KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast F6 Plus kuponok és akciók

Teclast F6 Plus leírás

A Teclast F6 Plus némileg kakukktojás itt a laptopok között mivel igazából egy hibirid termék, ami megállja a helyét a táblagépek között is, köszönhetően a 360 fokban elforgatható zsanérnak, valamint az érintésérzékeny képernyőnek. A gépezet leginkább azoknak lehet jó választás, akiknek fontos a mobilitás és a produktivitás kettőse, mivel ezzel a masinával bárhol nekitudnak vágni az alkotásnak, 

A Teclast F6 Plus anyaghasználata abszolút prémium, a külső borítás alumínium ötvözetből készült, a kialakítás azonnal megragadja a tekinteteket, és bár nem találunk a hátlapon alma logót, ha valahol elővesszük ezt a szerkezetet, tuti, hogy minden pillantás ránk fog szegeződni, és nem rossz értelemben véve. A képernyő tökéletes munkához, mivel Full HD felbontású, 13,3 colos, és IPS technológiára épül, ami azt jelenti ,hogy oldalról is jól látható majd a megjelenített tartalom, és a színek sem lesznek olyan fakók mint mondjuk egy VA, netán TN panel esetében. A kijelző tehát érzékeli az érintéseket is, amikor 360 fokban el van forgatva, tökéletesen használható lesz táblagép gyanánt is, ilyenkor a gombokat nem lehet véletlenül megnyomni, ezt a hibát a rendszer eleve kizárja. 

A legtöbb prémium külsővel rendelkező ám olcsó kínai convertible laptop belsejében ritkán találni nagy teljesítményű processzort, inkább az energiatakarékosság az, amire a gyártók elsődlegesen fókuszálnak, épp ezért előszeretettel használjak az ebben a masinában is szolgálatot teljesítő Intel Gemini Lake 4100 CPU-t, ami azért bőven elegendő erővel rendelkezik a mindennapi felhasználáshoz. Irodai meló, szöveg és képszerkesztés, videónézés nem fog gondot okozni, viszont a játékokat nagyjából el lehet felejteni, és a renderelés, illetve a CAD szerkesztés sem igazán lehetséges ezen a modellen. A 8 GB-os RAM, valamint a 256 GB-os SSD sokban fog javítani a készülék sebességén, arról nem is beszélve, hogy a TEclast F6 Plus-on előre telepített Windows 10 operációs rendszer is fut, amit így legalább nem nekünk kell majd megvennünk. 

A gép mellé kapható egy érintőtoll is, viszont azt külön kell beszerezni, a billentyűzet ellenben háttérvilágítással is rendelkezik, ami sokszor jön majd jól, ha olyankor akarunk dolgozni, amikor a család többi tagja már húzza a lóbőrt. Ez egy vékony, elsősorban a hordozhatóságra alkotott gép, így ne reménykedjünk teljes értékű portok meglétében, viszont az USB-C csatlakozók segítségével könnyedén hozzáadhatunk szinte bármilyen hardvert rendszerünkhöz. Végül ejtsünk szót az akkumulátorról, ami a gyártói adatlap szerint képes akár 5 órán keresztül is életben tartani a gépet, de ez nyilván attól is függ mire akarjuk használni a készüléket. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Jumper EZbook X3 Pro

Jumper EZbook X3 Pro

A Jumper EZbook X3 Pro egy olcsó viszont kiváló munkagép, már amennyiben a munka  szöveg szerkesztést,...

Tovább
Laptopok
BMAX Y13

BMAX Y13

A BMAX Y13 két termékkategóriát igyekszik ötvözni, egyrészt egy kiváló ár-érték aránnyal bíró laptop, másfelől pedig...

Tovább
Laptopok
Teclast F6

Teclast F6

A Teclast F6 egy jól felszerelt, középkategóriás laptop, prémium anyaghasználattal, és egy vitathatatlanul remek megjelenítővel. A...

Tovább