KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
EACHLINK H6 Mini TV Box kuponok és akciók

EACHLINK H6 Mini TV Box leírás

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll, ha netán mondjuk nagy felbontású videók lejátszásáról van szó. Az Android operációs rendszer lehetővé teszi rengeteg alkalmazás használatát, valamint megnyílnak előttünk a különböző stream szolgáltatások, amelyekkel zenét, és egyéb médiatartalmakat élvezhetünk.

A készülék burkolata alatt négymagos lapkakészlet, valamint 3 GB RAM húzza az igát, ezen kívül került oda még egy 32 GB-os bővíthető háttértár is. Amennyiben élnénk a tárhely növelésének lehetőségével, egy maximálisan 64 GB-os micro SD kártyát vehetünk igénybe.

Kapcsolati opciók közül rendelkezésre áll többek között a HDMI, a WiFi modul, és a Bluetooth 4.1 modem is. A készülék akár 4K felbontású videókat is simán megnyit, és támogatja a HDR 10 felvételek lejátszását. A H6 Mini saját képminőség optimalizáló meghajtóval bír, melynek célja a vizuális élmény színvonalának fokozása. A készüléken Android 7.0 Nougat operációs rendszer fut, ami már valóban nem a legújabb, ám feladatát tökéletesen végrehajtja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9S

Tanix TX9S

A Tanix TX9S TV-okosító egy olcsó, de attól még korrekt hardveres és szoftveres képességekkel rendelkező eszköz,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro L TV Box

Mecool M8S Pro L TV Box

A Mecool M8S Pro L egy valóban filléres áron futó TV okosító, amivel mégis rengeteg mindent...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink GT-King Pro

Beelink GT-King Pro

Ha létezik prémium kategória a TV-okosítók világában, akkor a Beelink GT-King Pro mindenképpen közéjük tartozik. A...

Tovább