KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Jumper EZbook X3 Pro kuponok és akciók

Jumper EZbook X3 Pro leírás

A Jumper EZbook X3 Pro egy olcsó viszont kiváló munkagép, már amennyiben a munka  szöveg szerkesztést, képek editálását, valamint hasonló feladatokat foglal magában. Az energiatakarékos processzorral működő gépezet nem igazán lesz a videóvágó tartalomgyártók illetve a gamerek kedvence az integrált videókártya miatt, de mindenki másnak ideális választás lehet ez a készülék.

A Jumper EZbook X3 Pro anyaghasználatát egy alumínium ötvözet határozza meg, ami a teljes külső burkolatot alkotja, hazai oldalakon ennyi pénzért általában jó kis kopogós műanyag jár, de legalább azokban a gépekben sem feltétlenül erősebb a processzor. Jelen esetben az egy Intel Gemini Lake N4100, ami nem egy erőművész, viszont működése jótékony hatással van az üzemidőre, ami szintén nem megvetendő szempont. 8 GB operatív memória és 180 GB SSD mellett a rendszer kellően gyors lesz, munkára teljesen alkalmas, persze az előre telepített Windows 10 Home operációs rendszerrel szinte végtelen szórakozási lehetőségek is rendelkezésre állnak majd.

Kapcsolati módozatokat tekintve az alapokat bőven tudja ez a modell is, kapunk negyedik generációs Bluetooth modemet, kétcsatornás Wi-fi modult, lesz memóriakártya olvasó, a fülhallgató kimenet mellett pedig teljes értékű USB csatlakozó is megtalálható a masina oldalán. A Jumper EZbook X3 belsejében levő akkumulátor a gyártói leírások értelmében nagyjából 6 órás működést tesz lehetővé, de ez nyilván sokban függ attól is, miképp használjuk a laptopot.

Végül, de nem utolsó sorban ejtsünk szót a képernyőről, ami 13,3 colos Full HD felbontású, és a gyártás során felhasznált IPS panelnek köszönhetően kiváló betekintési szögeket valamint elénk színeket biztosít. Teljesen mindegy, hogy munkára, vagy szórakozásra fogjuk használni ezt a készüléket, valószínűleg nem lesz problémánk a képi megjelenítéssel. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Teclast F7 Plus

Teclast F7 Plus

A Teclast F7 Plus egyike az olcsó, viszont meglepően jól felszerelt laptopoknak, amelyek a legtöbb általános...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook X3 Air

Jumper EZbook X3 Air

A Jumper EZbook X3 Air egy igényes fém házzal rendelkező, ultravékony és könnyű laptop, ami kiváló...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook X1

Jumper EZbook X1

A Jumper EZbook X1 egy Windows operációs rendszert futtató, 360 fokban elfordítható kijelzővel rendelkező, produktivitásra és...

Tovább