KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
NO. 1 F6 okosóra kuponok és akciók

NO. 1 F6 okosóra leírás

A NO. 1 F6 egy belépőszintű, ám különös módon jól felszerelt okosóra, ami képes kielégíteni a hétköznapi, illetve az aktív életet élő felhasználók igényeit. A készüléket arra tervezték, hogy sokáig méltó társunk legyen, éppen ezért burkolata kiválóan bírja az ütéseket, ráadásul az elemekkel is dacol, mégpedig az IP68 szabványnak megfelelően.

Az okosóra gyártásakor minőségű anyagokat használtak, a burkolat rozsdamentes acélból valamint szilikonból készült, ám az igazi érdekességek odabent találhatóak. Rengeteg szenzor került a készülék belsejébe, ellátták lépésszámlálóval, pulzusmérővel, képes monitorozni az alvásunkat, számos egyéb opció mellett. A különböző üzemmódokat elsősorban a mozgás szerelmesei fogják örömmel használni, de a kevésbé serények is megtalálják számításukat, ha ezt az órát választják.

A NO. 1 F6 okostelefonnal párosítva képes jelezni az értesítéseket, távirányítani a mobil kameráját, de vezérelhetjük a multimédiás lejátszót is. Vannak kemény környékek, ahol egy szempillantás alatt képesek a csuklónkról leszedni az órát, de mivel a készülék figyelmeztet ha a párosított eszköz túl messzire került, a tolvajoknak kisebb lesz az esélye a lopásra, nekünk pedig nagyobb kiosztani egy oktató jellegű pofont.

Az okosóra 0,96 hüvelykes OLED technológiájú megjelenítővel van ellátva, annak takarásában pedig energiahatékony hardver dolgozik, így egyáltalán nem meglepő, hogy a készülék akár 50 napig is használható egyetlen töltéssel. A termék burkolata alatt 350 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltése mindössze két órát rabol el az életünkből. Az órát bármilyen eszközzel párosíthatjuk, amennyiben az minimum Android 4.4, vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 DT36 okosóra

NO. 1 DT36 okosóra

A NO. 1 DT36 okosóra rendkívül kedvező vételára ellenére Bluetooth hanghívást, nagy méretű és felbontású képernyőt,...

Tovább
Okosórák
Bakeey Y10

Bakeey Y10

A Bakeey Y10 külsejét tekintve egy gyönyörű Huawei Watch GT utánzat, persze nem 1/1-es, de ordító...

Tovább
Okosórák
NO. 1 DT28

NO. 1 DT28

A No. 1 DT28 egy olyan kedvező árú okosóra, amelyet általában simán be lehet szerezni 10000...

Tovább