KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Scishion V88 kuponok és akciók

Scishion V88 leírás

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes a figyelemre mert a legtöbb hétköznapi igényt kiválóan kielégítheti.

A szerkezet belsejében négymagos, ARM architektúrájú Rockchip 3229 processzor dolgozik 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely társaságában, Nyilván egy ekkora háttértár nem valami túl nagy, de szerencsére lehetséges a bővítés. Már csak azért is érdemes élni a lehetőséggel, mivel valamennyi szabad kapacitást mindenképpen magának követel az előre telepített Android 6.0 operációs rendszer televíziókra optimalizált változata. A gyártói leírás értelmében a készülék a belépőszintű vas ellenére gond nélkül dekódolja a 4K H.265 tartalmakat, így a minőségi filmezés lehetősége mindig adott lesz

A készülék csatlakozók széles választékával bír, az elengedhetetlen HDMI port mellett nem kevesebb, de 4 (!) USB kimenetet, memóriakártya olvasót, de még AV csatit is kapunk. A megfelelő képernyő birtokában élvezhetjük a 3D-s tartalmakat is, mivel ezek megjelenítését is támogatja az eszköz. Ha van egy klassz házimozi szettünk, akkor az 5.1 surround hangnak is örülhetünk, mert az apróság azt is kezelni tudja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S

A Xiaomi Mi Box S a TV okosítók egy komolyabb kategóriáját képviseli, akár a nyers teljesítményt,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink A1

Beelink A1

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX3 Mini TV Box

Tanix TX3 Mini TV Box

A Tanix TX3 Mini nem más, mint egy aprócska számítógép, amelynek segítségével okosfunkciókkal látható el egy...

Tovább