KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi RedmiBook 13 kuponok és akciók

Xiaomi RedmiBook 13 leírás

A korábban csak az olcsó vagy ár-érték bajnok okostelefonjairól ismert Redmi 2019-ben beszállt a notebookok piacára egy kedvező ára ellenére kiváló hardveres jellemzőkkel rendelkező laptoppal, amelynek többféle méretbeli és egyéb különbségekkel bíró kiadása létezik, mi most a 13 colos modellel fogunk foglalkozni. A készülék a konkurens masinákhoz képest visszafogott árcédulája ellenére teljesen fémből készült külső burkolatot kapott, amivel egy ligába kerül az olyan modellekkel, mint mondjuk a ZenBook, vagy a MacBook, viszont a Redmi gépe ezeknél jóval olcsóbb. A megjelenítő ugyan nem Retina felbontású de senki nem fog panaszkodni a 13,3 colos képernyő Full HD felbontása miatt, a Windows rendszer, amelynek 10-es verziója előre telepítve megtalálható a laptop SSD tárhelyén amúgy sem valami jó a skálázásban. 

A gyártó energiatakarékos processzorok kezdett inkább egy korrekt processzort választott a RedmiBook 13 belsejébe, ami jelen esetben egy tizedik generációs Intel Core i5 processzort jelent, szóval cseppet sem lesz lemaradva az, aki ezt a modellt választja. Akárcsak a nagyobb gyártók, a Redmi is rendszeresen frissíti a gépet, szóval a hardver nem fog megállni a 2020-as szinten.

A lapka mellett 8 GB RAM valamint 52 GB SSD teljesít még szolgálatot a laptop belsejében, ami nem csupán kellően méretes de egyben villámgyors módja is a fájlok tárolásának. Nem érdemes nagyon sokat remélni tőle, de a laptop rendelkezik dedikált videokártyával is, ami elsősorban a grafikai jellegű munkák esetében lesz jó segítség, játékra csak mérsékelten alkalmas egy NVIDIA GeForce MX250.  

A RedmiBook 13 belsejében lévő akkumulátornak és a megfelelően optimalizált rendszernek köszönhetően a gépezet képes akar 11 órás üzemidőre, de inkább érdemes átlagosan 8 óra üzemidővel számolni, persze attól is sokban függ a működési idő milyen módon használjuk ki a gépezet erőforrásait. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Jumper EZbook X3 Air

Jumper EZbook X3 Air

A Jumper EZbook X3 Air egy igényes fém házzal rendelkező, ultravékony és könnyű laptop, ami kiváló...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook 3 Pro

Jumper EZbook 3 Pro

A Jumper EZbook 3 Pro egy közepes méretű, középkategóriás hardverrel, viszont igényes IPS megjelenítővel ellátott konzumer...

Tovább
Laptopok
Teclast F15

Teclast F15

Igazából nem tudunk mást tenni, mint egyetérteni a gyártói leírással, mely szerint a Teclast F15 egy...

Tovább