KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool KM9 Pro kuponok és akciók

Mecool KM9 Pro leírás

A Mecool KM9 Pro TV-box 25-30 ezer forintos vételára a masinát a középkategóriás TV-okosítók közé sorolja, igazából mindent tud, amit ennyi pénzért egy multimédiás feladatokra fókuszáló Android rendszert futtató mini PC-nek tudnia kell. A 4K felbontású tartalmakat már egy 10 ezer forint alatti eszköz is simán lejátsza röccenés nélkül, így nyilván ennek a készüléknek sem okoz gondot, de a TV-box ennél akár jóval többre is képes lehet. Mindezt a négymagos Amlogic S905X2 lapkakészlet teszi lehetővé, ami ugyan nem egy ARC reaktor, de a tartalomfogyasztás mellett lehet játszani, sőt, akár egyéb feladatokat is végrehajtani, ha szükséges.

A Mail-G31 MP2 grafikus gyorsító lehetővé teszi a kevésbé erőforrásigényes játékok futtatását és mivel a TV-box rendelkezik a megfelelő perifériákkal simán csatlakoztatni tudunk valamilyen kontrollert vagy más vezérlőt. És már kezdődhet is a játék! A Bluetooth 4.1 modem mellett a gép belsejébe került kétcsatornás Wi-Fi modul is, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolatok sokkal stabilabbak lesznek és a tartalmak közvetlen küldése sem fog akadozni, szaggatni.

A belső tárhely kapacitása 32 GB, míg az operatív memória 4 GB, ezzel akár több feladat egyidejű futtatása is lehetségessé válik, holott a TV-okos0tók ebben nem annyira szoktak jók lenni rendszerint a kevés RAM miatt. A Mecool KM9 Pro TV-box csatlakozói között van egy HDMI 2.0 támogatással rendelkező videókimenet, aztán kapunk normál méretű USB portokat, SD kártya olvasót, és persze LAN bemenetet a kábeles internet hozzáféréshez. A hangzással sem lesz gondunk, mivel a TV-okos0tó támogatja a Dolby 5.1 szabványt. Ha többet szeretnl tudni, akkor érdemes megtekinteni a lentebb közzétett webáruház linkeket!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Mecool KM9 Pro Classic Smart Voice Control TV Box Google Certificated Tovább MECOOLKM9PRO $56.99 $59.99 2020-10-06 CN
Mecool KM9 Pro ATV S905X2 4GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 10.0 5G WIFI bluetooth 4.0 4K Voice Control TV Box Google Certificated Support 4K Youtube Prime Video Tovább BG169811GR 66.99 2020-11-12 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 TV Box

Alfawise A8 TV Box

Az Alfawise az alig harminc dolláros tévé okosítók között egy igencsak figyelemreméltó ajánlat, mert a barátságos...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro W

Mecool M8S Pro W

A Mecool M8S Pro W egy alacsony árazású TV okosító, ami szinte mindent tud, amit manapság...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább