KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ticwris GTS kuponok és akciók

Ticwris GTS leírás

A Ticwris okosóra nem titkoltan a Xiaomi GTS okosóra utánzata szeretne szeretne lenni, ami viszont mindenképpen fel számítható neki előny gyanánt az, hogy sokkal olcsóbb, mint az ihletet kölcsönző Xiaomi termék, ráadásul ez a masina nem rosszabb annyival. 8-10 ezer forintos árcédula mellett egészen jók a hardveres összetevők, hiszen a megjelenítő sem egy rossz darab, a maga 240 x 240 pixeles felbontásával és 1,3 colos képátlójával. A gyártás során LCD panelt használtak fel, ami ugyan nem képes azokra az élénk színekre, mint az organikus kijelzők, viszont napfényben is jól látható, ami szintén nem megvetendő.

A külső borítás állja a vizet és a port, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően, szóval elviekben nem okoz gondot, ha mondjuk fél órára másfél méter mélyen felejtjük az órát. A készülék szilikon szíja bármikor cserélhető, de minket jobban érdekel a belbecs. A Bluetooth modem ezúttal negyedik generációs, és persze nem maradtak ki az olyan fontos érzékelők, mint a pulzusmérő, a lépésszámláló, a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően pedig megjelennek a fontosabb értesítések, tudni fogunk a hívásokról, a szöveges üzenetekről, és lehetőségünk lesz irányítani a kamerát, valamint a médialejátszót is. A sok extra közül kiemelkedik a testhőmérséklet-mérő, ami nem sűrűn fordul elő okosórákon és karkötőkön, klassz, hogy van, de azért a jó öreg lázmérőt ne küldjük nyugdíjba.

Sajnos nincs NFC chip, a GPS modul is felejtős, és nem áll módunkban válaszolni a hívásokra, de ez az ár tekintetében megbocsátható hiányosság, mégiscsak egy relatíve filléres kütyüről beszélünk, amit bárki megengedhet magának. Amiben viszont mindezek ellenére nagyon jól teljesít a készülék, az az üzemidő, mert ilyen téren a Ticwris órája kiváló színvonalat biztosít, ami a gyakorlatban 20 napos készenléti időt, normál használattal viszont olyan 4-5 napot lehet kihozni az eszközből. A töltés a már megszokott mágneses kábellel történik, az akkumulátor kapacitásának teljes visszanyeréséhez körülbelül 2-3 óra szükséges.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos LCD 240×240
Processzor: Nordic nRF52832
Memória: 64 KB RAM 512 KB ROM
Operációs rendszer: Egyedi
Vízállóság: IP68 
Szíj: Szilikon (cserélhető)
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 160mAh
Üzemidő: 20 nap készneléti idő, 5 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábel
Kompatibilitás: Android 5.1+, iOS 9.0+
Méretek: 3,72 x 4,70 x 1,10 cm
Tömeg: 40 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit Ares

Xiaomi Amazfit Ares

2020 májusában mutatták be a Xiaomi megfizethető árú, robusztus kialakítású okosóráját az Amazfit Ares-t, ami rengeteg...

Tovább
Okosórák
Kospet Probe

Kospet Probe

A Kospet Probe egyike az olcsóbb okosóráknak, amelyek az alacsony ár ellenére egészen komoly funkcionalitást biztosítanak,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Mi Watch Color

Xiaomi Mi Watch Color

A Xiaomi Watch Color 2020 januárjában került bemutatásra, egyike a kínai gyártó olcsón prémium okosóráinak, amelyek...

Tovább