KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HP2 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HP2 leírás

A BlitzWolf BW-HP2 egyike a kínai gyártó kevés over-ear kialakítású, tehát a fület körülölelő fejhallgatóinak. A készüléknek számos erénye van, ott van például a Bluetooth 5.0 modem, a kábeles működés lehetősége, az 50 mm-es grafén driverek, valamint a beépített memóriakártya foglalat, melynek segítségével a fejhallgató akkor is képes zenét lejátszani, ha nincs nálunk semmilyen erre alkalmas médialejátszó. Az elképesztően hosszú, akár 42 órás üzemidő talán azokat is meggyőzheti, akik még kevésbé ismerik ezt a márkát.

Külső

A gyártó tényleg kitett magáért, rendkívül igényes műanyagot használtak fel a gyártás során. Ami a dimenziókat illeti ez egy 240 grammos, 100 x 80 x 25 mm-es méretekkel rendelkező vezeték nélküli fejhallgató. A készülék egyetlen színben kapható, az viszont tagadhatatlan, hogy feketében is nagyon jól mutat. A fejhallgatót az egyszerűbb tárolás és a könnyebb szállíthatóság okán összehajthatóra tervezték, és persze nem meglepő módon a fejméret is állítható, hogy a BlitzWolf BW-HP2 mindenkinek kényelmes viselet legyen.

Funkciók

Ez elsősorban egy vezeték nélküli fejhallgató , tehát nyugodtan nevezhetjük a legfontosabb hardveres alkotóelemének a belsejében található Bluetooth 5.0 modemet. Ez a vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi az alacsonyabb késleltetést, a 10 méteres hatótávolságot, valamint az előző Bluetooth generációhoz képest jóval kedvezőbb lesz az energiafogyasztás. A száraz technikai adatokat illetően említést érdemel még a 32 ohmos impedancia, a 20-20000 Hz-es frekvencia válasz, valamint a 108 decibeles érzékenység. A telt és egyben részletgazdag hangzásért 50 mm-es grafén hangszórók felelnek. A fejhallgató rendelkezik egy 3,5 mm-es aljzattal, így kábellel is használható, ha mondjuk lemerülne az akkumulátor, de mivel a készülék mondhatni rekorder üzemidővel rendelkezik, erre nagyon ritkán fog sor kerülni. A fejhallgató irányítása immáron nem fizikai gombok által, hanem rendkívül kellemes tapintású érintésérzékeny felületek révén történik, ezekkel lehet irányítani a médialejátszót, illetve hívásokat indítani, fogadni, mert a beépített és zajszűréssel is felszerelt mikrofonnak köszönhetően a BlitzWolf BW-HP2 headset gyanánt is használható. A fejhallgatót ellátták micro SD foglalattal is, így akkor is lehet vele zenét hallgatni, amikor már minden más készülék feladta. A BW-HP2 akár két eszközzel is párosítható, egyszerre, egy időben. A BlitzWolf BW-HP2 természetesen támogatja a szokásos HSP, HFP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollokat.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HP2 belsejében egy 1000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel képes akár 42 órányi zenehallgatást is biztosítani a felhasználó számára. A töltési folyamat micro USB vezetékkel történik, és cirka három és fél órát fog elvenni az életünkből.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Edifier W820NB

Edifier W820NB

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább