KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Amazfit Bip kuponok és akciók

Xiaomi Amazfit Bip leírás

A Xiaomi AmazFit Bip egyike a remekül sikerült Apple Watch hasonmásoknak, sőt talán bizonyos szempontból meg is haladja szellemi szülőatyját. A készülék sok hasznos funkcióval rendelkezik, ám az ára mégsem fogja padlóra küldeni a családi eklézsiát.

Az óra képernyője 176x176 pixeles felbontással rendelkezik, ráadásul ellátták Always-On-Display támogatással, a karcoktól pedig Gorilla Glass 3 védi. A burkolat alatt található negyedik generációs Bluetooth modemnek köszönhetően az óra képes bármilyen Android, netán iOS operációs rendszert futtató eszközzel kapcsolatot teremteni, ám nem csupán ez az egyetlen érdekesség az apróságot illetően.

Saját GPS modult is kapott ez az óra, így amíg a csuklónkról valaki le nem szedni, soha nem fogunk eltévedni. A navigációs rendszer tudja a GLONASS műholdak jeleit is értelmezni, így kétszeresen örvendetes, hogy belekerült az óra hardvere összetételébe. A Xiaomi AmazFit Bip rengeteg érzékelővel bír, ezek közül mindenképpen említést érdemel a barométer, a geomagnetikus szenzor, és a pulzusszámláló.

Az óra burkolata alatt némi szerelés után egy 190 mAh kapacitású akkumulátorra bukkanhatnak a műszerész hajlamokkal rendelkező felhasználók, a telep akár 30 napos készenléti időt is képes produkálni.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Imilab KW66 okosóra

Imilab KW66 okosóra

Az Imilab KW66 okosóra sportos külalakot, vízálló kivitelt, és akár 15 napos működési időt kínál. Az...

Tovább
Okosórák
LEMFO LEM T

LEMFO LEM T

A Lemfo Lem T egy négyzet alakú okosóra, ami olyan gazdag funkcionalitással rendelkezik, hogy simán megállja...

Tovább
Okosórák
Honor Magic Watch 2

Honor Magic Watch 2

A Honor Magic Watch 2 egyértelműen a fiataloknak készült, de külalakjából nem mellőzték az eleganciát sem,...

Tovább