KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Haylou RT2 LS10 okosóra kuponok és akciók

Haylou RT2 LS10 okosóra leírás

A Haylou RT2 LS10 okosóra nem biztosít többet az alapoknál, ám teszi ezt könnyű, fémből készült kivitel, igényes képernyő, precíz pulzus- és véroxigénszint mérés és mindenekfelett rendkívül barátságos vételár mellett.

Külső

Az okosóra borítása tehát ahogyan a bevezetőben is említettük fémből készült, ráadásul olyan kialakítást kapott, amely megfelel az IP68 minősítésnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a készülék ellenáll a vízzel és a porral szemben, már egészen komoly módon, másfél méteres mélységben akár 30 percig is képes túlélni. Ami a méreteket és a tömeget illeti ez egy 55 grammos konstrukció, itt most bele számoltuk a szíj súlyát is, ami egyébként nagyjából 22 mm széles és megközelítőleg 25 mm hosszú. Az óra dimenziói 45,2 x 37,2 x11,1 mm-esek. Ami a színeket illeti, a készülék kizárólag fekete árnyalatban kapható, de abban tagadhatatlanul jól mutat.

Kijelző

A Haylou RT2 LS10 okosóra megjelenítője egy hagyományos, tehát kerek kialakítású kijelző, amely 1,32 hüvelykes, és összesen 360 x 360 pixel mozgatására képes. Természetesen választani lehet többféle óralap közül, illetve hasznos extra az is, hogy a csukló felemelésére a kijelző is bekapcsol. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a gyártás során organikus helyett TFT panelt alkalmaztak. Nyilván AMOLED jobb lett volna, de a vételár ismeretében nem érdemes panaszkodni.

Funkciók

Az RT2 LS10 funkciók tekintetében nem fogja megváltani a világot, de amit tud, azt jól tudja. A készülék képes mérni a felhasználó pulzusát, véroxigén-szintjét, számlálja a megtett lépéseket, jegyzi a megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát, monitorozza az alvás minőségét, illetve rendelkezik mozgás-emlékeztető funkcióval is. Ezeken kívül kapunk még 12 beépített sport üzemmódot, amelyek segítségével egyebek mellett hatékonyabbá tehető a biciklizés, a futás, vagy akár a séta is. Az óra egyik legfontosabb komponense egyértelműen a Bluetooth 5.0 modem, amelynek segítségével lényegében minden Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató készülék összeköthető az eszközzel, de az iOS 11.0 vagy frissebb rendszert futtató almás cuccok is kompatibilisek. Miután megtörtént a párosítás jelzéseket kapunk a bejövő hívásokról, az alkalmazás értesítések, a szöveges üzenetek és más hasonló kapcsán, de használható lesz a zene vezérlés opció is. Ezeken kívül a készülék biztosítja a szokásos alapokat, tehát lesz ébresztőóra, stopper, naptár és más hasonlók.

Üzemidő

A Haylou RT2 LS10 okosóra belsejében egy 330 mAh kapacitású, házilag el nem távolítható akkumulátor található, amely egyetlen feltöltéssel 20 napos készenléti, normál, átlagos felhasználás mellett pedig körülbelül 12 napos működési időt biztosít. A töltés a szokott módon, egy mágnesesen csatlakoztatható kábellel történik, amely természetesen ott lesz majd az óra dobozában.

Specifikációk:

Kijelző: 1,32  colos TFT 360 x 360 felbontás
Processzor: nem részletezett
Memória: -
Operációs rendszer: egyedi rendszer 
Vízállóság: IP68
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: nincs 
GPS: nincs 
NFC: nincs 
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs 
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 330 mAh
Üzemidő: 12 nap, 20 napos készenlét
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 6.0 vagy iOS 11.0
Méretek: 45,2 x 37,2 x 11,1 mm
Tömeg: 55 gramm (szíjjal együtt)

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Umidigi Uwatch 2

Umidigi Uwatch 2

Az Umidigi Uwatch 2 szó szerint egy filléres okosóra mivel a legtöbb webshop kínálatában még akciók...

Tovább
Okosórák
No.1 DT78 okosóra

No.1 DT78 okosóra

Csúnya anglius kifejezéssel élve ez egy teljesen basic okosóra, ami a legtöbbb igényt kielégíti, főleg ha...

Tovább
Okosórák
Lenovo Watch 9

Lenovo Watch 9

A Lenovo Watch 9 az igényesek okosórája, hiszen kellemes formatervet, sokrétű funkcionalitást, és mindezen túl teljesen...

Tovább