KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo QT81 kuponok és akciók

Lenovo QT81 leírás

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a kedvező vételár igényes külsővel és remek felszereltséggel párosul. A mellékelt tároló doboz nem csak tölti a füleseket, de jelzi azok töltöttségét is. A készülék érdemes lehet a figyelemre azért is, mert vezérlése érintésérzékeny felületek révén történik, ami sokkal komfortosabb, mint bármilyen gomb. Mi többet várunk egy nagyjából 5 ezer forint környékén kapható tartozéktól? 

Külső 

A készülék külső borítása természetesen műanyagból készült, de szerencsére most is egy igényesebb opciót választott a Lenovo bérgyártója. A fülesek önmagukban nagyjából 4 grammot nyomnak, a mellékelt tárolódoboz pedig csupán 70 grammos tömeggel bír. A készülék 4,1 x 1,7 x 1,6 cm-es méretekkel rendelkezik, a bölcső pedig 8,3 x 4,8 x 3 cm-es. A fülhallgatók kialakítása nem teljesen hallójáratba illeszkedő, csak félig az, ez valamivel komfortosabb lehet a legtöbb felhasználó számára, mivel a Lenovo QT81 nem nyomja belülről a fület. Sportoláshoz is alkalmas a füles, mivel a külső burkolata IPX4 minősítésnek megfelelően ellenáll az elemeknek, ne gondolj nagy dolgokra, ez csupán az izzadás vagy pár csepp eső ellen jelent oltalmat. 

Funkciók 

A Lenovo QT81 esetében a legfontosabb funkció és hardveres összetevő nem más, mint a Bluetooth 5.1 modem, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli összeköttetés sokkal stabilabb, alacsonyabb késleltetéssel és hatékonyabb energiafelhasználással. A fülhallgató automatikus párosítás funkcióval is rendelkezik, így a használata egyszerű és villámgyors. A QT81 nem csupán zenét hallgatni ideális, de kiváló headset is egyben, duál mikrofonok révén teszi lehetővé a telefonálást. A készülék irányítása érintésérzékeny felületek révén történik, ezekkel a párosított telefon vagy tablet virtuális asszisztense is megidézhető. A hangzással sem lesz gondunk, a 13 mm-es driverek egészen telt hangkibocsátást tesznek lehetővé. A száraz technikai adatok iránt érdeklődők kedvéért: a Lenovo QT81 impedanciája 32 ohm, a frekvencia átvitel 20-20 KHz, az érzékenysége pedig nagyjából 98 decibel.

Üzemidő 

A Lenovo QT81 belsejében egy apró, mindössze 40 mAh kapacitású akkumulátor található ezeknek köszönhetően a működési idő nagyjából 5 óra lehet egyetlen feltöltéssel. Ha viszont bevetjük a töltődoboz erejét is, akkor összesen akár 30 órás üzemidő is lehetséges, köszönhetően a dokkolóban lévő 1200 mAh kapacitású telepnek. A dobozka ráadásul jelzi a fülesek töltöttségét is, így mindig időben fel tudjuk majd tölteni őket. 

Specifikációk:

Tömeg: 3,9/70 gramm
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.1
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Lenovo QT81 Bluetooth Headphones Wireless Headsets Stereo Touch Keys 1200mAh Charging Box Tovább Flash sale $15.99 $15.99 2021-02-18 CN-099
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi Mi AirDots

A Xiaomi Mi AirDots fülhallgató tagadhatatlanul egy bizonyos Apple terméket idéz mind formatervével, mind a funkcionalitásával,...

Tovább