KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Tanix TX9S kuponok és akciók

Tanix TX9S leírás

A Tanix TX9S TV-okosító egy olcsó, de attól még korrekt hardveres és szoftveres képességekkel rendelkező eszköz, az átlagos tévénéző és multimédia fogyasztó ideális társa. Az aprócska számítógép - mert végső soron az összes hasonló masina az - belsejében nyolcmagos Amlogic S912 lapkakészlet végzi a számításokat, ami kellő nyers erővel rendelkezik a nagy felbontású tartalmak lejátszásához, illetve a Mali-T820MP3 grafikus gyorsítónak köszönhetően akár a játékok futtatása sem lesz lehetetlen, habár bizonyos kompromisszumokat azért meg kell majd hozni. 

A készüléken Android 9.0 operációs rendszer fut, ami alkalmazások széles választékát teszi elérhetővé, persze elsősorban olyan applikációkét, amelyeket a nagy képernyőre optimalizáltak. Amennyiben más jellegű appokat is szeretnénk futtatni, akkor saját felelősségre használhatjuk a Sideload Launcher nevű felületet. A készülék 2 GB RAM-mal valamint 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, és bár az utóbbit különböző metódusok révén ugyan lehet bőviteni, ezt a gépet inkább az online tartalmak streamelésére tudjuk elsősorban javasolni. 

Ami a portokat illeti kapunk LAN csatlakozót 1000 Mbps maximális sebességgel, USB-A portokat pendriveoknak és más külső perifériáknak, aztán persze nyilván ott van a HDMI csatlakozó, és persze a memóriakártya foglalat, ami az egyike opciója lehet a tárhely növelésének. Sajnos nem kapunk 5 GHz-es Wi-Fi összeköttetést lehetővé tévő modemet, és a Bluetooth eszközök párosítása sem oldható meg, de ez nyilván az ultrakedvező árcédula fenyeben kevésbé meglepő. További részleteket a lenti webshop linkek valamelyikén fogtok találni!

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
TANIX TX9S KODI Amlogic S912 4K HDR TV Box Android 9.0 2GB/8GB HDMI 2.0 WIFI Gigabit LAN Remote Control Tovább 4PK9ORHF 24.99 $28.99 2020-08-27 2020-11-27 1920 Germany
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro L TV Box

Mecool M8S Pro L TV Box

A Mecool M8S Pro L egy valóban filléres áron futó TV okosító, amivel mégis rengeteg mindent...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább