KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T1C kuponok és akciók

QCY T1C leírás

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal kénytelenek leszünk elismerni, hogy már bizony fillérekért is kiváló készüléket kaphatunk, pláne ha valamelyik ázsiai gyártó kínálatából szemezgetünk. Az aprócska fülhallgatók külön-külön is tökéletesen funkcionálisak, tömegük mindössze 4,6 gramm, a hozzájuk mellékelt töltésre is alkalmas tároló pedig alig nyom többet 28 grammnál.

A dokkoló nélkül a fülhallgatók nagyjából 4-5 óra működésre képesek, ám a bölcsővel az üzemidő 20 óra is lehet együttesen. Ebben nyilvánvalóan nagy szerepe van az alkalmazott Bluetooth 5.0 technológiának, amely sokat javít a kompatibilis készülékek üzemidején, általa sokkal stabilabbá válik a vezeték nélküli összeköttetés, és még sorolhatnánk napestig az előnyeit. A párosított okostelefon vagy táblagép kvázi bármilyen operációs rendszert futtathat, 10 méteren belül tökéletes lesz a vezeték nélküli kapcsolat.

A QCY T1C külső borítása az IPX4 besorolásnak felel meg, a gyártói előírások értelmében tehát a készülék ellenáll némileg a fröccsenő víznek, itt valószínűleg inkább az izzadásra és a nyirkosságra kell gondolni, tehát az eszköz tökéletes választás lesz a rendszeresen sportoló felhasználóknak is. A vezeték nélküli fülhallgató irányítása apró gombok révén történik, a segítségükkel fogadhatjuk a hívásokat, persze el is lehet azokat utasítani, illetve módunk lesz a zenelejátszó vezérlésére is. 

A QCY T1C mellé adott töltésre is alkalmas dokkolót egy micro USB kábel segítségével tudjuk táplálni, ez persze részét képezi a csomagnak, ugyanakkor bármely régebbi okostelefon kábele tökéletes lesz a célra, és ha van a számítógépen egy szabad USB port, oda fel is lehet dugni a lemerült apróságokat. Természetesen nem csupán a multimédiás élvezetekhez de telefonhívások hoz is tökéletes választás a készülék, amelynek mikrofonjai némileg képesek kiszűrni a környezeti zajokat. Ugyanakkor valódi élvezetben lesz annak része, aki filmezéshez vagy zenehallgatáshoz veszi elő a QCY T1C füleseit, mivel azok támogatják az AAC és SBC professzionális kodekeket.

Specifikációk:

Tömeg: 4,6 gramm (tok: 28,5 gramm)
Üzemidő:  4-5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 20 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gombok
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, A2DP, HSP, AVCRP, AAC/SBC kodekek támogatása

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
QCY T2C

QCY T2C

A QCY TC2 folytatja az előd jól bevált receptjét, és igyekszik a lehető legolcsóbban kínálni azokat...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely...

Tovább
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább