KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

EACHLINK H6 Mini TV Box

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll, ha netán mondjuk nagy felbontású videók lejátszásáról van szó. Az Android operációs rendszer lehetővé teszi rengeteg alkalmazás használatát, valamint megnyílnak előttünk a különböző stream szolgáltatások, amelyekkel zenét, és egyéb médiatartalmakat élvezhetünk.

A készülék burkolata alatt négymagos lapkakészlet, valamint 3 GB RAM húzza az igát, ezen kívül került oda még egy 32 GB-os bővíthető háttértár is. Amennyiben élnénk a tárhely növelésének lehetőségével, egy maximálisan 64 GB-os micro SD kártyát vehetünk igénybe.

Kapcsolati opciók közül rendelkezésre áll többek között a HDMI, a WiFi modul, és a Bluetooth 4.1 modem is. A készülék akár 4K felbontású videókat is simán megnyit, és támogatja a HDR 10 felvételek lejátszását. A H6 Mini saját képminőség optimalizáló meghajtóval bír, melynek célja a vizuális élmény színvonalának fokozása. A készüléken Android 7.0 Nougat operációs rendszer fut, ami már valóban nem a legújabb, ám feladatát tökéletesen végrehajtja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9 Pro

Tanix TX9 Pro

A Tanix TX9 Pro egy több szempontból is professzionális gépezet, ami széleskörű funkcionalitással képes ellátni szinte...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább