KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HL1T kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HL1T leírás

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra nem csupán a vízálló burkolata miatt, vagy a kedvező ára okán méltó a figyelemre, és bár lehetne említeni a prémium anyaghasználatot, a viselhető eszköz legérdekesebb funkciója a beépített lázmérő, ami a 2020-as év eseményeit tekintve egyáltalán nem meglepő, sőt, ez egy abszolút érthető új hardveres eleme a különböző egészséggel kapcsolatos okoseszközöknek. A készülék persze nem csupán a krónikus, vagy akut betegek számára lehet jó választás, igazából jól jár vele bárki, aki aktív életet él, és nem mellesleg szeretne egy igényes időmérő eszközt.

Külső

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra kényelmes viselet lesz, mert súlya csupán 38 gramm, ami pedig a térbeli jellemzőit illeti 42 x 35 x 10,8 mm-es házzal lehet számolni. Az óra külső bevonata fémből készült, nem csupán szemre de érintésre is prémium, ráadásul ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. A készüléken lévő szíj cserélhető, TPU műanyagból készült, szélessége 20 mm, az egyik oldalon 118, a másikon pedig 88 mm hosszúsággal bír. Az okosóra képernyője 1,3 hüvelykes képátlóval rendelkezik, ez egy négyzetes kialakítású megjelenítő, a gyártás során TFT panelt használtak, a felbontás 240 x 240 képpont. Természetesen a kijelzőt egy rakás számlap segítségével bármikor az aktuális hangulatunkhoz, igényeinkhez tudjuk igazítani.

Funkciók

A BlitzWolf BW-HL1T egyik legfontosabb alkotóeleme nem más, mint a  Bluetooth 5.0 modem, ami képes vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni szinte bármilyen okostelefonnal, táblagéppel. A felhasznált vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a stabil összeköttetést, és miután megtörtént a párosítás, az óra képes lesz jelezni a fontosabb alkalmazások értesítéseit, jelzést kapunk a bejövő hívásokról, és persze a szöveges üzenetekről is. A készülék számos érzékelővel rendelkezik, lehetséges vele a pulzusmérés, a lépésszámlálás, az alvásmonitorozás, és a testhőmérséklet mérése is. Azonnali jelzést kapunk arról, ha a viselő testhője átlépné az egészségügyi határértékeket. Az aktív életet élők számára nagyon hasznos lesz az 5 sport üzemmód, a beépített légzésgyakorlatok, valamint az elért eredmények telefonos alkalmazással való összeszinkronizálása. A párosított okostelefon kamerája és multimédia lejátszója távirányíthatóvá válik az óra segítségével, ezenkívül meg lehet csörgetni a mobilt, ha netán nem találnánk, és Bluetooth hatótávolságon belül van. A kínai gyártó gondolt a zenészekre is és egy elsősorban nekik dedikált, eddig nem látott funkcióval látta el a BW-HL1T-t, ez pedig nem más, mint a metronóm.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL1T belsejében egy 240 mAh kapacitású akkumulátor végzi az energiaellátás feladatát, a telep egyetlen töltéssel képes akár 15 napon keresztül is életben tartani a készüléket, de ez elsősorban inkább készenléti időnek tekinthető. Valós, normál használattal 7-9 nap a reális üzemidő. Az eszköz töltése a dobozban található mágneses csatlakozóval végződő vezetékkel történik, erre nagyjából két órát kell majd rászánni az életünkből.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Zeblaze GTS

Zeblaze GTS

Egyáltalán nem váltja meg a világot a Zeblaze GTS okosóra, viszont azért a rendkívül kedvező árcéduláért...

Tovább
Okosórák
Mobvoi TicKasa Vibrant

Mobvoi TicKasa Vibrant

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára,...

Tovább
Okosórák
Kospet Magic 2S

Kospet Magic 2S

Egy kellemes külsővel ellátott, egészen jól felszerelt filléres okosóra a Kospet Magic 2S, ami vízálló külső...

Tovább