KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Zeblaze GTR okosóra kuponok és akciók

Zeblaze GTR okosóra leírás

A Zeblaze GTR okosóra messze nem egy eredeti koncepció alapján született, már a neve is erőteljesen arra utal, hogy a tervezők az Amazfit GTR 2-ből merítettek ihletet, de szerencsére a végeredmény egy nagyon korrekt készülék lett. A formaterv csinos, a külső borítás vízálló, megkapjuk a szokásos aktivitásmérő funkciókat, ráadásul ha úgy sikerül, akár 30 napig sem kell a töltő közelébe néznünk. Mindez nagyjából 7500-8000 forintért, akárhogy is nézzük ez egy win-win szituáció, épp ezért kevésbé lényeges, hogy mennyire egyedi a Zeblaze készüléke.

Külső

A Zeblaze GTR okosóra klasszikus kerek kialakítást kapott, amelynek részét képezi két fizikai gomb is. A készülék arany, ezüst és fekete színekben választható, a szíja szilikonból készült, de cserélhető. Ami a száraz adatokat illeti maga a ház 45 x 45 x 12 mm-es, a szíj vagy 120, vagy 75 mm-es, attól függően veszi hogy a rövidet hogy a hosszút választjuk, a szélessége 20 mm, akár univerzális verziókat is használhatunk csere célzatából. Ha mérlegre helyezzük, akkor a műszer 51 grammot fog jelezni, ennyit nyom a Zeblaze GTR. A külső egyébiránt fémből öntött borítás vízálló, megfelel a 3ATM minősítésnek, ami nagyjából azt jelenti, hogy 30 méter mélységig bírni fogja a készülék anélkül, hogy a folyadék bejutna és kárt tehetne a komponensekben.

Kijelző

A megjelenítő érintésérzékeny, 1,3 hüvelykes, a kiváló betekintési szögeket és az élénk színeket az IPS technológia biztosítja, a felbontás 240 x 240 pixeles, így a képélességre sem lehet panasz. A cserélhető óralapok természetesen részét képezik a készülék szoftverének. A képernyő 2,5D-s lekerekített üveg alatt foglal helyet.

Funkciók

A Zeblaze GTR okosóra 2 LED-es optikai és egy háromtengelyes gyorsulásmérő érzékelővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően elérhetők a következő funkciók: 24 órás pulzusmérés, vérnyomás számítás - orvosi műszereket nem helyettesít, ezt nem győzzük rendre hangsúlyozni! -, lépésszámlálás, kalória kalkulátor, távolságmérés, alvásmonitorozás, mozgás emlékeztető és persze rendelkezésre állnak a különböző sport üzemmódok - szám szerint 10 -, amelyek segítségével még hatékonyabbá tehető a felhasználó által végzett edzés. A készülék burkolata alatt egy Bluetooth 5.1 modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően az óra képes lesz stabil és energiatakarékos vezeték nélküli összeköttetést kiépíteni a legtöbb Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel. Amennyiben megtörtént a párosítás, jönnek a szokásos jelzések telefonhívásokról, alkalmazás értesítésekről, szöveges üzenetekről, illetve módunkban áll majd irányítani a zenelejátszót és a kamerát is. A szokásos alapvető lehetőségek, mint az ébresztőóra vagy a naptár már szinte szót sem érdemelnek. Ha szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni az órából, illetve szinkronizálni az általa gyűjtött adatokat a párosított telefonnal, akkor mindenképpen érdemes lesz telepíteni a kifejezetten a készülék mellé fejlesztett H Band applikációt.

Üzemidő

Az okosóra belsejében egy 180 mah kapacitású akkumulátor található, amelynek cseréjét házilag nem tudjuk megoldani, de nem is nagyon lesz szükség arra, hogy megpiszkáljuk, mert a telep akár 30 napos üzemidőt is képes biztosítani, de csak akkor, ha beérjük alapfunkciók használatával. Intenzív használat mellett 18 napos működésre lehet számítani, ami azért még mindig kiváló. A töltés egy kétpines, magnetikusan csatlakoztatható kábellel történik és nagyjából másfél óráig tart.

Kijelző: 1,3 hüvelykes IPS panel 240 x 240 felbontással
Processzor: nem részletezett
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: 3ATM
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.1
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 30 vagy 18 nap, felhasználási módtól függően
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 4.4 vagy iOS 9.0
Méretek: 45 x 45 x 12 mm
Tömeg: 51 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Mibro Lite okosóra

Mibro Lite okosóra

A Xiaomi alá tartozó Mibro brand 2021 őszén rukkolt elő egy okosórával, ami egy belépőszintű ajánlatnak...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTS 2 okosóra

Xiaomi Amazfit GTS 2 okosóra

A GTS okosórák második generációja sok mindenben jelent érdemi előrelépést az eldódhöz viszonyítva, többek között a...

Tovább
Okosórák
NO. 1 F13 okosóra

NO. 1 F13 okosóra

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az...

Tovább