KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool KM9 Pro kuponok és akciók

Mecool KM9 Pro leírás

A Mecool KM9 Pro TV-box 25-30 ezer forintos vételára a masinát a középkategóriás TV-okosítók közé sorolja, igazából mindent tud, amit ennyi pénzért egy multimédiás feladatokra fókuszáló Android rendszert futtató mini PC-nek tudnia kell. A 4K felbontású tartalmakat már egy 10 ezer forint alatti eszköz is simán lejátsza röccenés nélkül, így nyilván ennek a készüléknek sem okoz gondot, de a TV-box ennél akár jóval többre is képes lehet. Mindezt a négymagos Amlogic S905X2 lapkakészlet teszi lehetővé, ami ugyan nem egy ARC reaktor, de a tartalomfogyasztás mellett lehet játszani, sőt, akár egyéb feladatokat is végrehajtani, ha szükséges.

A Mail-G31 MP2 grafikus gyorsító lehetővé teszi a kevésbé erőforrásigényes játékok futtatását és mivel a TV-box rendelkezik a megfelelő perifériákkal simán csatlakoztatni tudunk valamilyen kontrollert vagy más vezérlőt. És már kezdődhet is a játék! A Bluetooth 4.1 modem mellett a gép belsejébe került kétcsatornás Wi-Fi modul is, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolatok sokkal stabilabbak lesznek és a tartalmak közvetlen küldése sem fog akadozni, szaggatni.

A belső tárhely kapacitása 32 GB, míg az operatív memória 4 GB, ezzel akár több feladat egyidejű futtatása is lehetségessé válik, holott a TV-okos0tók ebben nem annyira szoktak jók lenni rendszerint a kevés RAM miatt. A Mecool KM9 Pro TV-box csatlakozói között van egy HDMI 2.0 támogatással rendelkező videókimenet, aztán kapunk normál méretű USB portokat, SD kártya olvasót, és persze LAN bemenetet a kábeles internet hozzáféréshez. A hangzással sem lesz gondunk, mivel a TV-okos0tó támogatja a Dolby 5.1 szabványt. Ha többet szeretnl tudni, akkor érdemes megtekinteni a lentebb közzétett webáruház linkeket!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
EACHLINK H6 Mini TV Box

EACHLINK H6 Mini TV Box

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 Pro TV Box

Alfawise A8 Pro TV Box

Az Alfawise A8 Pro egy remek Android operációs rendszert futtató TV Box, ami bármikor összeülteti a...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9S

Tanix TX9S

A Tanix TX9S TV-okosító egy olcsó, de attól még korrekt hardveres és szoftveres képességekkel rendelkező eszköz,...

Tovább