KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Magicsee N5 Plus kuponok és akciók

Magicsee N5 Plus leírás

A Magicsee N5 Plus TV-okosító számos remek jellemzője közül mindenképpen kiemelkedik az a lehetőség, amelynek köszönhetően hardveresen és közvetlenül csatlakoztathatóvá válik egy 2.5 colos SATA merevlemez, ami akár 4 TB kapacitású is lehet. De nem csupán emiatt érdemes megismerkedni a készülékkel, ami a 20 000 Ft körüli vételárával és a korrekt középkategóriás hardverével új szintre emelheti a szórakozást a nagy képernyő előtt. 

A tv box belsejében négymagos Amlogic S905X3 processzor végzi a számításokat, a 64 bites architektúrára épülő CPU támogatja a HDMI 2.1 szabványt, és könnyedén boldogul minden nagy felbontású tartalommal, a gyártói leírások szerint a 8K sem adja fel neki a leckét, de vélhetően a legtöbben 4K mozizni fognak a segítségével. Operatív memória és belső tárhely tekintetében az eszköz hozza a kötelezőt, bár egy tv box esetében a multitaszking kevésbé meghatározó, azért jó hasznát fogjuk látni a 4 GB RAM-nak, valamint a 64 GB-os háttértárnak, utóbbit persze érdemes lesz bővíteni akár a már említett merevlemezzel, akár memóriakártyával, vagy más megoldás révén, a klassz az, hogy többféle opció is rendelkezésre áll.

A készülék teljes értékű USB portot is kapott, ráadásul USB 3.0 támogatással, igs szinte bármilyen extra periféria, pendrive külső SSD ráköthető az eszközre. A tulajdonos teljes irányítást kap eszköze felett, mivel az rendelkezik egy root kapcsolóval, ami az összes rendszergazdai jogot megadja, persze ez a lehetőség elsősorban azoknak ajánlott, akik tudják is mit csinálnak, a nem hozzáértők tönkre is tehetik a masinát.

Mindenesetre jó tudni, hogy ott lesz ez a lehetőség, ha netán szükségünk volna rá.  A Magicsee N5 Plus vezeték nélküli kapcsolatok tekintetében nagyon jól áll: kapunk kétcsatornás Wi-Fi modemet, Bluetooth 4.1 modult, de az internet kapcsolatokhoz ott lesz a LAN csatlakozó is, ha a kábeleket jobban szeretnénk. A tv box Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, annak is egy kifejezetten televíziókra szabott verzióját, de persze a megfelelő launcherrel bármilyen alkalmazás installálható.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
W95 TV Box

W95 TV Box

A W95 TV Box kiváló megoldás lehet bármilyen televízió mellé, aminek ugyan szép képminőséggel bíró panelja...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
EACHLINK H6 Mini TV Box

EACHLINK H6 Mini TV Box

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 Pro TV Box

Alfawise A8 Pro TV Box

Az Alfawise A8 Pro egy remek Android operációs rendszert futtató TV Box, ami bármikor összeülteti a...

Tovább