KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi RedmiBook 13 kuponok és akciók

Xiaomi RedmiBook 13 leírás

A korábban csak az olcsó vagy ár-érték bajnok okostelefonjairól ismert Redmi 2019-ben beszállt a notebookok piacára egy kedvező ára ellenére kiváló hardveres jellemzőkkel rendelkező laptoppal, amelynek többféle méretbeli és egyéb különbségekkel bíró kiadása létezik, mi most a 13 colos modellel fogunk foglalkozni. A készülék a konkurens masinákhoz képest visszafogott árcédulája ellenére teljesen fémből készült külső burkolatot kapott, amivel egy ligába kerül az olyan modellekkel, mint mondjuk a ZenBook, vagy a MacBook, viszont a Redmi gépe ezeknél jóval olcsóbb. A megjelenítő ugyan nem Retina felbontású de senki nem fog panaszkodni a 13,3 colos képernyő Full HD felbontása miatt, a Windows rendszer, amelynek 10-es verziója előre telepítve megtalálható a laptop SSD tárhelyén amúgy sem valami jó a skálázásban. 

A gyártó energiatakarékos processzorok kezdett inkább egy korrekt processzort választott a RedmiBook 13 belsejébe, ami jelen esetben egy tizedik generációs Intel Core i5 processzort jelent, szóval cseppet sem lesz lemaradva az, aki ezt a modellt választja. Akárcsak a nagyobb gyártók, a Redmi is rendszeresen frissíti a gépet, szóval a hardver nem fog megállni a 2020-as szinten.

A lapka mellett 8 GB RAM valamint 52 GB SSD teljesít még szolgálatot a laptop belsejében, ami nem csupán kellően méretes de egyben villámgyors módja is a fájlok tárolásának. Nem érdemes nagyon sokat remélni tőle, de a laptop rendelkezik dedikált videokártyával is, ami elsősorban a grafikai jellegű munkák esetében lesz jó segítség, játékra csak mérsékelten alkalmas egy NVIDIA GeForce MX250.  

A RedmiBook 13 belsejében lévő akkumulátornak és a megfelelően optimalizált rendszernek köszönhetően a gépezet képes akar 11 órás üzemidőre, de inkább érdemes átlagosan 8 óra üzemidővel számolni, persze attól is sokban függ a működési idő milyen módon használjuk ki a gépezet erőforrásait. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
AIWO i8

AIWO i8

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul...

Tovább
Laptopok
Teclast F6 Plus

Teclast F6 Plus

A Teclast F6 Plus némileg kakukktojás itt a laptopok között mivel igazából egy hibirid termék, ami...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook X1

Jumper EZbook X1

A Jumper EZbook X1 egy Windows operációs rendszert futtató, 360 fokban elfordítható kijelzővel rendelkező, produktivitásra és...

Tovább