KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ticwris GTS kuponok és akciók

Ticwris GTS leírás

A Ticwris okosóra nem titkoltan a Xiaomi GTS okosóra utánzata szeretne szeretne lenni, ami viszont mindenképpen fel számítható neki előny gyanánt az, hogy sokkal olcsóbb, mint az ihletet kölcsönző Xiaomi termék, ráadásul ez a masina nem rosszabb annyival. 8-10 ezer forintos árcédula mellett egészen jók a hardveres összetevők, hiszen a megjelenítő sem egy rossz darab, a maga 240 x 240 pixeles felbontásával és 1,3 colos képátlójával. A gyártás során LCD panelt használtak fel, ami ugyan nem képes azokra az élénk színekre, mint az organikus kijelzők, viszont napfényben is jól látható, ami szintén nem megvetendő.

A külső borítás állja a vizet és a port, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően, szóval elviekben nem okoz gondot, ha mondjuk fél órára másfél méter mélyen felejtjük az órát. A készülék szilikon szíja bármikor cserélhető, de minket jobban érdekel a belbecs. A Bluetooth modem ezúttal negyedik generációs, és persze nem maradtak ki az olyan fontos érzékelők, mint a pulzusmérő, a lépésszámláló, a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően pedig megjelennek a fontosabb értesítések, tudni fogunk a hívásokról, a szöveges üzenetekről, és lehetőségünk lesz irányítani a kamerát, valamint a médialejátszót is. A sok extra közül kiemelkedik a testhőmérséklet-mérő, ami nem sűrűn fordul elő okosórákon és karkötőkön, klassz, hogy van, de azért a jó öreg lázmérőt ne küldjük nyugdíjba.

Sajnos nincs NFC chip, a GPS modul is felejtős, és nem áll módunkban válaszolni a hívásokra, de ez az ár tekintetében megbocsátható hiányosság, mégiscsak egy relatíve filléres kütyüről beszélünk, amit bárki megengedhet magának. Amiben viszont mindezek ellenére nagyon jól teljesít a készülék, az az üzemidő, mert ilyen téren a Ticwris órája kiváló színvonalat biztosít, ami a gyakorlatban 20 napos készenléti időt, normál használattal viszont olyan 4-5 napot lehet kihozni az eszközből. A töltés a már megszokott mágneses kábellel történik, az akkumulátor kapacitásának teljes visszanyeréséhez körülbelül 2-3 óra szükséges.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos LCD 240×240
Processzor: Nordic nRF52832
Memória: 64 KB RAM 512 KB ROM
Operációs rendszer: Egyedi
Vízállóság: IP68 
Szíj: Szilikon (cserélhető)
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 160mAh
Üzemidő: 20 nap készneléti idő, 5 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábel
Kompatibilitás: Android 5.1+, iOS 9.0+
Méretek: 3,72 x 4,70 x 1,10 cm
Tömeg: 40 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 DTX okosóra

NO. 1 DTX okosóra

A NO. 1. DTX okosóra nagy méretű és felbontású megjelenítővel, IP68 minősítésnek megfelelő vízálló bevonattal, pulzusmérő...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Neo

Xiaomi Amazfit Neo

Az Amazfit Neo okosóra retró külalakkal, de nagyon is modern funkciókkal igyekszik belopni magát a felhasználók...

Tovább
Okosórák
Kospet MAGIC 2

Kospet MAGIC 2

A Kospet MAGIC 2 okosóra kevesebb, mint 10 ezer forintért lehet a miénk, és ezért az...

Tovább