KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
AIWO i8 kuponok és akciók

AIWO i8 leírás

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul méretesre sikeredett SSD tárhellyel, amire nem is számítanánk egy ilyen árkategóriában mozgó gép esetében. A készülék szinte mindenkinek ajánlható, mert nem csupán médiára, de akár munkagépnek is használható.

A laptop megjelenítője 13,3 hüvelykes, IPS LCD technológiára épül, és Full HD felbontást kínál, így tűéles, és színekben gazdag lesz rajta minden tartalom. Természetesen igényes képernyő mellé illik valamilyen tisztességes hardvert odapakolni, szerencsére a gyártó jó munkát végzett azok összeállításával is.

A burkolat alatt Intel Apollo Lake J3455 processzor húzza az igát, 6 GB RAM-mal, valamint egy egészen nagyméretű, 256 GB-os SSD mellett. A grafikus gyorsítást egy Intel HD 500 végzi, a készülék ennek megfelelően nem fog gamer masinákat alázni, viszont a hétköznapokban remekül helyt fog állni.

Az AIWO i8 egy jól felszerelt eszkö, kapott teljes értékű USB csatlakozókat, fülhallgató kimenetet, HDMI portot, kétcsatornás WiFi-t, Bluetooth 4.2 modemet, sőt micro SD kártya olvasó is került az alig 1,2 kilós gépezet belsejébe.

Bár a laptop mindössze 6 mm vastag a peremeken, és a már említett tömeggel bír, mégis sikerült a belsejébe szerelni egy 3400 mAh kapacitású akkumulátort. Az AIWO i8 az x86-os hardvernek köszönhetően Windows 10 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Teclast F6 Plus

Teclast F6 Plus

A Teclast F6 Plus némileg kakukktojás itt a laptopok között mivel igazából egy hibirid termék, ami...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook 3 Pro

Jumper EZbook 3 Pro

A Jumper EZbook 3 Pro egy közepes méretű, középkategóriás hardverrel, viszont igényes IPS megjelenítővel ellátott konzumer...

Tovább
Laptopok
Teclast F6

Teclast F6

A Teclast F6 egy jól felszerelt, középkategóriás laptop, prémium anyaghasználattal, és egy vitathatatlanul remek megjelenítővel. A...

Tovább