KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Redmi AirDots S kuponok és akciók

Redmi AirDots S leírás

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán néhány apróbb ráncfelvarrással büszkélkedhet, viszont a kényelmes kialakítás, a kifejezetten játékokhoz készített alacsony késleltetés üzemmód, valamint a rendkívül baráti ár továbbra is méltóvá teszi a figyelemre. A készülék 5-6 ezer forintos áron megy, ahhoz képest pedig egészen komoly a felszereltsége.

Külső

A Xiaomi Redmi AirDots S egy in-ear kialakítású fülhallgató, az egyes fülesek nagyjából 4,1 grammot nyomnak, és természetesen jár melléjük egy töltésre is alkalmas bölcső, amiben tárolni lehet az apróságokat. A készülék külső borítása ellenáll a víznek és a pornak, de csak bizonyos nagyon szűk korlátok között, mivel ez egy IPX4 védelem, szóval inkább az izzadság, a fröccsenő víz ellen jelent valódi oltalmat. A fülhallgató feketében kapható.

Funkciók

A legfontosabb hardveres összetevő jelen esetben az a Bluetooth 5.0 modem, ami a vezeték nélküli összeköttetést menedzseli, a készülék kapott egy alacsony késleltetést lehetővé tévő üzemmódot, így minimális lesz a lag játék közben, mármint, ami a hangokat illeti, csoda gamer mobilt ez sem varázsol egy olcsó okostelefonból. A Redmi AirDots S belsejében 7,2 mm-es driverek felelnek a hangkibocsátásért, ám a füles nem csupán zenét hallgatni, de a beépített mikrofonnak hála telefonálni is teljesen megfelel. Támogatottak a HFP/HSP/A2DP/AVRCP, valamint a DSP/AAC/SBC protokollok egyaránt.

Üzemidő

A Redmi AirDots S füleseinek belsejében 25 mAh kapacitású aksik vannak, ezekkel nagyjából 4 órán keresztül lehet zenét hallgatni, vagy hívásokat intézni. A tároló dobozka borítása azonban nem csak kényelmes helyet rejt a fülhallgatóknak, hanem egy 350 mAh kapacitású akkumulátort, ami powerbank gyanánt is szolgál, így a 12 órás működés sem lehetetlen a többszöri újratöltésnek köszönhetően. A töltés USB-C kábellel történik, nagyjából 2 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 4,1 gramm (tok: 54 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 12 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, 20-20000 Hz frekvencia átvitel, Game Mode stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE7

BlitzWolf BW-FYE7

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább