KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Redmi AirDots S kuponok és akciók

Redmi AirDots S leírás

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán néhány apróbb ráncfelvarrással büszkélkedhet, viszont a kényelmes kialakítás, a kifejezetten játékokhoz készített alacsony késleltetés üzemmód, valamint a rendkívül baráti ár továbbra is méltóvá teszi a figyelemre. A készülék 5-6 ezer forintos áron megy, ahhoz képest pedig egészen komoly a felszereltsége.

Külső

A Xiaomi Redmi AirDots S egy in-ear kialakítású fülhallgató, az egyes fülesek nagyjából 4,1 grammot nyomnak, és természetesen jár melléjük egy töltésre is alkalmas bölcső, amiben tárolni lehet az apróságokat. A készülék külső borítása ellenáll a víznek és a pornak, de csak bizonyos nagyon szűk korlátok között, mivel ez egy IPX4 védelem, szóval inkább az izzadság, a fröccsenő víz ellen jelent valódi oltalmat. A fülhallgató feketében kapható.

Funkciók

A legfontosabb hardveres összetevő jelen esetben az a Bluetooth 5.0 modem, ami a vezeték nélküli összeköttetést menedzseli, a készülék kapott egy alacsony késleltetést lehetővé tévő üzemmódot, így minimális lesz a lag játék közben, mármint, ami a hangokat illeti, csoda gamer mobilt ez sem varázsol egy olcsó okostelefonból. A Redmi AirDots S belsejében 7,2 mm-es driverek felelnek a hangkibocsátásért, ám a füles nem csupán zenét hallgatni, de a beépített mikrofonnak hála telefonálni is teljesen megfelel. Támogatottak a HFP/HSP/A2DP/AVRCP, valamint a DSP/AAC/SBC protokollok egyaránt.

Üzemidő

A Redmi AirDots S füleseinek belsejében 25 mAh kapacitású aksik vannak, ezekkel nagyjából 4 órán keresztül lehet zenét hallgatni, vagy hívásokat intézni. A tároló dobozka borítása azonban nem csak kényelmes helyet rejt a fülhallgatóknak, hanem egy 350 mAh kapacitású akkumulátort, ami powerbank gyanánt is szolgál, így a 12 órás működés sem lehetetlen a többszöri újratöltésnek köszönhetően. A töltés USB-C kábellel történik, nagyjából 2 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 4,1 gramm (tok: 54 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 12 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, 20-20000 Hz frekvencia átvitel, Game Mode stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T9

QCY T9

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0...

Tovább