KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool M8S Pro L TV Box kuponok és akciók

Mecool M8S Pro L TV Box leírás

A Mecool M8S Pro L egy valóban filléres áron futó TV okosító, amivel mégis rengeteg mindent tudnunk csinálni, valódi szórakoztatócentrum lehet a nappaliból, mihelyt összekötjük vele a televíziót.

A készülék belsejében egy rendkívül fejlett lapkakészlet dolgozik az Armlogic S912 képében, amihez 3 GB RAM, valamint kiszereléstől függően 16, illetve 32 GB belső tárhely is kerülhet. Amennyiben nem volna elegendő az adattároló kapacitása, bármikor élhetünk a bővítés lehetőségével egy micro SD kártya segítségével, mivel az eszközön kártyaolvasó slot is található.

A korrekt hardver mellé természetesen dukál a jól működő szoftveres környezet is, amit jelen esetben az Android 7.1 Nougat operációs rendszer ilyen jellegű masinákra szabott verziója igyekszik képviselni. A masina egyébként ha eddig nem lett volna egyértelmű simán boldogul a 4K felbontású videóanyagok lejátszásával, és a legtöbb jelenleg használatos formátumot ismeri, legyen szó bármilyen médiatartalomról.

Kapcsolódási téren nagyon jól el van eresztve a Meecool M8S Pro L, hiszen van benne kétcsatornás WiFi modul, Bluetooth 4.2 modem, illetve a külső borítás portok garmadájának ad helyet. Van rajta HDMI, USB, Ethernet, és AV kimenet is. Az apróság támogatja a Miracast és AirPlay opciókat, így könnyedén tükrözni tudjuk telefonunk, tabletünk képét a nagy képernyőre.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink A1

Beelink A1

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
W95 TV Box

W95 TV Box

A W95 TV Box kiváló megoldás lehet bármilyen televízió mellé, aminek ugyan szép képminőséggel bíró panelja...

Tovább