KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Haylou RS4 LS12 okosóra kuponok és akciók

Haylou RS4 LS12 okosóra leírás

A Haylou RS4 LS12 okosóra egy árazását tekintve bőven megfizethető okosóra, amely a barátságos árcédula ellenére csinos, az Apple Watch okos órákat idéző formatervet, nagyméretű AMOLED kijelzőt, egészség követéssel és testmozgással kapcsolatos általános funkciókat, illetve kiváló üzemidőt kínál. A készülék ráadásul vízálló, és fejlett Bluetooth 5.1 modemmel is fel lett szerelve.

Külső

Az okosóra téglalap alakú kialakítással rendelkezik, így szinte azonnal az Apple Watch órák ugorhatnak be, ha vetünk rá egy pillantást. A készülék szíja a jól megszokott módon szilikonból készült, hossza 20 mm, ezzel együtt az óra súlya nagyjából 50 gramm lesz. A Haylou RS4 LS12 okosóra dimenziói 45,2 x 37,2 x 11,1 mm-esek. A legfontosabb külső jellemző azonban talán mégis az, hogy az okosóra IP68 minősítésnek megfelelően áll ellen a vízzel és a porral szemben.

Kijelző

A Haylou RS4 LS12 okosóra megjelenítője egy egészen méretes, 1,78 hüvelykes képátlóval rendelkező organikus, AMOLED panel. Az alkalmazott technológiának köszönhetően gyönyörű, élénk színekre lehet számítani, kvázi végtelen kontrasztarány mellett, és a betekintési szögek is a lehető legjobbak lesznek. Mondanunk sem kell, ez egy érintésérzékeny felület, segítségével irányítani is tudjuk az órát. Ráadásul a megjelenítés is kellően részletes lesz, köszönhetően a 368 x 448 pixeles felbontásnak. Cserélhető számlapokat szeretnél? Az óra ezt a lehetőséget is biztosítja.

Funkciók

Funkciók tekintetében az okosóranem váltja meg a világot, nincs telefonálás, Bluetooth hanghívás, vagy beépített navigáció, viszont azokat az alap lehetőségeket, amelyeket egy modern okosórától elvárunk, hiánytalanul biztosítja. Az okosóra egyik alapvető hardveres komponense nyilvánvalóan a  Bluetooth 5.1, ez teszi lehetővé, hogy az összes minimum Android 6.0 vagy iOS 11.0 operációs rendszer futtató okostelefonnal kiépíthető legyen egy vezeték nélküli összeköttetés. Miután megtörtént az eszközök párosítása jelzések fognak érkezni a bejövő hívások, a szöveges üzenetek, illetve az alkalmazások értesítései kapcsán. Semmiről nem fogunk lemaradni. A Haylou RS4 LS12 okosóra segítséget fog nyújtani az aktív életmód fenntartásában a következő funkciók révén: pulzusmérés, véroxigénszint mérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy 12 beépített sport üzemmód is megtalálható az okosóra szoftverében, amelyek segítségével még hatékonyabbak lehetnek a különböző mozgásformák, edzéstípusok. Az adatok kényelmes szinkronizálására egy kifejezetten az óra mellé fejlesztett telefonos alkalmazást használhatunk.

Üzemidő

A Haylou RS4 LS12 okosóra burkolat alá bepasszíroztak egy 230 mAh kapacitású akkumulátort, amelyet sajnos a felhasználó otthoni körülmények között nem cserélhet. Talán erre nem is lesz szükség, mert a telep egyetlen feltöltéssel 25 napos készenléti időt biztosít, de átlagos felhasználás mellett is simán elérhető a 10 napos működési idő. Az okosóra dobozában ott lesz az a mágneses kábel, amellyel a töltést menedzselhetjük, a folyamat nagyjából két és fél órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Kijelző: 1,78 colos AMOLED 368 x 448 felbontás
Processzor: nem részletezett
Memória: 128 MB RAM, 256 GB ROM
Operációs rendszer: egyedi rendszer 
Vízállóság: IP68
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.1 
Wi-Fi: nincs 
GPS: nincs 
NFC: nincs 
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs 
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 230 mAh
Üzemidő: 10 nap, 25 napos készenlét
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 6.0 vagy iOS 11.0
Méretek: 45,2 x 37,2 x 11,1 mm
Tömeg: 48 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
 Bakeey G69 okosóra

Bakeey G69 okosóra

A Bakeey G69 okosóra vonzó ajánlat lehet bárkinek, aki olcsó, nagy méretű kijelzővel ellátott, vékony kialakítású,...

Tovább
Okosórák
NO. 1 F18 okosóra

NO. 1 F18 okosóra

A NO. 1 F18 egy sportos külsejű, kiváló ár/érték arányú, középkategóriás okosóra, számos prémium jellemzővel. Bár...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Mibro Air

Xiaomi Mibro Air

A Xiaomi Mibro Air okosóra egy kerek kialakítású kellemes formatervvel rendelkező készülék, ami képes 24 órán...

Tovább