KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink GT-King Pro kuponok és akciók

Beelink GT-King Pro leírás

Ha létezik prémium kategória a TV-okosítók világában, akkor a Beelink GT-King Pro mindenképpen közéjük tartozik. A készülék rendelkezik minden olyan hardveres és szoftveres funkcióval, amelyeknek köszönhetően valóban csúcskategóriás élmény lesz a nappaliban végzett időtöltés. Az apró Android operációs rendszert futtató mini számítógép belsejében Amlogic S922X-H lapkakészlet végzi a számításokat, ami egy bivalyerős négymagos processzorral, valamint G52 MP6 grafikus gyorsítóval rendelkezik.

A chipset mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely került az összeszerelés során. Természetesen többféle bővítési lehetőség közül is választhatunk, használhatjuk a teljes értékű USB csatlakozókat, a memóriakártya olvasót, vagy csatlakozhatunk valamilyen felhőtárhelyre. A Beelink GT-King Pro Android 9.0 operációs rendszert futtat, egy olyan verziót, amelyet kifejezetten televíziókra optimalizáltak.

A készülék hardveres és szoftveres képességeinek köszönhetően mindenféle fennakadás nélkül képes 4K felbontású videókat lejátszani, akár 75 képkockával másodpercenként. A Beelink GT-King Pro belsejében kétcsatornás WiFi modul teljesít szolgálatot, továbbá rendelkezésre áll egy Bluetooth 4.1 modem. Amennyiben jobban szeretjük a vezetékes internetet, a masina RJ45 portja akár a 1000 Mbps letöltési sebességet is támogatja.

A Beelink GT-King Pro videókimenete HDMI 2.1 szabványú kábelekre is ráköthető, így a megjelenítés még folyamatosabb, és stabilabb lesz. Nem csupán filmezni, de zenét hallgatni is egy élmény lesz az eszközzel, mivel az támogatja a veszteségmentes Hi-Fi formátumokat illetve a Dolby hanghatásokat. Ha szeretnél többet tudni, akkor ajánljuk a lenti webshop linket valamelyikét!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise S95 TV Box

Alfawise S95 TV Box

Az Alfawise S95 egy középkategóriás hardverrel rendelkező, sokrétű felhasználási lehetőségekkel bíró mini PC, ami a régi,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro W

Mecool M8S Pro W

A Mecool M8S Pro W egy alacsony árazású TV okosító, ami szinte mindent tud, amit manapság...

Tovább