KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HL1T kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HL1T leírás

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra nem csupán a vízálló burkolata miatt, vagy a kedvező ára okán méltó a figyelemre, és bár lehetne említeni a prémium anyaghasználatot, a viselhető eszköz legérdekesebb funkciója a beépített lázmérő, ami a 2020-as év eseményeit tekintve egyáltalán nem meglepő, sőt, ez egy abszolút érthető új hardveres eleme a különböző egészséggel kapcsolatos okoseszközöknek. A készülék persze nem csupán a krónikus, vagy akut betegek számára lehet jó választás, igazából jól jár vele bárki, aki aktív életet él, és nem mellesleg szeretne egy igényes időmérő eszközt.

Külső

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra kényelmes viselet lesz, mert súlya csupán 38 gramm, ami pedig a térbeli jellemzőit illeti 42 x 35 x 10,8 mm-es házzal lehet számolni. Az óra külső bevonata fémből készült, nem csupán szemre de érintésre is prémium, ráadásul ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. A készüléken lévő szíj cserélhető, TPU műanyagból készült, szélessége 20 mm, az egyik oldalon 118, a másikon pedig 88 mm hosszúsággal bír. Az okosóra képernyője 1,3 hüvelykes képátlóval rendelkezik, ez egy négyzetes kialakítású megjelenítő, a gyártás során TFT panelt használtak, a felbontás 240 x 240 képpont. Természetesen a kijelzőt egy rakás számlap segítségével bármikor az aktuális hangulatunkhoz, igényeinkhez tudjuk igazítani.

Funkciók

A BlitzWolf BW-HL1T egyik legfontosabb alkotóeleme nem más, mint a  Bluetooth 5.0 modem, ami képes vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni szinte bármilyen okostelefonnal, táblagéppel. A felhasznált vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a stabil összeköttetést, és miután megtörtént a párosítás, az óra képes lesz jelezni a fontosabb alkalmazások értesítéseit, jelzést kapunk a bejövő hívásokról, és persze a szöveges üzenetekről is. A készülék számos érzékelővel rendelkezik, lehetséges vele a pulzusmérés, a lépésszámlálás, az alvásmonitorozás, és a testhőmérséklet mérése is. Azonnali jelzést kapunk arról, ha a viselő testhője átlépné az egészségügyi határértékeket. Az aktív életet élők számára nagyon hasznos lesz az 5 sport üzemmód, a beépített légzésgyakorlatok, valamint az elért eredmények telefonos alkalmazással való összeszinkronizálása. A párosított okostelefon kamerája és multimédia lejátszója távirányíthatóvá válik az óra segítségével, ezenkívül meg lehet csörgetni a mobilt, ha netán nem találnánk, és Bluetooth hatótávolságon belül van. A kínai gyártó gondolt a zenészekre is és egy elsősorban nekik dedikált, eddig nem látott funkcióval látta el a BW-HL1T-t, ez pedig nem más, mint a metronóm.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL1T belsejében egy 240 mAh kapacitású akkumulátor végzi az energiaellátás feladatát, a telep egyetlen töltéssel képes akár 15 napon keresztül is életben tartani a készüléket, de ez elsősorban inkább készenléti időnek tekinthető. Valós, normál használattal 7-9 nap a reális üzemidő. Az eszköz töltése a dobozban található mágneses csatlakozóval végződő vezetékkel történik, erre nagyjából két órát kell majd rászánni az életünkből.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Zeblaze Vibe 3S HD okosóra

Zeblaze Vibe 3S HD okosóra

A Zeblaze Vibe 3S HD okosóra 25 napos készenléti időt, nagy felbontású megjelenítőt, a szokásos aktivitáskövető...

Tovább
Okosórák
Corn WB05

Corn WB05

A Corn WB05 okosóra rendkívül kedvező áron kínál Bluetooth hívást, organikus kijelzőt, ötödik generációs Bluetooth modemet,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Prémium okosóra megfizethető áron, ez volt az alapkoncepciója az AmazFit okosoráknak, és ez azóta sem változott,...

Tovább