KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast F6 Plus kuponok és akciók

Teclast F6 Plus leírás

A Teclast F6 Plus némileg kakukktojás itt a laptopok között mivel igazából egy hibirid termék, ami megállja a helyét a táblagépek között is, köszönhetően a 360 fokban elforgatható zsanérnak, valamint az érintésérzékeny képernyőnek. A gépezet leginkább azoknak lehet jó választás, akiknek fontos a mobilitás és a produktivitás kettőse, mivel ezzel a masinával bárhol nekitudnak vágni az alkotásnak, 

A Teclast F6 Plus anyaghasználata abszolút prémium, a külső borítás alumínium ötvözetből készült, a kialakítás azonnal megragadja a tekinteteket, és bár nem találunk a hátlapon alma logót, ha valahol elővesszük ezt a szerkezetet, tuti, hogy minden pillantás ránk fog szegeződni, és nem rossz értelemben véve. A képernyő tökéletes munkához, mivel Full HD felbontású, 13,3 colos, és IPS technológiára épül, ami azt jelenti ,hogy oldalról is jól látható majd a megjelenített tartalom, és a színek sem lesznek olyan fakók mint mondjuk egy VA, netán TN panel esetében. A kijelző tehát érzékeli az érintéseket is, amikor 360 fokban el van forgatva, tökéletesen használható lesz táblagép gyanánt is, ilyenkor a gombokat nem lehet véletlenül megnyomni, ezt a hibát a rendszer eleve kizárja. 

A legtöbb prémium külsővel rendelkező ám olcsó kínai convertible laptop belsejében ritkán találni nagy teljesítményű processzort, inkább az energiatakarékosság az, amire a gyártók elsődlegesen fókuszálnak, épp ezért előszeretettel használjak az ebben a masinában is szolgálatot teljesítő Intel Gemini Lake 4100 CPU-t, ami azért bőven elegendő erővel rendelkezik a mindennapi felhasználáshoz. Irodai meló, szöveg és képszerkesztés, videónézés nem fog gondot okozni, viszont a játékokat nagyjából el lehet felejteni, és a renderelés, illetve a CAD szerkesztés sem igazán lehetséges ezen a modellen. A 8 GB-os RAM, valamint a 256 GB-os SSD sokban fog javítani a készülék sebességén, arról nem is beszélve, hogy a TEclast F6 Plus-on előre telepített Windows 10 operációs rendszer is fut, amit így legalább nem nekünk kell majd megvennünk. 

A gép mellé kapható egy érintőtoll is, viszont azt külön kell beszerezni, a billentyűzet ellenben háttérvilágítással is rendelkezik, ami sokszor jön majd jól, ha olyankor akarunk dolgozni, amikor a család többi tagja már húzza a lóbőrt. Ez egy vékony, elsősorban a hordozhatóságra alkotott gép, így ne reménykedjünk teljes értékű portok meglétében, viszont az USB-C csatlakozók segítségével könnyedén hozzáadhatunk szinte bármilyen hardvert rendszerünkhöz. Végül ejtsünk szót az akkumulátorról, ami a gyártói adatlap szerint képes akár 5 órán keresztül is életben tartani a gépet, de ez nyilván attól is függ mire akarjuk használni a készüléket. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
AIWO i8

AIWO i8

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul...

Tovább
Laptopok
Teclast F15

Teclast F15

Igazából nem tudunk mást tenni, mint egyetérteni a gyártói leírással, mely szerint a Teclast F15 egy...

Tovább
Laptopok
BMAX Y13

BMAX Y13

A BMAX Y13 két termékkategóriát igyekszik ötvözni, egyrészt egy kiváló ár-érték aránnyal bíró laptop, másfelől pedig...

Tovább