KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Viomi V3 robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó leírás

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívó kétségkívül egy felsőkategóriás ajánlat, amely képes kielégíteni minden otthoni takarítógéppel kapcsolatos igényünket és persze makulátlan tisztaságban tartani otthonunkat.

A robotporszívó belsejében egy 40 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, lényegében ez mozgatja a masinát, illetve általa válik lehetővé a 2600 Pa-s szívóerő, ami sem a piszoknak, sem az allergén anyagoknak, atkáknak nem kegyelmez.

A Xiaomi Viomi V3 a kínai gyártó árszabásához képest a drágább modellek közé tartozik, ám ezért cserébe 360 fokos valósidejű lézeres feltérképezést, valamint intelligens útvonaltervezést kínál, hogy a takarítási folyamat a lehető leggyorsabban, és a lehető leghatékonyabban történjen.

A készülék nem csupán porszívózni, de felmosni is tud, ez a funkció nagyon jól jön ha kalandvágyó kisgyerekek, vagy pajkos háziállatok is vannak a lakásban. A Xiaomi Viomi V3 robotporszívó  burkolata alatt egy 4900 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a gépezet képes akár 150 percen keresztül is működni, a gyártói leírások értelmében ennyi idő alatt simán megtisztít egy akár 250 négyzetméteres lakást is.

Mint a hasonló önműködő takarítógépek ez a készülék is képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra, amennyiben az akkumulátor töltöttsége egy bizonyos szint alá csökken, majd miután visszanyerte az elvesztett energiát, a munkát pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta. Vastagabb szőnyegek és ajtóküszöbök sem állhatják a munkavégzés útját, a robotporszívó megbirkózik a 2 cm magasságú akadályokkal is.

A készülék képes teljesen önállóan dolgozni, de mi magunk is kézbe vehetjük az irányítást egy okostelefonos alkalmazás segítségével, ami számos extra lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára. Virtuális falak beállítása, időzítés, és más hasonló funkciók állnak rendelkezésre amennyiben letöltjük. A Xiaomi Viomi V3 által működés közben kibocsátott zaj mértéke egészen elviselhető, 65-75 decibel körül alakul.

Specifikáció:

Teljesítmény: 40 W
Szívóerő: 2600 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 4900 mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 300 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 550 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább