KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

NO. 1 F6 okosóra

A NO. 1 F6 egy belépőszintű, ám különös módon jól felszerelt okosóra, ami képes kielégíteni a hétköznapi, illetve az aktív életet élő felhasználók igényeit. A készüléket arra tervezték, hogy sokáig méltó társunk legyen, éppen ezért burkolata kiválóan bírja az ütéseket, ráadásul az elemekkel is dacol, mégpedig az IP68 szabványnak megfelelően.

Az okosóra gyártásakor minőségű anyagokat használtak, a burkolat rozsdamentes acélból valamint szilikonból készült, ám az igazi érdekességek odabent találhatóak. Rengeteg szenzor került a készülék belsejébe, ellátták lépésszámlálóval, pulzusmérővel, képes monitorozni az alvásunkat, számos egyéb opció mellett. A különböző üzemmódokat elsősorban a mozgás szerelmesei fogják örömmel használni, de a kevésbé serények is megtalálják számításukat, ha ezt az órát választják.

A NO. 1 F6 okostelefonnal párosítva képes jelezni az értesítéseket, távirányítani a mobil kameráját, de vezérelhetjük a multimédiás lejátszót is. Vannak kemény környékek, ahol egy szempillantás alatt képesek a csuklónkról leszedni az órát, de mivel a készülék figyelmeztet ha a párosított eszköz túl messzire került, a tolvajoknak kisebb lesz az esélye a lopásra, nekünk pedig nagyobb kiosztani egy oktató jellegű pofont.

Az okosóra 0,96 hüvelykes OLED technológiájú megjelenítővel van ellátva, annak takarásában pedig energiahatékony hardver dolgozik, így egyáltalán nem meglepő, hogy a készülék akár 50 napig is használható egyetlen töltéssel. A termék burkolata alatt 350 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltése mindössze két órát rabol el az életünkből. Az órát bármilyen eszközzel párosíthatjuk, amennyiben az minimum Android 4.4, vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Ticwris Max

Ticwris Max

A Ticwris Max külsőre és rengeteg egyéb szempontból hasonlít egy okosórára, de igazából ez a készülék...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Vibe 3

Zeblaze Vibe 3

Az olcsó kütyük birodalmában valószínűleg előkelő rangot birtokolhat a Zeblaze Vibe 3, hiszen a vételára még...

Tovább
Okosórák
Microwear L7

Microwear L7

A Microwear L7 esetében szinte megdöbbentő mennyi mindent tud ez az okosóra, úgy hogy az ára...

Tovább