KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise Y1 okosóra kuponok és akciók

Alfawise Y1 okosóra leírás

Az Alfawise Y1 egy középkategóriás okosóra ami a beépített GSM modemnek köszönhetően önállóan is képes telefonhívások lebonyolítására. A készülék ezen túlmenően tudja mindazon funkciókat, amelyeket egy modern viselhető eszköztől elvár az átlagos felhasználó.

Az óra képernyője 240x240 pixeles felbontással bír, és mindössze 1,54 colos képátlóval. Az Y1 rendelkezik a már megszokott érzékelők nagy részével, így van benne lépésszámláló, alvás monitorozó, és amennyiben úgy állítjuk be, figyelmeztet ha túl sokáig ültünk egy helyben.

Bár a készülék kis túlzással kiválthat egy régebbi hagyományos mobilt, nyilván akkor érzi magát a legjobban ha egy okostelefonnal van párosítva, ilyenkor a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően igénybe vehetünk számos lehetőséget. Képessé válunk irányítani az adott eszköz kameráját, jelzéseket kapunk a fontos értesítésekről, és egyéb hasznos opciókkal gazdagodik eszköztárunk.

A készülék belsejében 280 mAh kapacitású akkumulátor található. Az Alfawise Y1 Android és iOS operációs rendszert futtató eszközökkel egyaránt párosítható, utóbbi esetében még csak az alkalmazás telepítése sem szükséges.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Rogbid King okosóra

Rogbid King okosóra

Habár messze nem tekinthető élvonalbeli terméknek a Rogbid King okosóra, a készülék elképesztő felszereltséggel rendelkezik, kis...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Verge

Xiaomi Amazfit Verge

A Xiaomi Amazfit Verge egy prémium kategóriás okosóra, kiváló kijelzővel, összeszerelési minőséggel, és széleskörű funkcionalitással. Konkurens...

Tovább
Okosórák
Kospet Magic 2S

Kospet Magic 2S

Egy kellemes külsővel ellátott, egészen jól felszerelt filléres okosóra a Kospet Magic 2S, ami vízálló külső...

Tovább