KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Zeblaze Vibe 6 okosóra kuponok és akciók

Zeblaze Vibe 6 okosóra leírás

A Zeblaze Vibe 6 okosóra tökéletes kiegészítő lehet abban az esetben, ha szeretnénk az órán keresztül hívásokat indítani és fogadni Bluetooth kapcsolattal, szeretnénk azzal zenét hallgatni akár telefon párosítása nélkül is, szükségünk van 24 órás pulzusmérésre, hasznát tudnánk látni 10 beépített sport üzemmódnak, elvárás részünkről a cseppálló külső borítás, és az akár 25 napos üzemidő. Ha pedig azt is szeretnénk, hogy a vételár megálljon 15 ezer forint alatt, akkor tényleg nem nagyon fogunk jobb alternatívát találni ennél a készüléknél. 

Külső

Fémkeretes műanyag burkolat jellemzi a készülék anyaghasználatát, amelynek cserélhető 24 mm-es szíja, 51 x 51 x 16 mm-es dimenziói és 67 grammos tömege van. A szíj anyaga szilikon. Ahogyan a bevezetőben is szóba került, az okosóra rendelkezik némi korlátozott ellenállással a vízzel és a porral szemben, épp ezért a készülék IP67 besorolást kapott. Színek tekintetében sem áll rosszul az óra, amelyet választhatunk, kék, szürke és természetesen fekete árnyalatban egyaránt.

Kijelző

A Zeblaze Vibe 6 okosóra megjelenítője kerek kialakítást, IPS panelt, 1,3 hüvelykes képátlót, valamint 240 x 240 pixeles felbontást kapott. A képernyő természetesen képes regisztrálni az érintéseket is, így arra is használható, hogy navigáljunk az okosóra interfészén belül.

Funkciók

A Zeblaze Vibe 6 okosóra összesen két Bluetooth modemmel rendelkezik, az egyik 3.0 a másik pedig 5.0 szabványú, erre azért van szükség, hogy ne csupán adatátvitelre, de beszélgetésre és zenelejátszásra is alkalmazható legyen az óra. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy Zeblaze Vibe 6 összeszerelése során mikrofon és hangszóró is került a készülékbe, amely önállóan ugyan nem, de telefonnal párosítva bármikor képes lesz fogadni és indítani a hívásokat. El lehet indítani a telefonon tárolt zenéket is, bár a méret miatt sokkal hasznosabb lesz a rádiók, podcastek hallgatására, de az óra saját beépített lejátszóval is rendelkezik. A készülék aktivitásmérőként sem vall kudarcot, mivel 10 különböző sport üzemmódot, 24 órás pulzusmérést, lépésszámlálást, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kalóriaszámlálót, és persze az elmaradhatatlan alvásmonitorozást egyaránt felkínálja jövendőbeli, aktív életet élő tulajdonosának. A névjegyzék és az aktivitási adatok szinkronizálásában a H Band nevű applikáció lesz segítségünkre, az óra egyébként támogat minden legalább Android 4.4 vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtató készüléket. Időjárás információ, stopper, kamera és zenelejátszó vezérlés, naptár – ezek mind elérhetőek.

Üzemidő

A Zeblaze Vibe 6 hardveres komponensei egy ugyancsak méretes, 300 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez elengedhetetlen energiát. A telepet sajnálatos módon nem tudjuk cserélni, de az mindenképpen kárpótolni fog bennünket, hogy egyetlen feltöltéssel akár 25 napos működési idő is kisajtolható a készülékből, habár ilyenkor az alap funkciókon kívül mást nem igazán lehet használni. Normál felhasználás mellett nagyjából 15 nap működés reális, folyamatos Bluetooth telefonálás esetén pedig legfeljebb 280 perc lehetséges. Amennyiben a készülék energiaszintje alacsonnyá válna nagyjából másfél órán át kell majd töltenünk azt, egy dedikált mágneses kábel segítségével.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 hüvelykes IPS panel 240 x 240 pixel felbontással
Processzor: nem részletezett
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: IP67
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0 és 3.0 duál
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: van
Hangszóró: van
Akkumulátor: 300 mAh
Üzemidő: 25 napos készenléti, 15 napos üzemidő normál felhasználás mellett
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 4.4 vagy iOS 9.0
Méretek: 51 x 51 x 16 mm
Tömeg: 67 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 F13 okosóra

NO. 1 F13 okosóra

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az...

Tovább
Okosórák
Oukitel Z32

Oukitel Z32

Az Oukitel Z32 esetében elmosódni látszik a határ okosóra és okostelefon között, mivel ez a készülék...

Tovább
Okosórák
Lenovo Watch X

Lenovo Watch X

A Lenovo Watch X tökéletesen úgy néz ki, mint egy prémium kategóriás időmérő, amelyet jól menő...

Tovább