KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink GT-King Pro kuponok és akciók

Beelink GT-King Pro leírás

Ha létezik prémium kategória a TV-okosítók világában, akkor a Beelink GT-King Pro mindenképpen közéjük tartozik. A készülék rendelkezik minden olyan hardveres és szoftveres funkcióval, amelyeknek köszönhetően valóban csúcskategóriás élmény lesz a nappaliban végzett időtöltés. Az apró Android operációs rendszert futtató mini számítógép belsejében Amlogic S922X-H lapkakészlet végzi a számításokat, ami egy bivalyerős négymagos processzorral, valamint G52 MP6 grafikus gyorsítóval rendelkezik.

A chipset mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely került az összeszerelés során. Természetesen többféle bővítési lehetőség közül is választhatunk, használhatjuk a teljes értékű USB csatlakozókat, a memóriakártya olvasót, vagy csatlakozhatunk valamilyen felhőtárhelyre. A Beelink GT-King Pro Android 9.0 operációs rendszert futtat, egy olyan verziót, amelyet kifejezetten televíziókra optimalizáltak.

A készülék hardveres és szoftveres képességeinek köszönhetően mindenféle fennakadás nélkül képes 4K felbontású videókat lejátszani, akár 75 képkockával másodpercenként. A Beelink GT-King Pro belsejében kétcsatornás WiFi modul teljesít szolgálatot, továbbá rendelkezésre áll egy Bluetooth 4.1 modem. Amennyiben jobban szeretjük a vezetékes internetet, a masina RJ45 portja akár a 1000 Mbps letöltési sebességet is támogatja.

A Beelink GT-King Pro videókimenete HDMI 2.1 szabványú kábelekre is ráköthető, így a megjelenítés még folyamatosabb, és stabilabb lesz. Nem csupán filmezni, de zenét hallgatni is egy élmény lesz az eszközzel, mivel az támogatja a veszteségmentes Hi-Fi formátumokat illetve a Dolby hanghatásokat. Ha szeretnél többet tudni, akkor ajánljuk a lenti webshop linket valamelyikét!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Beelink GT-King Pro Amlogic S922X-H Android 9.0 Dual System Hi-Fi Lossless Sound 4K TV Box 4GB/64GB ROM Dolby DTS Google Assistant Voice Remote Control Bluetooth 2.4G/5.8G WiFi 1000M LAN USB3.0 Tovább 4ZMJTHVU 134.99 $137.99 2020-10-23 2020-11-23 200 Germany
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Magicsee N5 Plus

Magicsee N5 Plus

A Magicsee N5 Plus TV-okosító számos remek jellemzője közül mindenképpen kiemelkedik az a lehetőség, amelynek köszönhetően...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
W95 TV Box

W95 TV Box

A W95 TV Box kiváló megoldás lehet bármilyen televízió mellé, aminek ugyan szép képminőséggel bíró panelja...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább