KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mibro Lite okosóra kuponok és akciók

Mibro Lite okosóra leírás

A Xiaomi alá tartozó Mibro brand 2021 őszén rukkolt elő egy okosórával, ami egy belépőszintű ajánlatnak számított akkor, ugyanakkor a mai napig alkalmas lehet arra, hogy az alapvető felhasználói igényeket kielégítse. A Mibro Lite a baráti ára ellenére AMOLED képernyőt, egész napos pulzuskövetést, valamint IP68 besorolásnak megfelelő vízálló burkolatot kapott, az akár 10 napos üzemidőt biztosító akkumulátorról nem is beszélve. Lássuk a részleteket!

Külső

A Mibro Lite okosóra kerek kialakítást kapott, amelynek köszönhetően sokkal közelebb áll a hagyományos órákhoz, a készülék mindössze 48 grammot nyom, és ebben már a szíj is benne van, ami nem mellesleg cserélhető is. A készülék a fizikai méreteit tekintve egy 43 x 43 x 9,8 mm-es konstrukció, ami fémből készült és egyelőre - legalábbis jelen sorok írásakor - mindössze fekete árnyalatban volt elérhető. Ami igazán lényeges az a külső borítás, ami megfelel az IP68 minősítésnek, tehát komolyabban is ellenáll a víznek és a pornak. 

Kijelző 

A Mibro Lite okosóra kijelzője AMOLED technológiára épül, vagyis egy organikus panel került a készülékre, ami általában csak a jóval drágább eszközök kiváltsága. A panel maga egy 360 x 360 pixeles, 1,3 colos megoldás. A technológia előnyei között megtalálható a sokkal teltebb színképzés, illetve az, hogy az egyénileg megvilágított pixelek teljesen fekete állapotukban egyáltalán nem fogyasztanak áramot, ami jócskán kedvez az üzemidőnek. Elérhető több számlap is, amelyeket a készülék mellé fejlesztett telefonos applikáció segítségével tölthetünk le. 

Funkciók

A Mibro Lite okosóra minden az aktív élettel kapcsolatos alapvető funkciót felkínál, sőt bizonyos esetekben jócskán rálicitál a belépőszintű készülékekre. A készülék képes követni a nap huszonnégy órájában a felhasználó pulzusát, meri a véroxigén szintjét, a a stressz szintjét, az alvási minőséget. Méri a megtett lépések számát, az elégetett kalóriák mennyiségét, a megtett távolságot, figyelmeztet ha mozogni kellene. Az edzéseket 15 különböző sport üzemmód teszi majd hatékonyabbá. Az okosóra egyik legfontosabb komponense a Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően a legtöbb mai iOS vagy Android operációs rendszert futtató készülékkel képes stabil vezeték nélküli összeköttetést kiépíteni. Amikor ez a kapcsolat létrejött onnantól kezdve jelezni fogja a bejövő hívásokat, az applikációk értesítéseit, a szöveges üzeneteket és hasonlókat. A telefont meg tudjuk keresni az órával, ha esetleg nem találnánk, valamint irányítani tudjuk a párosított eszköz kameráját és multimédia lejátszóját.

Üzemidő

A Mibro Lite okosóra csinos fémborítása egy 230 mAh kapacitású akkumulátort rejt, amely normál felhasználás mellett megközelítőleg 5-8 napos üzemidőt biztosít, miközben a készenléti idő akár 30 nap is lehet, egyetlen feltöltéssel. Az elvesztett feszültség visszanyerése a már jól megszokott módon, mágneses kábel révén történik, amely természetesen ott lesz a készülék dobozában.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos AMOLED 360 x 360 felbontás
Processzor: nem részletezett
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer 
Vízállóság: IP68
Szíj: szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0 
Wi-Fi: nincs 
GPS: nincs 
NFC: nincs 
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs 
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 230 mAh
Üzemidő: 3-8 nap, 30 napos készenlét
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 43 x 43 x 9,8 mm
Tömeg: 48 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Alfawise H19 okosóra

Alfawise H19 okosóra

Az Alfawise H19 egy csinos formatervvel rendelkező, könnyen hordozható okosóra, ami kiválóan alkalmas a ránk vonatkozó...

Tovább
Okosórák
Mobvoi TicKasa Vibrant

Mobvoi TicKasa Vibrant

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Mi Watch Color

Xiaomi Mi Watch Color

A Xiaomi Watch Color 2020 januárjában került bemutatásra, egyike a kínai gyártó olcsón prémium okosóráinak, amelyek...

Tovább