan bírni, ami nagyon jónak számít az ázsiai gyártású gépek között, a legtöbb esetben 100 kg a maximum, nézzétek csak meg a Xiaomi portékáit! Nem éppen hegyvidéki kirándulásokra termett ez a kerékpár, de a 30 fokos emelkedőkkel megbirkózik, szóval egy dimbes-dombos városon belül simán boldogulni fogunk a kerékpárral.

A biztonság mindig is fontos volt az elektromos járműveket készítő gyártónál, és a Jurassic Parkos Hammond módjára ezúttal sem spóroltak semmin, van duál fékrendszer és persze beépített világítás, aminek nem csak te, de a közlekedésben részvevő többiek is örülni fognak. A váz már megszokott módon összehajtható, szóval nem lesz sosem probléma hova rakd a gépet, ha éppen nincs rá szükség, és ha messzebbre utaztok, akkor simán be lehet majd dobni a kocsi csomagtartójába. Az elektromos kerékpár belsejében lévő aksi képes az akár 40 km-es hatótávot is biztosítani egyetlen feltöltéssel, ami a legtöbb esetben nem fog tovább tartani 5 óránál. amennyiben hibrid módon szeretnénk haladni, tehát mi is tekerünk, akkor ennél jóval nagyobb hatótáv is kihozható a gépből. A Fiido D2S mérlegre helyezve 19,5 kg-ot nyom, szóval az anyagot nem spórolták ki a készülékből és beszerzése vélhetően egy hosszútávú befektetés lesz. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 40 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 30 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 19,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D1 elektromos kerékpár

Fiido D1 elektromos kerékpár

A Fiido D1 elektromos kerékpár egyike a legjobb jelenleg is kapható villanyhajtású bicikliknek, és ennek több...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES8 elektromos roller

LAOTIE ES8 elektromos roller

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo B1 elektromos robogó

Kugoo B1 elektromos robogó

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy...

Tovább