KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-AT1 okosóra kuponok és akciók

BlitzWolf BW-AT1 okosóra leírás

Sportos és egyben kicsit férfias külsőt kapott a BlitzWolf BW-AT1 okosórája, amely vízálló külső burkolattal, érintésérzékeny kijelzővel, és a már szinte kötelező funkciókkal igyekszik az olcsóbb viselhető eszközök piacán sikereket szerezni. A készülék az aktív életmódot választó felhasználók olcsó, ám korrektül működő aktivitáskövető órája lehet. 

Külső 

A készülék külsejét a fém és a polikarbonát egyszerre határozza meg, amúgy megjelenésre egy kifejezetten maszkulin, robusztus masina, amelynek még egy fizikai gombja is van, de ez nem igazán vezérel semmit, inkább csak afféle dísz, az irányítást a megjelenítő érintésérzékeny felülete teszi lehetővé. A méreteket  illetően 46,8 x 60 x 12,6 mm-es házzal lehet számolni, miközben a tömeg megközelítőleg 50 gramm. A külső borítás vízálló mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően, de a porral való találkozást is jól tűri az okosóra. 

Kijelző

Az okosóra képernyője 1,3 hüvelykes, felbontása 240 x 240 pixel, a gyártás során pedig hagyományos IPS panelt használtak az ázsiai brand munkatársai. Ahogyan fentebb is írtuk a kijelző érintésérzékeny, a segítségével tudunk navigálni az óra felhasználói felületében.           

Funkciók

A BlitzWolf BW-AT1 okosóra funkciók tekintetében egyáltalán nem egy világmegváltó termék, de azokat a szükséges alapokat mind biztosítja, amelyekre egy aktív életet élő, rendszeresen sportoló felhasználónak szüksége lehet. Melyek ezek? 24 órás pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, lehetőségünk van véroxigénszint és vérnyomás kalkulálására, bár ezek esetében a pontosság jócskán elmarad az orvosi műszerekéhez képest. Az okosóra összesen nyolc beépített sport üzemmódot kínál jövendőbeli tulajdonosának. A készülék mellé fejlesztettek egy okostelefonra telepíthető alkalmazást is, amelynek segítségével szinkronizálni tudjuk az óra által gyűjtött adatokat, illetve egyéb lehetőségek is megnyílnak számunkra. Bluetooth 4.0 modem található az óra belsejében, amelynek köszönhetően a legtöbb modern Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel kiépíthetünk vezeték nélküli összeköttetést, amelynek megtörténte után számos új lehetőség válik elérhetővé. A párosított telefon vagy táblagép kamerájának irányítása, multimédia vezérlés, jelzések az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről - ezek mind rendelkezésre állnak majd. Időjárás előrejelzés, ébresztés, naptár, stopper - ezek az alapok természetesen szintén részét képezik az óra szoftverének.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-AT1 okosóra burkolata alá egy 280 mAh kapacitású telepet rejtettek az ázsiai szakemberek, amelynek cseréjét mi magunk megfelelő felszerelés és ismeretek híján nem tudjuk sikerrel eszközölni. Az akkumulátor által biztosított 20 napos készenléti idővel, illetve normál felhasználás mellett 7 napos üzemidővel valószínűleg a legtöbb jövendőbeli tulajdonosnak semmilyen problémája nem lesz. A töltés hagyományosan egy mágneses pinekkel csatlakozó kábel segítségével történik, a folyamat nagyjából két és fél órát fog elrabolni az életünkből.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos IPS megjelenítő 240 x 240 pixeles felbontással
Processzor: nem ismert
Memória: –
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 280 mAh
Üzemidő: 20 napos készenléti idő, 7 napos működés normál használat mellett
Töltés: mágneses kábel
Kompatibilitás: Android és iOS - újabb verziók
Méretek:  46,8 x 60 x 12,6 mm
Tömeg: 50 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Rogbid King okosóra

Rogbid King okosóra

Habár messze nem tekinthető élvonalbeli terméknek a Rogbid King okosóra, a készülék elképesztő felszereltséggel rendelkezik, kis...

Tovább
Okosórák
Haylou RT2 LS10 okosóra

Haylou RT2 LS10 okosóra

A Haylou RT2 LS10 okosóra nem biztosít többet az alapoknál, ám teszi ezt könnyű, fémből készült...

Tovább
Okosórák
Alfawise Watch 6

Alfawise Watch 6

Az Alfawise Watch 6 egy alapvető igényeket kielégítő okosóra, ami minden olyan szükséges funkciót ismer, amire...

Tovább