KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo QT81 kuponok és akciók

Lenovo QT81 leírás

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a kedvező vételár igényes külsővel és remek felszereltséggel párosul. A mellékelt tároló doboz nem csak tölti a füleseket, de jelzi azok töltöttségét is. A készülék érdemes lehet a figyelemre azért is, mert vezérlése érintésérzékeny felületek révén történik, ami sokkal komfortosabb, mint bármilyen gomb. Mi többet várunk egy nagyjából 5 ezer forint környékén kapható tartozéktól? 

Külső 

A készülék külső borítása természetesen műanyagból készült, de szerencsére most is egy igényesebb opciót választott a Lenovo bérgyártója. A fülesek önmagukban nagyjából 4 grammot nyomnak, a mellékelt tárolódoboz pedig csupán 70 grammos tömeggel bír. A készülék 4,1 x 1,7 x 1,6 cm-es méretekkel rendelkezik, a bölcső pedig 8,3 x 4,8 x 3 cm-es. A fülhallgatók kialakítása nem teljesen hallójáratba illeszkedő, csak félig az, ez valamivel komfortosabb lehet a legtöbb felhasználó számára, mivel a Lenovo QT81 nem nyomja belülről a fület. Sportoláshoz is alkalmas a füles, mivel a külső burkolata IPX4 minősítésnek megfelelően ellenáll az elemeknek, ne gondolj nagy dolgokra, ez csupán az izzadás vagy pár csepp eső ellen jelent oltalmat. 

Funkciók 

A Lenovo QT81 esetében a legfontosabb funkció és hardveres összetevő nem más, mint a Bluetooth 5.1 modem, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli összeköttetés sokkal stabilabb, alacsonyabb késleltetéssel és hatékonyabb energiafelhasználással. A fülhallgató automatikus párosítás funkcióval is rendelkezik, így a használata egyszerű és villámgyors. A QT81 nem csupán zenét hallgatni ideális, de kiváló headset is egyben, duál mikrofonok révén teszi lehetővé a telefonálást. A készülék irányítása érintésérzékeny felületek révén történik, ezekkel a párosított telefon vagy tablet virtuális asszisztense is megidézhető. A hangzással sem lesz gondunk, a 13 mm-es driverek egészen telt hangkibocsátást tesznek lehetővé. A száraz technikai adatok iránt érdeklődők kedvéért: a Lenovo QT81 impedanciája 32 ohm, a frekvencia átvitel 20-20 KHz, az érzékenysége pedig nagyjából 98 decibel.

Üzemidő 

A Lenovo QT81 belsejében egy apró, mindössze 40 mAh kapacitású akkumulátor található ezeknek köszönhetően a működési idő nagyjából 5 óra lehet egyetlen feltöltéssel. Ha viszont bevetjük a töltődoboz erejét is, akkor összesen akár 30 órás üzemidő is lehetséges, köszönhetően a dokkolóban lévő 1200 mAh kapacitású telepnek. A dobozka ráadásul jelzi a fülesek töltöttségét is, így mindig időben fel tudjuk majd tölteni őket. 

Specifikációk:

Tömeg: 3,9/70 gramm
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.1
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Lenovo QT81 TWS bluetooth 5.0 Earphone LED Power Display 1200mAh HiFi Stereo Bass Waterproof Sport Headset Headphone with Mic Tovább Villámakció 11.99 2021-11-25 Első 3 &oa 100 CN
Lenovo QT81 Bluetooth Headphones Wireless Headsets Stereo Touch Keys 1200mAh Charging Box Tovább Flash sale $15.99 $15.99 2021-02-18 CN-099
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi Mi AirDots

A Xiaomi Mi AirDots fülhallgató tagadhatatlanul egy bizonyos Apple terméket idéz mind formatervével, mind a funkcionalitásával,...

Tovább