KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Viomi V3 robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó leírás

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívó kétségkívül egy felsőkategóriás ajánlat, amely képes kielégíteni minden otthoni takarítógéppel kapcsolatos igényünket és persze makulátlan tisztaságban tartani otthonunkat.

A robotporszívó belsejében egy 40 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, lényegében ez mozgatja a masinát, illetve általa válik lehetővé a 2600 Pa-s szívóerő, ami sem a piszoknak, sem az allergén anyagoknak, atkáknak nem kegyelmez.

A Xiaomi Viomi V3 a kínai gyártó árszabásához képest a drágább modellek közé tartozik, ám ezért cserébe 360 fokos valósidejű lézeres feltérképezést, valamint intelligens útvonaltervezést kínál, hogy a takarítási folyamat a lehető leggyorsabban, és a lehető leghatékonyabban történjen.

A készülék nem csupán porszívózni, de felmosni is tud, ez a funkció nagyon jól jön ha kalandvágyó kisgyerekek, vagy pajkos háziállatok is vannak a lakásban. A Xiaomi Viomi V3 robotporszívó  burkolata alatt egy 4900 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a gépezet képes akár 150 percen keresztül is működni, a gyártói leírások értelmében ennyi idő alatt simán megtisztít egy akár 250 négyzetméteres lakást is.

Mint a hasonló önműködő takarítógépek ez a készülék is képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra, amennyiben az akkumulátor töltöttsége egy bizonyos szint alá csökken, majd miután visszanyerte az elvesztett energiát, a munkát pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta. Vastagabb szőnyegek és ajtóküszöbök sem állhatják a munkavégzés útját, a robotporszívó megbirkózik a 2 cm magasságú akadályokkal is.

A készülék képes teljesen önállóan dolgozni, de mi magunk is kézbe vehetjük az irányítást egy okostelefonos alkalmazás segítségével, ami számos extra lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára. Virtuális falak beállítása, időzítés, és más hasonló funkciók állnak rendelkezésre amennyiben letöltjük. A Xiaomi Viomi V3 által működés közben kibocsátott zaj mértéke egészen elviselhető, 65-75 decibel körül alakul.

Specifikáció:

Teljesítmény: 40 W
Szívóerő: 2600 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 4900 mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 300 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 550 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább