KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T2C kuponok és akciók

QCY T2C leírás

A QCY TC2 folytatja az előd jól bevált receptjét, és igyekszik a lehető legolcsóbban kínálni azokat a technológiákat és jellemzőket, amelyeket csak a sokkal drágább in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgatók esetében van módunk megismerni. Bluetooth 5.0 modem, 32 órás brutális üzemidő, és kellemes hangzás igyekszik szavatolni, hogy a készülék megvásárlását még véletlenül se bánjuk meg. 

Külső 

A készülék esetében minimalista dizájnnal van dolgunk, viszont arra is fordítottak energiát, hogy a fülhallgató ne csupán jól nézzen ki, de kényelmes is legyen. A fülesek mindössze 4,7 grammot nyomnak, hallójáratba illeszkednek, vezérlésük fizikai gombbal történik, de ez érthető, valahol spórolni kellett. A gyártás során ABS műanyagot és fémet használtak. 

Funkciók

A QCY TC2 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem található, amelynek előnyeit felesleges volna ecsetelni, aktiválható a személyi asszisztens egy gombnyomással, és persze a fülesek külön párosíthatóak. A fülhallgató 32 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvencia válasszal, valamint nagyjából 108 decibeles érzékenységgel rendelkezik. Természetesen nem csupán zenehallgatáshoz, de hívások lebonyolításához is tökéletesen alkalmazható a füles, ami CV 6.0 zajcsökkentéssel is bír. 

Üzemidő 

A vezeték nélküli fülhallgatók belsejében egyenként 45 mAh kapacitású aksi található, ami nagyjából 4 órán át képes életben tartani az apróságokat. A mellékelt tároló a már megszokott módon powerbank gyanánt is használható, a 800 mAh-nyi extra kakaóval 32 órán keresztül is lehet csapatni a zenét, vagy akár maratoni telefonhívásokat is intézhetünk. A töltés micro USB kábelen keresztül történik, nagyjából két órát kell rászánni az időnkből.

Specifikációk:

Tömeg: 4,7 gramm (tok: 100 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 32 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: A2DP, AVRCP, HFP ,HSP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább