KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T1C kuponok és akciók

QCY T1C leírás

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal kénytelenek leszünk elismerni, hogy már bizony fillérekért is kiváló készüléket kaphatunk, pláne ha valamelyik ázsiai gyártó kínálatából szemezgetünk. Az aprócska fülhallgatók külön-külön is tökéletesen funkcionálisak, tömegük mindössze 4,6 gramm, a hozzájuk mellékelt töltésre is alkalmas tároló pedig alig nyom többet 28 grammnál.

A dokkoló nélkül a fülhallgatók nagyjából 4-5 óra működésre képesek, ám a bölcsővel az üzemidő 20 óra is lehet együttesen. Ebben nyilvánvalóan nagy szerepe van az alkalmazott Bluetooth 5.0 technológiának, amely sokat javít a kompatibilis készülékek üzemidején, általa sokkal stabilabbá válik a vezeték nélküli összeköttetés, és még sorolhatnánk napestig az előnyeit. A párosított okostelefon vagy táblagép kvázi bármilyen operációs rendszert futtathat, 10 méteren belül tökéletes lesz a vezeték nélküli kapcsolat.

A QCY T1C külső borítása az IPX4 besorolásnak felel meg, a gyártói előírások értelmében tehát a készülék ellenáll némileg a fröccsenő víznek, itt valószínűleg inkább az izzadásra és a nyirkosságra kell gondolni, tehát az eszköz tökéletes választás lesz a rendszeresen sportoló felhasználóknak is. A vezeték nélküli fülhallgató irányítása apró gombok révén történik, a segítségükkel fogadhatjuk a hívásokat, persze el is lehet azokat utasítani, illetve módunk lesz a zenelejátszó vezérlésére is. 

A QCY T1C mellé adott töltésre is alkalmas dokkolót egy micro USB kábel segítségével tudjuk táplálni, ez persze részét képezi a csomagnak, ugyanakkor bármely régebbi okostelefon kábele tökéletes lesz a célra, és ha van a számítógépen egy szabad USB port, oda fel is lehet dugni a lemerült apróságokat. Természetesen nem csupán a multimédiás élvezetekhez de telefonhívások hoz is tökéletes választás a készülék, amelynek mikrofonjai némileg képesek kiszűrni a környezeti zajokat. Ugyanakkor valódi élvezetben lesz annak része, aki filmezéshez vagy zenehallgatáshoz veszi elő a QCY T1C füleseit, mivel azok támogatják az AAC és SBC professzionális kodekeket.

Specifikációk:

Tömeg: 4,6 gramm (tok: 28,5 gramm)
Üzemidő:  4-5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 20 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gombok
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, A2DP, HSP, AVCRP, AAC/SBC kodekek támogatása

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
New English Version QCY T1C Mini Bluetooth Earphones with Mic Wireless Sports Headphones Noise Cancelling Headset with Charging Box Tovább D5C36047F9953000 $13.99 $16.99 2020-12-21 2020-12-31 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Tronsmart Onyx Ace

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább