KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
W95 TV Box kuponok és akciók

W95 TV Box leírás

A W95 TV Box kiváló megoldás lehet bármilyen televízió mellé, aminek ugyan szép képminőséggel bíró panelja van, de funkciók téren kissé szűkös a kínálata. Az eszköz remekül felszerelt, mégis pénztárcabarát árral rendelkezik, így szinte bárkinek ajánlható.

A termékben Armlogic S905W lapkakészlet zakatol, kiszereléstől függően 1, illetve 2 GB RAM-mal, a belső tárhely kapacitása pedig lehet 8, valamint 16 GB is. A hardver kellően erős ahhoz, hogy lejátssza a 4K felbontású mozgóképet, ami pedig a szoftveres környezetet illeti Android 7.1 Nougat operációs rendszerre lehet számítani, illetve annak is a televíziókra szabott változatára. A készülék belsejében még fejlett WiFi modul is található, a 2,4 GHz-es frekvenciájú egység stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Amennyiben nem igazán megoldható a WiFi kapcsolat, használhatjuk az Ethernet portot is interneteléréshez.

Csatlakozó van rengeteg, a készülékre sikerült több USB portot, HDMI kimenetet, AV csatlakozót, illetve a már említett LAN portot szerelni. A HDMI 2.0 már csak azért is említésre méltó, mivel sokkal stabilabb és minőségibb kapcsolatot lehet kiépíteni a televízióval, az előző generációhoz képest. A W95 kiváló választás lehet bármilyen átlagos igénnyel rendelkező felhasználónak, aki nem szeretne vagyonokat költeni néhány hasznos extra funkció kedvéért.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro W

Mecool M8S Pro W

A Mecool M8S Pro W egy alacsony árazású TV okosító, ami szinte mindent tud, amit manapság...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX3 Mini TV Box

Tanix TX3 Mini TV Box

A Tanix TX3 Mini nem más, mint egy aprócska számítógép, amelynek segítségével okosfunkciókkal látható el egy...

Tovább