KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Amazfit Verge Lite

A Xiaomi Amazfit Verge Lite ideális társ lehet a mindennapokban, mivel minden olyan fontosabb jellemzővel bír, amelyet manapság el lehet várni egy középkategóriás okosórától. A készülék megjelenítője 1,3 colos, AMOLED technológiára épül, ami egyet jelent a gyönyörű vibráló színekkel, végtelen kontrasztaránnyal, valamint a kiváló betekintési szögekkel. A 360 x 360 pixeles felbontásnak köszönhetően a megjelenített tartalmak élesek lesznek, ráadásul a panel napfényben is remekül olvasható.

A készülék egyedi fejlesztésű operációs rendszert futtat, melyet hamar meg lehet szokni az angol nyelvű menü kezelése könnyedén elsajátítható, nem szükséges hozzá nyelvvizsga.A Xiaomi Amazfit Verge Lite külső borítása ellenáll az elemeknek, erről az IP68 minősítés biztosít bennünket. Az óra könnyedén párosítható Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközökkel köszönhetően a beépített 4. generációs Bluetooth modemnek.  Bár az óra nem rendelkezik saját SIM foglalattal vagy Wi-Fi  modemmel, a navigációt akkor is használhatjuk, ha nincs párosított okostelefon a közelben, illetve szereltek az órába egy NFC chipet is, amivel lehetővé válik majd a mobilfizetés.

Az óra képes irányítani a párosított eszköz médialejátszóját, el lehet vele sütni a kamerát, megjeleníti az értesítéseket, jelzi a hívásokat, szöveges üzeneteket. A készülék számos sporttal kapcsolatos funkciót kínál az aktív életet élők számára, ezek között mindenképpen kiemelkedik a pulzusmérés, a lépésszámlálás, az alvásmonitorozás, de vannak olyan sport üzemmódok is, amik segítenek edzés közben kihozni magunkból a maximumot. A Xiaomi Amazfit Verge belsejében 390 mAh kapacitású akkumulátor található, ami normál használat mellett átlagosan 5 napos üzemidőt képes biztosítani, a készenléti idő ennél sokkal hosszabb lehet, illetve az sem mindegy, mennyit van bekapcsolva a GPS.

 

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos AMOLED 360 x 360 
Processzor: Kétmagos 1,2 GHz
Memória: 512 MB RAM 4 GB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: Cserélhető
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Van
NFC: Van
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: Nincs
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs 
Akkumulátor: 390 mAh
Üzemidő: 5 nap normál használat
Töltés: Mágneses töltőkábel
Kompatibilitás: Android, iOS 
Méretek: 4,30 x 4,30 × 1,26 cm
Tömeg: 46 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
AMAZFIT Verge Multifunctional IP68 Waterproof Practical Smart Watch ( Xiaomi Ecosystem Product ) Tovább Flash sale $99.99 2020-3-23 CN
Xiaomi Amazfit Verge Smart Watch Tovább BGAMV109 109.99 2020-04-03 4.30 50 GWTR
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
No.1 DT78 okosóra

No.1 DT78 okosóra

Csúnya anglius kifejezéssel élve ez egy teljesen basic okosóra, ami a legtöbbb igényt kielégíti, főleg ha...

Tovább
Okosórák
Alfawise Y1 okosóra

Alfawise Y1 okosóra

Az Alfawise Y1 egy középkategóriás okosóra ami a beépített GSM modemnek köszönhetően önállóan is képes telefonhívások...

Tovább
Okosórák
Ticwris Max

Ticwris Max

A Ticwris Max külsőre és rengeteg egyéb szempontból hasonlít egy okosórára, de igazából ez a készülék...

Tovább