KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Rogbid King okosóra kuponok és akciók

Rogbid King okosóra leírás

Habár messze nem tekinthető élvonalbeli terméknek a Rogbid King okosóra, a készülék elképesztő felszereltséggel rendelkezik, kis túlzással annyira sokoldalú, mint egy svájci bicska. Az okosóra rendelkezik hálózati kártya foglalattal, tehát lehet vele telefonálni, internetezni, akkor is, ha nincs nálunk a mobil. Bluetooth, Wi-Fi, GPS navigáció, duál kamerakészlet, arcfelismerés, méretes, akár 128 GB kapacitású háttértár, IP68 minősítésnek megfelelő kerámia borítás egészíti ki a szokásos okosóra jellemzőket. Habár a készülék képes szinte teljes egészében kiváltani egy belépő szintű okostelefont, az árazása még kedvezmények nélkül is egészen elviselhető.

Külső

A Rogbid King külső borítása kerámiából készült, amely ellenáll a víznek és a pornak, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. Dimenzióit tekintve ez egy 50 x 41 x 16 mm-es okosóra, amely mérlegre helyezve 90 grammot nyom. A készülék szíja cserélhető, alapesetben szilikonból készül. Az okosóra téglalap alakú kialakítást kapott, így némileg hasonlít az Apple Watch-ra.

Kijelző

Az óra megjelenítője 1,75 hüvelykes, az alkalmazott technológia pedig IPS LCD. Nyilván jobban örülnék egy organikus panelnek, de ez a megoldás sem rossz, élénk színeket és széles betekintési szögeket biztosít. A kijelző felbontása 320 x 385 pixel.

Funkciók

Kezdjük ott, hogy a Rogbid King okosóra saját beépített LTE modemmel és fel lett szerelve, amely egyebek mellett támogatja a B20 frekvenciát is, vagyis hazánkban is kiválóan használható. Az okosórán lévő hálózati kártya foglalat nano-SIM-et fogad. A beépített mikrofon a kis hangszóró nak köszönhetően telefonhívásokat indítani, fogadni éppúgy lehetséges, mint mondjuk zenét hallgatni. Ha olyan konfigurációban kérjük az órát, a háttértár akár 128 GB is lehet, amire aztán már lehet pakolni zeneszámokat bőven. Wi-Fi hálózatokra is képes csatlakozni az óra, amely Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a legtöbb Android és iOS operációs rendszert futtató okostelefonnal, habár párosított mobil nélkül is teljes értékű az eszköz. A telefon legnagyobb dobása mégsem a beépített modem, vagy a széleskörű adatátviteli támogatottság, hanem a dupla kamera. Az egyik az oldalsó kereten található, ennek felbontása 8 megapixel, a másik pedig az előlapon foglal helyet, ez egy 5 megapixeles megoldás. A kamerák segítségével arcfelismerés révén is feloldható az okosóra. Érdemes megemlíteni, hogy nem egyedi, zárt rendszert futtat a készülék, hanem Android 9.1-et, vagyis az alkalmazások kínálata bármikor bővíthető. Ez nem Wear OS, hanem egy teljes értékű, mobilos verzió vagy és bármilyen telefonos app installálható, persze az más kérdés, hogy mennyire lesz élvezetes a használatuk ezen a csepp kijelzőn. A lényeg, hogy a lehetőség ott van. A Rogbid King saját navigációs modullal is rendelkezik, amely a GPS műholdak mellett gond nélkül kommunikál a GLONASS szatellitekkel is. A sok spéci funkció mellett természetesen rendelkezésre állnak a klasszikus, egészség követéssel kapcsolatos lehetőségek is. Magyarán szólva van pulzusmérés, lépésszámlálás, véroxigénszint – mérés, alvásmonitorozás és minden ilyesmi.

Üzemidő

A Rogbid King okosóra ilyen hardveres és szoftveres felszereltség mellett képtelen hoznia több hetes üzemidőt, habár a kisegítő processzornak köszönhetően, ha lemondunk a sok extra lehetőségről, egy hosszabb készenléti idő sem lehetetlen. Normál felhasználás mellett viszont nagyjából két napig lehet húzni a készüléket, mielőtt újra töltőre kellene tenni. A beépített akkumulátor kapacitása 900 mAh.

Specifikációk:

Kijelző: 1,75 colos IPS LCD, 320 x 385 pixeles felbontás
Processzor: NRF2822
Memória: 2/4 GB RAM, 16/128 GB háttértár, kiszereléstől függően
Operációs rendszer: Android 9.1 
Vízállóság: IP68
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: van
GPS: van
NFC: nincs
SIM foglalat: van
Hálózati sávok: LTE frekvenciák, B20 kompatibilitás
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: van
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: van
Hangszóró: van
Akkumulátor: 900 mAh
Üzemidő: két nap átlagosan
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android és iOS
Méretek: 50 x 41 x 16 mm
Tömeg: 90 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi AmazFit Stratos 3

Xiaomi AmazFit Stratos 3

A Xiaomi AmazFit Stratos 3 egy ízig-vérig prémium készülék, ami nem csupán remek funkciókkal, de szemet...

Tovább
Okosórák
Kospet MAGIC 2

Kospet MAGIC 2

A Kospet MAGIC 2 okosóra kevesebb, mint 10 ezer forintért lehet a miénk, és ezért az...

Tovább
Okosórák
Lenovo Watch X

Lenovo Watch X

A Lenovo Watch X tökéletesen úgy néz ki, mint egy prémium kategóriás időmérő, amelyet jól menő...

Tovább