KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast F15 kuponok és akciók

Teclast F15 leírás

Igazából nem tudunk mást tenni, mint egyetérteni a gyártói leírással, mely szerint a Teclast F15 egy kiváló laptop a hétköznapi felhasználáshoz, mindent tud, amit a különleges igényekkel nem rendelkező átlagember elvár a számítógépétől. Egyébiránt ha csak szárazon a tényeket tekintjük, egy középkategóriás, konzumer laptopról van szó, melynek az egyik legfontosabb erőssége a kiváló megjelenítő.

A képernyő 15,6 colos, viszont ezen a felületen nem HD Ready, hanem Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak, így akár közelről nézve is élesek maradnak a tartalmak, az IPS LCD panelnek köszönhetően pedig szépek lesznek a színek, és a betekintési szögekkel sem lesz soha gondunk, nem kell le, avagy felhajtani a zsanért filmezés közben. Aki próbált már TN paneles laptoppal csoportosan, vagy a párjával filmet nézni, tudja miről beszélünk.

A hardver nem szegyeníti az Alienware masinákat, viszont a mindennapi használatra bőven elegendő kraft lesz az F15 Intel N4100 lapkájában, ha pedig hozzávesszük a 8 GB RAM-ot, és a 256 GB-os SSD-t, látnivaló, hogy tényleg használható, és tartós ez a kiépítés.

A Teclast F15 vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek, és csatlakozók terén nagyon jól áll, tényleg van itt minden, hadd soroljunk fel párat a teljesség igénye nélkül: 2 db teljes értékű USB 3.0 csatlakozó, fülhallgató és HDMI kimenet, kétcsatornás WiFi, negyedik generációs Bluetooth modem, USB-C port, micro SD kártyaolvasó.

A gépezet belsejében egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor található, a hivatalos adatok alapján képes 7 órányi vegyes felhasználást szavatolni, így a laptop nagy valószínűséggel végig velünk lesz egy teljes munkanap során. Mivel a masina x86-os hardverrel rendelkezik, képes teljes asztali operációs rendszerek futtatására, ami jelen esetben nem más, mint a Windows 10 Home.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Teclast F15S Laptop 15.6 inch Intel Celeron N3350 8GB RAM 128GB eMMC 2.5D Narrow Bezel Aluminum Notebook with Number Keyboard Tovább BGTF15S23 314.99 2021-06-03 2021-06-10 30 HK
Teclast F15S Laptop 15.6 inch Intel Celeron N3350 8GB RAM 128GB eMMC 2.5D Narrow Bezel Aluminum Notebook with Number Keyboard Tovább BGTF15S24 319.99 2021-06-10 6/17 30 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
AIWO i8

AIWO i8

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul...

Tovább
Laptopok
Xiaomi RedmiBook 13

Xiaomi RedmiBook 13

A korábban csak az olcsó vagy ár-érték bajnok okostelefonjairól ismert Redmi 2019-ben beszállt a notebookok piacára...

Tovább
Laptopok
Teclast F6 Plus

Teclast F6 Plus

A Teclast F6 Plus némileg kakukktojás itt a laptopok között mivel igazából egy hibirid termék, ami...

Tovább