KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Tanix TX9S kuponok és akciók

Tanix TX9S leírás

A Tanix TX9S TV-okosító egy olcsó, de attól még korrekt hardveres és szoftveres képességekkel rendelkező eszköz, az átlagos tévénéző és multimédia fogyasztó ideális társa. Az aprócska számítógép - mert végső soron az összes hasonló masina az - belsejében nyolcmagos Amlogic S912 lapkakészlet végzi a számításokat, ami kellő nyers erővel rendelkezik a nagy felbontású tartalmak lejátszásához, illetve a Mali-T820MP3 grafikus gyorsítónak köszönhetően akár a játékok futtatása sem lesz lehetetlen, habár bizonyos kompromisszumokat azért meg kell majd hozni. 

A készüléken Android 9.0 operációs rendszer fut, ami alkalmazások széles választékát teszi elérhetővé, persze elsősorban olyan applikációkét, amelyeket a nagy képernyőre optimalizáltak. Amennyiben más jellegű appokat is szeretnénk futtatni, akkor saját felelősségre használhatjuk a Sideload Launcher nevű felületet. A készülék 2 GB RAM-mal valamint 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, és bár az utóbbit különböző metódusok révén ugyan lehet bőviteni, ezt a gépet inkább az online tartalmak streamelésére tudjuk elsősorban javasolni. 

Ami a portokat illeti kapunk LAN csatlakozót 1000 Mbps maximális sebességgel, USB-A portokat pendriveoknak és más külső perifériáknak, aztán persze nyilván ott van a HDMI csatlakozó, és persze a memóriakártya foglalat, ami az egyike opciója lehet a tárhely növelésének. Sajnos nem kapunk 5 GHz-es Wi-Fi összeköttetést lehetővé tévő modemet, és a Bluetooth eszközök párosítása sem oldható meg, de ez nyilván az ultrakedvező árcédula fenyeben kevésbé meglepő. További részleteket a lenti webshop linkek valamelyikén fogtok találni!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9 Pro

Tanix TX9 Pro

A Tanix TX9 Pro egy több szempontból is professzionális gépezet, ami széleskörű funkcionalitással képes ellátni szinte...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink GT-King Pro

Beelink GT-King Pro

Ha létezik prémium kategória a TV-okosítók világában, akkor a Beelink GT-King Pro mindenképpen közéjük tartozik. A...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink A1

Beelink A1

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit...

Tovább