KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi TV Stick 4K kuponok és akciók

Xiaomi Mi TV Stick 4K leírás

A korábbi, egyébként rendkívül sikeresnek bizonyuló Xiaomi Mi TV Stick TV-okosító kapott egy ráncfelvarrást, amely már a 4K tartalmak gördülékeny megjelenítésére, lejátszására is tökéletesen használható. Az eszköz jellegéből adódóan ismét a streaming, Chromecast funkciókat kínálja a lehető legmagasabb színvonalon, frissített hardverrel és szoftverrel.

Külső

A készülék külsejéről most sincs túl sok beszélnivaló, továbbra is egy ultrakompakt, multimédia mini-PC-ről van szó, amely mindössze 42,8 grammot nyom, és lazán zsebre vágható. Az anyaghasználatot újfent műanyag jellemzi, ami látványra is érzetre is igényesnek és tartósnak tűnik.

Funkciók

A Xiaomi Mi TV Stick 4K egy kompakt méretű, szórakozásra, multimédiára kiélezett, Android TV 11 operációs rendszert futtató mini PC. Csatlakoztatása HDMI porton keresztül történik, amely megfelel a 2.0 szabványnak. Az eszköz célja az, hogy extra funkciókkal lássa el azt a televíziókészüléket, amelynek nincs okos rendszere, vagy van, de futtatásában nincs köszönet. A készülék belsejében négymagos Cortex-A35 magokkal dolgozó chipset teljesít szolgálatot 2 GB RAM és 8 GB belső tárhely mellett. A helyi tárolású fájlok lejátszására nem kifejezetten ajánlott, a főszerepet tehát a streaming kapja. Kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 5.2 áll rendelkezésre, kábeles módon nem tudunk extra hardvert csatlakoztatni, az energiaellátás pedig micro USB csatlakozón keresztül történik, tehát nincs beépített akkumulátor vagy hasonló. A készülék többek között támogatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, a lejátszott tartalmakat pedig már 4K felbontásban is képes elénk tárni. A készülék mellé jár egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló távirányító, amelynek segítségével a hangvezérlés és a Google Asszisztens is használható. Az AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1 videódekódolás támogatott, akárcsak az 5.1 hang, a Dolby Atmos, illetve a Chromecast is, de azt már az előző modell is tudta.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Global Version Xiaomi Mi TV Stick 4K Android 11 Portable Streaming Media 2GB 8GB Multi Language BT5.0 TV Dongle Tovább AE358D7611F1 49.68 2022-08-18
Global Version Xiaomi Mi TV Stick 4K Android 11 Portable Streaming Media 2GB 8GB Multi Language BT5.0 TV Dongle Tovább AE358D7611F1 49.68 2022-08-24
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S

A Xiaomi Mi Box S a TV okosítók egy komolyabb kategóriáját képviseli, akár a nyers teljesítményt,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
EACHLINK H6 Mini TV Box

EACHLINK H6 Mini TV Box

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább