KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mibro Air kuponok és akciók

Xiaomi Mibro Air leírás

A Xiaomi Mibro Air okosóra egy kerek kialakítású kellemes formatervvel rendelkező készülék, ami képes 24 órán keresztül monitorozni a keringési rendszert, illetve mindenféle aktív tevékenységben, testmozgásban segítheti a felhasználót, hogy az még hatékonyabb legyen. Világmegváltó funkcionalitás ugyan nincs, viszont minden szükséges lehetőség biztosított, ráadásul a már megszokott kedvező árazás mellett, ami különösen szimpatikussá teszi ezt a készüléket.

Külső 

A Xiaomi Mibro Air külső borítása fémből és persze polikarbonátból készült, kerek kialakítást kapott, így sokkal inkább hasonlít egy klasszikus sportos karórára. A szij természetesen a már megszokott módon TPU műanyagból készült, és cserélhető, amennyiben szükséges. Amit mindenképpen érdemes tudni a külső borításról az, hogy IP68 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemeknek, így úszni, strandolni is simán el vihetjük magunkkal a készüléket. 

Kijelző

Az okosóra képernyője TFT LCD technológiára alapul, a felbontása pedig 240 x 240, ami egészen korrekt egy 1,28 colos képernyőn. Cserélhető számlapok is vannak, a felület érintésérzékeny, a segítségével tudunk navigálni a felhasználói felületen belül. 

Funkciók

A Xiaomi Mibro Air okosóra belsejében található érzékelők lehetővé teszik a 24 órás pulzusmérést, amelynek következtében az alvásmonitorozás is elérhető. Lépésszámláló funkció is van, és persze mozgásfigyelmeztetés is, ami akkor jelez, ha már túl régóta ülünk egy helyben és ideje volna tenni pár kört. A készülék összesen 12 különböző sport üzemmódot kínál, amellyel bizonyos edzésfajták tehetők még hatékonyabbá. Az okosóra egyik fontos összetevője a Bluetooth 5.0. modem, amellyel szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató mobillal lehetséges az összeköttetés, feltéve, hogy nem valami kőkorszaki verzió fut rajtuk. Amint megtörtént a párosítás, az óra jelzi a fontosabb értesítéseket, a bejövő üzeneteket és hívásokat, habár ezeket fogadni nem tudjuk az órán. Az óra kepes irányítani a párosított mobil kameráját és annak multimédia lejátszóját irányítani. A Mibro Fit alkalmazás segítségével szinkronizálni tudjuk az óra által gyűjtött adatokat a telefon között, de számlapot is ezzel az appal tudunk cserélni többek között.

Üzemidő

A Xiaomi Mibro Air okosóra belsejében egy 200 mAh kapacitású telep végzi az energiaellátás feladatát, ami képes akár 25 napon keresztül is életben tartani a készüléket egyetlen feltöltéssel. Persze a készenléti idő egy dolog, normál használattal nagyjából 10 napig működik az okosóra. Az akkumulátor töltése a szokásos mágneses kábellel történik, mint a legtöbb hasonló kategóriás készülék esetében. A folyamat megközelítőleg másfél, két órát vesz igénybe, így hamar bevethetővé válik a készülék.

Specifikációk:

Kijelző: 1,28 colos TFT LCD 240 x 240 pixel
Processzor: 
Memória: 
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 200 mAh
Üzemidő: 10 nap normál felhasználással
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 42 x 20 x 9,2 mm
Tömeg: 40 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Watch S1 Tovább AE358D7611F1 168 2022-11-02
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Mobvoi TicKasa Vibrant

Mobvoi TicKasa Vibrant

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára,...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-AT2

BlitzWolf BW-AT2

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra egy fiatalos, sportos készülék, ami szinte kihagyhatatlan ajánlat azoknak, aki aktív életet...

Tovább
Okosórák
Haylou RT LS05S okosóra

Haylou RT LS05S okosóra

A 2021 tavaszán forgalomba kerülő Xiaomi Haylou RT LS05S okosóra a 2020-ban debütált Solar készülék szellemi...

Tovább