KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Gaming Laptop kuponok és akciók

Xiaomi Mi Gaming Laptop leírás

A Xiaomi Mi Gaming Laptop, mint ahogyan a neve is sejteti egy játékra kiélezett felsőkategóriás hardverrel ellátott laptop, kivaló megjelenítővel, ám valamivel szerényebb üzemidővel, bár ez róható fel egyetlen játékos noteszgépnek sem.

A képernyő 15,6 colos, Full HD felbontású, és IPS LCD technológiát használ, tehát a képélesség és a betekintési szögek nem lehetnek alku tárgyai. Akárcsak a teljesítmény, amit szintén nem bízott a véletlenre a gyártó. Intel Core i7-8750H hatmagos processzor, akár 32 GB RAM - a GearBest modelljében alapesetben 16 GB van -, illetve 256 GB SSD, valamint egy 1 TB-os HDD áll a jövendőbeli, az itt elsoroltak alapján vélhetően boldog tulajdonosra. A grafikus vezérlés feladatát egy dedikált videókártya végzi, az NVIDIA GeForce GTX1060 6 GB dedikált VRAM-mal szinte minden komolyabb játékkal meg fog bírkózni, illetve egyéb specifikus munkavégzéshez is kiváló társ lehet.

Kapcsolati fronton nagyon jól áll a Xiaomi Mi Gaming Laptop, hiszen kétcsatornás WiFi, 4.1 verziós Bluetooth modem, számos teljes értékű USB csatlakozó, USB-C port, fülhallgató kimenet, HDMI csatlakozó várja, hogy igénybe vehessük őket.

A laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, ami közel végtelen lehetőségeket biztosít szoftveres téren, no és persze ott lesz a rengeteg játék a Steam, és egyéb virtuális áruházak kínálatából.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
AIWO i8

AIWO i8

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul...

Tovább
Laptopok
Jumper EZbook X3 Pro

Jumper EZbook X3 Pro

A Jumper EZbook X3 Pro egy olcsó viszont kiváló munkagép, már amennyiben a munka  szöveg szerkesztést,...

Tovább
Laptopok
Teclast F15

Teclast F15

Igazából nem tudunk mást tenni, mint egyetérteni a gyártói leírással, mely szerint a Teclast F15 egy...

Tovább