KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast F15 kuponok és akciók

Teclast F15 leírás

Igazából nem tudunk mást tenni, mint egyetérteni a gyártói leírással, mely szerint a Teclast F15 egy kiváló laptop a hétköznapi felhasználáshoz, mindent tud, amit a különleges igényekkel nem rendelkező átlagember elvár a számítógépétől. Egyébiránt ha csak szárazon a tényeket tekintjük, egy középkategóriás, konzumer laptopról van szó, melynek az egyik legfontosabb erőssége a kiváló megjelenítő.

A képernyő 15,6 colos, viszont ezen a felületen nem HD Ready, hanem Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak, így akár közelről nézve is élesek maradnak a tartalmak, az IPS LCD panelnek köszönhetően pedig szépek lesznek a színek, és a betekintési szögekkel sem lesz soha gondunk, nem kell le, avagy felhajtani a zsanért filmezés közben. Aki próbált már TN paneles laptoppal csoportosan, vagy a párjával filmet nézni, tudja miről beszélünk.

A hardver nem szegyeníti az Alienware masinákat, viszont a mindennapi használatra bőven elegendő kraft lesz az F15 Intel N4100 lapkájában, ha pedig hozzávesszük a 8 GB RAM-ot, és a 256 GB-os SSD-t, látnivaló, hogy tényleg használható, és tartós ez a kiépítés.

A Teclast F15 vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek, és csatlakozók terén nagyon jól áll, tényleg van itt minden, hadd soroljunk fel párat a teljesség igénye nélkül: 2 db teljes értékű USB 3.0 csatlakozó, fülhallgató és HDMI kimenet, kétcsatornás WiFi, negyedik generációs Bluetooth modem, USB-C port, micro SD kártyaolvasó.

A gépezet belsejében egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor található, a hivatalos adatok alapján képes 7 órányi vegyes felhasználást szavatolni, így a laptop nagy valószínűséggel végig velünk lesz egy teljes munkanap során. Mivel a masina x86-os hardverrel rendelkezik, képes teljes asztali operációs rendszerek futtatására, ami jelen esetben nem más, mint a Windows 10 Home.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Jumper EZbook X1

Jumper EZbook X1

A Jumper EZbook X1 egy Windows operációs rendszert futtató, 360 fokban elfordítható kijelzővel rendelkező, produktivitásra és...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook 3 Pro

Jumper EZbook 3 Pro

A Jumper EZbook 3 Pro egy közepes méretű, középkategóriás hardverrel, viszont igényes IPS megjelenítővel ellátott konzumer...

Tovább
Laptopok
Xiaomi RedmiBook 13

Xiaomi RedmiBook 13

A korábban csak az olcsó vagy ár-érték bajnok okostelefonjairól ismert Redmi 2019-ben beszállt a notebookok piacára...

Tovább