KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi TV Stick 4K kuponok és akciók

Xiaomi Mi TV Stick 4K leírás

A korábbi, egyébként rendkívül sikeresnek bizonyuló Xiaomi Mi TV Stick TV-okosító kapott egy ráncfelvarrást, amely már a 4K tartalmak gördülékeny megjelenítésére, lejátszására is tökéletesen használható. Az eszköz jellegéből adódóan ismét a streaming, Chromecast funkciókat kínálja a lehető legmagasabb színvonalon, frissített hardverrel és szoftverrel.

Külső

A készülék külsejéről most sincs túl sok beszélnivaló, továbbra is egy ultrakompakt, multimédia mini-PC-ről van szó, amely mindössze 42,8 grammot nyom, és lazán zsebre vágható. Az anyaghasználatot újfent műanyag jellemzi, ami látványra is érzetre is igényesnek és tartósnak tűnik.

Funkciók

A Xiaomi Mi TV Stick 4K egy kompakt méretű, szórakozásra, multimédiára kiélezett, Android TV 11 operációs rendszert futtató mini PC. Csatlakoztatása HDMI porton keresztül történik, amely megfelel a 2.0 szabványnak. Az eszköz célja az, hogy extra funkciókkal lássa el azt a televíziókészüléket, amelynek nincs okos rendszere, vagy van, de futtatásában nincs köszönet. A készülék belsejében négymagos Cortex-A35 magokkal dolgozó chipset teljesít szolgálatot 2 GB RAM és 8 GB belső tárhely mellett. A helyi tárolású fájlok lejátszására nem kifejezetten ajánlott, a főszerepet tehát a streaming kapja. Kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 5.2 áll rendelkezésre, kábeles módon nem tudunk extra hardvert csatlakoztatni, az energiaellátás pedig micro USB csatlakozón keresztül történik, tehát nincs beépített akkumulátor vagy hasonló. A készülék többek között támogatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, a lejátszott tartalmakat pedig már 4K felbontásban is képes elénk tárni. A készülék mellé jár egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló távirányító, amelynek segítségével a hangvezérlés és a Google Asszisztens is használható. Az AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1 videódekódolás támogatott, akárcsak az 5.1 hang, a Dolby Atmos, illetve a Chromecast is, de azt már az előző modell is tudta.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool KM3

Mecool KM3

A Mecool KM3 TV-okosító egyike a legjobb középkategóriás ajánlatoknak, amelyeket TV-box kategóriában kapni lehet. A készülék...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box

Xiaomi Mi Box

A Xiaomi Mi Box egyike a piacon található legkiválóbb TV okosítóknak. Az eszköz segítségével ismét funkciók...

Tovább