KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BMAX Y13 kuponok és akciók

BMAX Y13 leírás

A BMAX Y13 két termékkategóriát igyekszik ötvözni, egyrészt egy kiváló ár-érték aránnyal bíró laptop, másfelől pedig a 360 fokban forgatható zsanérnak köszönhetően akár táblagép gyanánt is használható. A hibrid kialakításnak köszönhetően a készülék felhasználási lehetőségei szinte végtelenek, elsősorban azoknak tudjuk ajánlani, akik komolyan veszik a produktivitást, és szeretnék a maximumot kihozni az általuk birtokolt munkaeszközből.

A készülék anyaghasználat elsősorban a fém jellemzi, ami egyfelől prémium érzetet, másfelől strapabíróságot biztosít. A hibrid laptop megjelenítője 13,3 hüvelykes, 1920 x 1080 felbontású, a gyártás során pedig IPS panelt használtak, melynek köszönhetően a színek élénkek lesznek, és a betekintési szögekre sem lesz panasz. Nagyon ritka, hogy egy nálunk forgalmazott, hasonló árkategóriában mozgó eszköznek ilyen kiváló képernyője legyen, hazánkban ennyi pénzért csupán TN panel jár az esetek többségében. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ez egy érintésérzékeny képernyő, ami kapacitív technológiát használ.

Oké, azt alá kell írnunk, hogy ez a szerkezet nem egy videórenderelő brutális gépezet, viszont irodai munkára, általános felhasználásra, tartalom fogyasztásra bőven elég nyers teljesítményt biztosít a burkolat alatt található Intel Gemini Lake N4100 processzor. Operatív memóriából szerencsére nincsen hiány, a gyártó 8 GB-ot szerelt a szerkezet belsejébe, míg a háttértár szerepét egy 256 GB kapacitású SSD tölti be, ami jótékony hatással lesz a rendszerműködés sebességére. Adatkapcsolati lehetőségek terén a BMAX Y13 egészen korrekt kínálattal bír, egyfelől kapunk duál csatornás Wi-Fi-t, másfelől egy fejlett 5. generációs Bluetooth modemet, de nem szabad megfeledkezni a memóriakártya olvasóról és a további bővítési lehetőségeket kínáló USB-C csatlakozókról sem, amelyekből kettőt szereltek a gépre. Kedvezőtlen fényviszonyok között nagyon jó szolgálatot fog tenni a laptop/táblagép hibrid háttérvilágítással rendelkező billentyűzete. Talán nem lesz hátrányos, ha beszerzünk egy webkamerát a készülék mellé, mert a beépített 1 megapixeles kamera lehet a laptop egyetlen valódi gyenge pontja.

A laptop mellett szól egy komoly érv, mégpedig az előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszer, ami már önmagában egy komoly érték, de a termék beszerzésével megkíméljük magunkat annak megvásárlásától. A laptop burkolata alatt található akkumulátor a gyártói leírások értelmében nagyjából 6 órás üzemidőre képes, tehát a számítógép képes lesz szinte egy teljes munkanapot végigdolgozni, egyetlen feltöltéssel. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Teclast F5

Teclast F5

A Teclast F5 egy felső-középkategóriás laptop, melyet a baráti árcédula, a 360 fokban elfordítható kijelző, és...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook X3 Pro

Jumper EZbook X3 Pro

A Jumper EZbook X3 Pro egy olcsó viszont kiváló munkagép, már amennyiben a munka  szöveg szerkesztést,...

Tovább
Laptopok
Teclast F6 Pro

Teclast F6 Pro

A Teclast F6 Pro egy prémium ultrabook, ami a 360 fokban elfordítható kijelzőnek köszönhetően táblagépként is...

Tovább