KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Gaming Laptop kuponok és akciók

Xiaomi Mi Gaming Laptop leírás

A Xiaomi Mi Gaming Laptop, mint ahogyan a neve is sejteti egy játékra kiélezett felsőkategóriás hardverrel ellátott laptop, kivaló megjelenítővel, ám valamivel szerényebb üzemidővel, bár ez róható fel egyetlen játékos noteszgépnek sem.

A képernyő 15,6 colos, Full HD felbontású, és IPS LCD technológiát használ, tehát a képélesség és a betekintési szögek nem lehetnek alku tárgyai. Akárcsak a teljesítmény, amit szintén nem bízott a véletlenre a gyártó. Intel Core i7-8750H hatmagos processzor, akár 32 GB RAM - a GearBest modelljében alapesetben 16 GB van -, illetve 256 GB SSD, valamint egy 1 TB-os HDD áll a jövendőbeli, az itt elsoroltak alapján vélhetően boldog tulajdonosra. A grafikus vezérlés feladatát egy dedikált videókártya végzi, az NVIDIA GeForce GTX1060 6 GB dedikált VRAM-mal szinte minden komolyabb játékkal meg fog bírkózni, illetve egyéb specifikus munkavégzéshez is kiváló társ lehet.

Kapcsolati fronton nagyon jól áll a Xiaomi Mi Gaming Laptop, hiszen kétcsatornás WiFi, 4.1 verziós Bluetooth modem, számos teljes értékű USB csatlakozó, USB-C port, fülhallgató kimenet, HDMI csatlakozó várja, hogy igénybe vehessük őket.

A laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, ami közel végtelen lehetőségeket biztosít szoftveres téren, no és persze ott lesz a rengeteg játék a Steam, és egyéb virtuális áruházak kínálatából.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Gaming Laptop 15.6 inch Intel Core i7-9750H NVIDIA GeForce RTX2060 16GB RAM 512GB SSD 144Hz 72%NTSC Backlit Notebook - Dark Gray Tovább BGXMIXP02 1309.99 2020-07-21 20 CN
Xiaomi Gaming Laptop 15.6 inch Intel Core i7-9750H NVIDIA GeForce RTX2060 16GB RAM 512GB SSD 144Hz 72%NTSC Backlit Notebook - Dark Gray Tovább BGXMGSX2 1309.99 2020-07-28 10 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Jumper EZbook X3 Pro

Jumper EZbook X3 Pro

A Jumper EZbook X3 Pro egy olcsó viszont kiváló munkagép, már amennyiben a munka  szöveg szerkesztést,...

Tovább
Laptopok
Teclast F5

Teclast F5

A Teclast F5 egy felső-középkategóriás laptop, melyet a baráti árcédula, a 360 fokban elfordítható kijelző, és...

Tovább
Laptopok
Teclast F7 Plus

Teclast F7 Plus

A Teclast F7 Plus egyike az olcsó, viszont meglepően jól felszerelt laptopoknak, amelyek a legtöbb általános...

Tovább