KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Bakeey G69 okosóra kuponok és akciók

Bakeey G69 okosóra leírás

A Bakeey G69 okosóra vonzó ajánlat lehet bárkinek, aki olcsó, nagy méretű kijelzővel ellátott, vékony kialakítású, IP68 minősítésnek megfelelően víz és porálló, letölthető számlapokat, fitnesz funkciókat és akár 30 napos készenléti időt kínáló okosórát szeretne vásárolni. Bluetooth 5.0 modem, elegáns és cserélhető szíjak, vérnyomás és véroxigénszint számítás – mi kell még?

Külső

A Bakeey G69 négyzetes kialakítású házat kapott, amely a sarkain lekerekített, a külső burkolat fémből öntött, az IP68 minősítésnek köszönhetően pedig védett víztől és portól, akár úszni is el lehet menni az órával. A készüléket választhatjuk rózsaszín, arany, ezüst és fekete színekben, szilikon és fémszíjjal egyaránt, de nem kell aggódni semmi sem végleges, a szíj cserélhető. Az okosóra 36,4 x 44,9 x 8,8 mm-es házzal kifejezetten ultravékony, a tömege pedig mindössze 50 gramm, így abszolút könnyű viseletnek tekinthető.

Kijelző

A Bakeey G69 négyzetes képernyőt kapott, akárcsak az Apple Watch, az összeszerelés során érintésérzékeny TFT panelt helyeznek a készülék házába, amelynek képátlója 1,69 hüvelyk, a felbontása pedig 240 x 240 képpont. A kijelző aktiválása roppant egyszerű: fel kell emelni a csuklónkat. A jövendőbeli tulajdonos több számlap közül is választhat, és újabbakat tölthet le a Da Fit applikáció segítségével. Ennél akár jóval kreatívabbak is lehetünk, és saját magunk is készíthetünk egy tetszőleges fotó felhasználásával szinte bármilyen kezdőlapot.

Funkciók

Ha szeretsz sportolni akkor a Bakeey G69 okosórát a következők miatt szinte biztos, hogy szeretni fogod: kalóriaszámlálás, 8 beépített sport üzemmód, 24 órás pulzusmérés, lépésszámlálás, vérnyomás és véroxigénszint számítás - arra azért ne számíts, hogy olyan pontos lesz, mint egy orvosi műszer -, alvásmonitorozás, mozgás figyelmeztetés. Az okosóra egyik legfontosabb hardveres összetevője a Bluetooth 5.0 modem, amely kompatibilis minden legalább Android 4.4 vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel. Telepítsük fel a készülékekre a már említett Da Fit alkalmazást, így szinkronizálni tudjuk az óra által gyűjtött adatokat, elérhetőek lesznek a már említett számlapok, illetve irányításunk alá tudjuk vonni a párosított mobil kameráját és zenelejátszóját. Amúgy az óra egy rakás nyelven használható, sajnálatos módon épp a magyar nem nincs köztük, reméljük ezt egy későbbi frissítés pótolni fogja. Ha az óra összeköttetésben van egy telefonnal, akkor jelzi a bejövő hívásokat, a szöveges üzeneteket, és az alkalmazások értesítéseit.

Üzemidő

A Bakeey G69 energiaellátásáról a következőket érdemes tudni: 180 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a a működéshez szükséges feszültséget, ne piszkáljuk, házilag nem lehetséges a csere, a töltés pedig egy mágneses kábellel történik. A készenléti idő a bevezetőben már említett 30 nap, de ugye ilyenkor alig használjuk ki a készülék által biztosított okos funkciókat, amennyiben nem kíméljük az órát, akkor "csupán" 5-8 napos működést remélhetünk.

Specifikációk:

Kijelző: 1,69 hüvelykes TFT LCD kijelző 240 x 240 felbontás
Processzor: RTK8762C
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: IP68 
Szíj: szilikon és fém, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 30 napos készenléti idő, 5-8 napos működés
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 4.4 vagy iOS 8.0
Méretek: 36,4 x 44,9 x 8,8 mm
Tömeg: 50 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Kospet Raptor

Kospet Raptor

2020 augusztusában debütált a Kospet Raptor okosóra, amelyet kifejezetten kültéri használatra szánt a kínai gyártó. A...

Tovább
Okosórák
Mobvoi TicKasa Vibrant

Mobvoi TicKasa Vibrant

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára,...

Tovább
Okosórák
Mibro Lite okosóra

Mibro Lite okosóra

A Xiaomi alá tartozó Mibro brand 2021 őszén rukkolt elő egy okosórával, ami egy belépőszintű ajánlatnak...

Tovább