KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

W95 TV Box

A W95 TV Box kiváló megoldás lehet bármilyen televízió mellé, aminek ugyan szép képminőséggel bíró panelja van, de funkciók téren kissé szűkös a kínálata. Az eszköz remekül felszerelt, mégis pénztárcabarát árral rendelkezik, így szinte bárkinek ajánlható.

A termékben Armlogic S905W lapkakészlet zakatol, kiszereléstől függően 1, illetve 2 GB RAM-mal, a belső tárhely kapacitása pedig lehet 8, valamint 16 GB is. A hardver kellően erős ahhoz, hogy lejátssza a 4K felbontású mozgóképet, ami pedig a szoftveres környezetet illeti Android 7.1 Nougat operációs rendszerre lehet számítani, illetve annak is a televíziókra szabott változatára. A készülék belsejében még fejlett WiFi modul is található, a 2,4 GHz-es frekvenciájú egység stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Amennyiben nem igazán megoldható a WiFi kapcsolat, használhatjuk az Ethernet portot is interneteléréshez.

Csatlakozó van rengeteg, a készülékre sikerült több USB portot, HDMI kimenetet, AV csatlakozót, illetve a már említett LAN portot szerelni. A HDMI 2.0 már csak azért is említésre méltó, mivel sokkal stabilabb és minőségibb kapcsolatot lehet kiépíteni a televízióval, az előző generációhoz képest. A W95 kiváló választás lehet bármilyen átlagos igénnyel rendelkező felhasználónak, aki nem szeretne vagyonokat költeni néhány hasznos extra funkció kedvéért.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 TV Box

Alfawise A8 TV Box

Az Alfawise az alig harminc dolláros tévé okosítók között egy igencsak figyelemreméltó ajánlat, mert a barátságos...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9 Pro

Tanix TX9 Pro

A Tanix TX9 Pro egy több szempontból is professzionális gépezet, ami széleskörű funkcionalitással képes ellátni szinte...

Tovább