KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink A1 kuponok és akciók

Beelink A1 leírás

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit egy ilyen masinától elvárunk, ráadásul a hardveres erő alkalmassá teszi komolyabb játékok futtatására, így akár kis túlzással képes kiváltani a konzolt is.

Már amennyiben kedvenc játékaink Android operációs rendszerre íródtak, mivel az eszköz a zöld robotos ökoszisztéma 7.1-es verzióját futtatja, ami rengeteg hasznos, és/vagy szórakoztató alkalmazást jelent. A hardver is elég menő, a Rockchip lapkája mellé 4 GB RAM-ot szereltek a gyártó munkatársai, a 16 GB belső tárhely talán nem annyira hatalmas, de micro SD kártya segítségével bármikor tovább bővíthető. Azon túl, hogy kétcsatornás WiFi modul található a szerkezet burkolata alatt, említést érdemel a negyedik generációs Bluetooth modem is.

Az imént említett a tárhelyet egyébként a villámgyors USB 3.0 portokon keresztül külső merevlemezzel is megnövelhetjük, és ha már a csatlakozókról beszélünk, az apró masinán akad AV, illetve HDMI kimenet, valamint használhatunk Ethernet csatlakozót vezetékes internet bevezetéséhez. A készülék természetesen remekül boldogul 4K felbontású videók lejátszásával, illetve képes kezelni az 5.1 térhatású hangot. A Beelink A1 ismeri a legtöbb manapság használatos médiaformátumot, és meg is tudja nyitni őket.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool KM3

Mecool KM3

A Mecool KM3 TV-okosító egyike a legjobb középkategóriás ajánlatoknak, amelyeket TV-box kategóriában kapni lehet. A készülék...

Tovább