KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T2C kuponok és akciók

QCY T2C leírás

A QCY TC2 folytatja az előd jól bevált receptjét, és igyekszik a lehető legolcsóbban kínálni azokat a technológiákat és jellemzőket, amelyeket csak a sokkal drágább in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgatók esetében van módunk megismerni. Bluetooth 5.0 modem, 32 órás brutális üzemidő, és kellemes hangzás igyekszik szavatolni, hogy a készülék megvásárlását még véletlenül se bánjuk meg. 

Külső 

A készülék esetében minimalista dizájnnal van dolgunk, viszont arra is fordítottak energiát, hogy a fülhallgató ne csupán jól nézzen ki, de kényelmes is legyen. A fülesek mindössze 4,7 grammot nyomnak, hallójáratba illeszkednek, vezérlésük fizikai gombbal történik, de ez érthető, valahol spórolni kellett. A gyártás során ABS műanyagot és fémet használtak. 

Funkciók

A QCY TC2 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem található, amelynek előnyeit felesleges volna ecsetelni, aktiválható a személyi asszisztens egy gombnyomással, és persze a fülesek külön párosíthatóak. A fülhallgató 32 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvencia válasszal, valamint nagyjából 108 decibeles érzékenységgel rendelkezik. Természetesen nem csupán zenehallgatáshoz, de hívások lebonyolításához is tökéletesen alkalmazható a füles, ami CV 6.0 zajcsökkentéssel is bír. 

Üzemidő 

A vezeték nélküli fülhallgatók belsejében egyenként 45 mAh kapacitású aksi található, ami nagyjából 4 órán át képes életben tartani az apróságokat. A mellékelt tároló a már megszokott módon powerbank gyanánt is használható, a 800 mAh-nyi extra kakaóval 32 órán keresztül is lehet csapatni a zenét, vagy akár maratoni telefonhívásokat is intézhetünk. A töltés micro USB kábelen keresztül történik, nagyjából két órát kell rászánni az időnkből.

Specifikációk:

Tömeg: 4,7 gramm (tok: 100 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 32 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: A2DP, AVRCP, HFP ,HSP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
A6S TWS

A6S TWS

Az A6S TWS fülhallgató kialakítását és külsejét tekintve sokban merít a Redmi AirDots-ból, és akárcsak az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1

Xiaomi Haylou GT1

A Xiaomi Haylou GT1 egy abszolút megfizethető áron kapható, in-ear kialakítású fülhallgató, amelyet kivételesen nem ahhoz...

Tovább