KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
NO. 1 F18 okosóra kuponok és akciók

NO. 1 F18 okosóra leírás

A NO. 1 F18 egy sportos külsejű, kiváló ár/érték arányú, középkategóriás okosóra, számos prémium jellemzővel. Bár az átlagos felhasználók is sokat profitálhatnak a készülék birtoklásából, igazán a sportolás kedvelői fogják értékelni az óra kvalitásait.

Mindjárt az elején leszögezzük, hogy az óra vízálló, mégpedig az IP68 szabványnak megfelelően, szóval akár úszni is magunkkal vihetjük. Az okosórát még vonzóbbá teszik a különböző burkolat alá szerelt érzékelők és sportolással kapcsolatos lehetőségek, a különböző üzemmódok révén pedig még hatékonyabban edzhetünk. A szenzorok között akad pulzusmérő, lépésszámláló, a GPS, GLONASS, és BEIDOU műholdakkal kommunikáló navigációs rendszer, valamint a Bluetooth 4.2 modem csak tovább fokozza a készülék használhatóságát.

A NO. 1 F18 bármilyen okostelefonnal vagy táblagéppel párosítható, ami Android illetve iOS operációs rendszert futtat. Amennyiben sikeresen létrejött a kapcsolat, az óra 1,3 hüvelykes TFT LCD kijelzőjén megjelennek majd a különböző alkalmazások értesítései, de egyébként a hívásokat is fogadhatjuk az apróság segítségével. Ha netán hirtelen nem volna tiszta a párosított eszköz holléte, az órával meg lehet csörgetni azt.

A készülék sportos burkolata alatt egy 350 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek teljes feltöltéséhez cirka másfél órányi időre van szükség. A készenléti idő még ennél több is lehet, az okosóra akár 25 napig is bírja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Kospet Probe

Kospet Probe

A Kospet Probe egyike az olcsóbb okosóráknak, amelyek az alacsony ár ellenére egészen komoly funkcionalitást biztosítanak,...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-AT2

BlitzWolf BW-AT2

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra egy fiatalos, sportos készülék, ami szinte kihagyhatatlan ajánlat azoknak, aki aktív életet...

Tovább
Okosórák
Q9 okosóra

Q9 okosóra

A Q9 okosóra egy kiválóan sikeredett Apple Watch hasonmás, amit örömmel fognak használni a sportolás szerelmesei,...

Tovább