KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink A1 kuponok és akciók

Beelink A1 leírás

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit egy ilyen masinától elvárunk, ráadásul a hardveres erő alkalmassá teszi komolyabb játékok futtatására, így akár kis túlzással képes kiváltani a konzolt is.

Már amennyiben kedvenc játékaink Android operációs rendszerre íródtak, mivel az eszköz a zöld robotos ökoszisztéma 7.1-es verzióját futtatja, ami rengeteg hasznos, és/vagy szórakoztató alkalmazást jelent. A hardver is elég menő, a Rockchip lapkája mellé 4 GB RAM-ot szereltek a gyártó munkatársai, a 16 GB belső tárhely talán nem annyira hatalmas, de micro SD kártya segítségével bármikor tovább bővíthető. Azon túl, hogy kétcsatornás WiFi modul található a szerkezet burkolata alatt, említést érdemel a negyedik generációs Bluetooth modem is.

Az imént említett a tárhelyet egyébként a villámgyors USB 3.0 portokon keresztül külső merevlemezzel is megnövelhetjük, és ha már a csatlakozókról beszélünk, az apró masinán akad AV, illetve HDMI kimenet, valamint használhatunk Ethernet csatlakozót vezetékes internet bevezetéséhez. A készülék természetesen remekül boldogul 4K felbontású videók lejátszásával, illetve képes kezelni az 5.1 térhatású hangot. A Beelink A1 ismeri a legtöbb manapság használatos médiaformátumot, és meg is tudja nyitni őket.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9 Pro

Tanix TX9 Pro

A Tanix TX9 Pro egy több szempontból is professzionális gépezet, ami széleskörű funkcionalitással képes ellátni szinte...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool KM9 Pro

Mecool KM9 Pro

A Mecool KM9 Pro TV-box 25-30 ezer forintos vételára a masinát a középkategóriás TV-okosítók közé sorolja,...

Tovább