KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Scishion V88 kuponok és akciók

Scishion V88 leírás

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes a figyelemre mert a legtöbb hétköznapi igényt kiválóan kielégítheti.

A szerkezet belsejében négymagos, ARM architektúrájú Rockchip 3229 processzor dolgozik 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely társaságában, Nyilván egy ekkora háttértár nem valami túl nagy, de szerencsére lehetséges a bővítés. Már csak azért is érdemes élni a lehetőséggel, mivel valamennyi szabad kapacitást mindenképpen magának követel az előre telepített Android 6.0 operációs rendszer televíziókra optimalizált változata. A gyártói leírás értelmében a készülék a belépőszintű vas ellenére gond nélkül dekódolja a 4K H.265 tartalmakat, így a minőségi filmezés lehetősége mindig adott lesz

A készülék csatlakozók széles választékával bír, az elengedhetetlen HDMI port mellett nem kevesebb, de 4 (!) USB kimenetet, memóriakártya olvasót, de még AV csatit is kapunk. A megfelelő képernyő birtokában élvezhetjük a 3D-s tartalmakat is, mivel ezek megjelenítését is támogatja az eszköz. Ha van egy klassz házimozi szettünk, akkor az 5.1 surround hangnak is örülhetünk, mert az apróság azt is kezelni tudja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 Pro TV Box

Alfawise A8 Pro TV Box

Az Alfawise A8 Pro egy remek Android operációs rendszert futtató TV Box, ami bármikor összeülteti a...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 TV Box

Alfawise A8 TV Box

Az Alfawise az alig harminc dolláros tévé okosítók között egy igencsak figyelemreméltó ajánlat, mert a barátságos...

Tovább