KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HP2 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HP2 leírás

A BlitzWolf BW-HP2 egyike a kínai gyártó kevés over-ear kialakítású, tehát a fület körülölelő fejhallgatóinak. A készüléknek számos erénye van, ott van például a Bluetooth 5.0 modem, a kábeles működés lehetősége, az 50 mm-es grafén driverek, valamint a beépített memóriakártya foglalat, melynek segítségével a fejhallgató akkor is képes zenét lejátszani, ha nincs nálunk semmilyen erre alkalmas médialejátszó. Az elképesztően hosszú, akár 42 órás üzemidő talán azokat is meggyőzheti, akik még kevésbé ismerik ezt a márkát.

Külső

A gyártó tényleg kitett magáért, rendkívül igényes műanyagot használtak fel a gyártás során. Ami a dimenziókat illeti ez egy 240 grammos, 100 x 80 x 25 mm-es méretekkel rendelkező vezeték nélküli fejhallgató. A készülék egyetlen színben kapható, az viszont tagadhatatlan, hogy feketében is nagyon jól mutat. A fejhallgatót az egyszerűbb tárolás és a könnyebb szállíthatóság okán összehajthatóra tervezték, és persze nem meglepő módon a fejméret is állítható, hogy a BlitzWolf BW-HP2 mindenkinek kényelmes viselet legyen.

Funkciók

Ez elsősorban egy vezeték nélküli fejhallgató , tehát nyugodtan nevezhetjük a legfontosabb hardveres alkotóelemének a belsejében található Bluetooth 5.0 modemet. Ez a vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi az alacsonyabb késleltetést, a 10 méteres hatótávolságot, valamint az előző Bluetooth generációhoz képest jóval kedvezőbb lesz az energiafogyasztás. A száraz technikai adatokat illetően említést érdemel még a 32 ohmos impedancia, a 20-20000 Hz-es frekvencia válasz, valamint a 108 decibeles érzékenység. A telt és egyben részletgazdag hangzásért 50 mm-es grafén hangszórók felelnek. A fejhallgató rendelkezik egy 3,5 mm-es aljzattal, így kábellel is használható, ha mondjuk lemerülne az akkumulátor, de mivel a készülék mondhatni rekorder üzemidővel rendelkezik, erre nagyon ritkán fog sor kerülni. A fejhallgató irányítása immáron nem fizikai gombok által, hanem rendkívül kellemes tapintású érintésérzékeny felületek révén történik, ezekkel lehet irányítani a médialejátszót, illetve hívásokat indítani, fogadni, mert a beépített és zajszűréssel is felszerelt mikrofonnak köszönhetően a BlitzWolf BW-HP2 headset gyanánt is használható. A fejhallgatót ellátták micro SD foglalattal is, így akkor is lehet vele zenét hallgatni, amikor már minden más készülék feladta. A BW-HP2 akár két eszközzel is párosítható, egyszerre, egy időben. A BlitzWolf BW-HP2 természetesen támogatja a szokásos HSP, HFP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollokat.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HP2 belsejében egy 1000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel képes akár 42 órányi zenehallgatást is biztosítani a felhasználó számára. A töltési folyamat micro USB vezetékkel történik, és cirka három és fél órát fog elvenni az életünkből.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
BlitzWolf BW-HP2 bluetooth V5.0 Headphone Wireless Headset 50mm Driver 1000mAh Touch Control Foldable Over-Ear Gaming Headset with Mic - Black Tovább BGHU0945 27.99 2021-08-31 9/15 CZ
BlitzWolf BW-HP2 bluetooth V5.0 Headphone Wireless Headset 50mm Driver 1000mAh Touch Control Foldable Over-Ear Gaming Headset with Mic Tovább BGHU0945 27.99 2021-09-02 9/15 80 CZ
BlitzWolf BW-HP2 bluetooth V5.0 Headphone Wireless Headset Tovább BGa04fd6 27.49 2021-09-08 9/11 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro

Xiaomi Mi AirDots Pro

A kínai Xiaomi a Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülhallgatóval jutott el arra a szintre, hogy...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább