KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ticwris RS kuponok és akciók

Ticwris RS leírás

A Ticwris RS okosóra nem csupán a megfizethető ára miatt, de azért is nagyon szerethető, mert fém házat kapott, cserélhető a szíja, több, mint 31 sport üzemmódot támogat, lehetséges vele a 24 órás pulzusmérés, és nem mellesleg elképesztően jó az üzemideje, ami normál használattal akár 20 nap is lehet, a készenléti idő pedig másfél hónapos. Az óra a tulajdonságai alapján kis túlzással ha nem is helyettesíti a személyi edzőt, annak szeme és füle lehet az edzések során. Persze a készülék nem csupán a sport rajongóinak, a kütyübolondok számára is tud vonzó tulajdonságokat felmutatni, ilyen például a Bluetooth 5.0 modem, vagy a számos kényelmi funkció, amelyeket akkor lehet igénybe venni, ha megtörtént a párosítás valamilyen telefonnal, táblagéppel.

Külső

A Ticwris RS egy kerek alakú okosóra, amelynek külső borítása fémből készült, és nem mellesleg megfelel az IP68 minősítésnek, tehát jól bírja a vizet és a port. Az óra mellé TPU műanyagból készült szíjat lehet használni, ezeket lehet cserélni is, ráadásul a csomagolásban van egy extra példány, szóval tudunk majd váltani anélkül, hogy erre egyből ki kellene külön adnunk egy forintot is. Ami a méreteket illeti ez egy 45 x 9 mm-es testtel rendelkező apróság, a szíj pedig 12 x 2,2 cm. A Ticwris RS megjelenítője 1,3 colos, a gyártás során TFT LCD panelt használtak a kínai gyártó szakemberei, a felbontás pedig 320 x 320 képpont, ami azért már kellően éles. Habár a képernyő nem jelent akkora vizuális élményt, mint mondjuk egy organikus AMOLED megoldás, szerencsére napfényben jól látható. Hogy mindig az aktuális hangulatunkat és személyiségünket tükrözze a készülék, összesen 20 cserélhető számlap közül lehet választani. Ezekből 10 fix, viszont a másik 10-et abszolút szabadon lehet kusztomizálni. 

Funkciók

A Ticwris RS belsejében alapvetően két nagyon fontos alkatrész dolgozik, az egyik nem más, mint a működésért felelős RTL6762c processzor, nélküle elég bajos volna üzembe helyezni az órát, a másik pedig a Bluetooth 5.0 modem, amelynek segítségével bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel össze lehet párosítani a szerkezetet. Szintén nagyon fontos az optikai pulzusmérő, általa válik lehetségessé a keringési rendszer 24 órás monitorozása, a vér oxigénszintjének mérése, és megfigyelhető az alvás ciklus, ami azért fontos, mert az egészséges élet alapja a tisztességes pihenés. Miután megtörtént a vezeték nélküli összeköttetés egy másik készülékkel, értesítést fogunk kapni a fontosabb dolgokról, a bejövő hívásokról, a szöveges üzenetekről, az alkalmazásokkal kapcsolatos dolgokról, és más hasonlókról. A készülék a sportember legjobb barátja lehet, mivel a Ticwris RS szoftvere összesen 31 sport üzemmódot támogat, elképesztően nagy a választék, szinte teljesen mindegy, hogy a mozgásnak mely formáját űzöd, valamilyen módon alkalmad lesz rögzíteni az elért eredményeket, és kihozni magadból a maximumot. Természetesen az óra mellé jár egy okostelefonos alkalmazás is, amellyel az RS képes szinkronizálni, de akkor sem történik baj, ha a telefon nincs a közelben, az adatok átvitele akkor történik meg, amikor az lehetséges. A Ticwris RS segítségével irányítható a párosított telefon multimédia lejátszója, el lehet sütni annak kameráját, és meglehet csörgetni, ha tudjuk, hogy valahol a közelben van, de azt nem, pontosan hol. Az elérhető funkciók között megtalálhatóak az olyan klasszikusok is, mint a mozgásfigyelmeztetés, a naptár, és az ébresztés.

Üzemidő

A Ticwris RS belsejében egy mindössze 200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, ami képes biztosítani az 50 napos készenléti időt egyetlen feltöltéssel. Nyilván ilyenkor alig használjuk a készüléket, normál használattal nagyjából 10-20 napos működést lehet kicsikarni az órából. A töltés a már megszokott és mellékelt mágneses kábellel történik, a folyamat nagyjából két órát vesz el az életünkből.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT LCD 320 x 320
Processzor: RTL6762c
Memória: 160 KB RAM 64 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68  
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 200 mAh
Üzemidő: 50 napos készenlét, 10-20 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 45 x 9 mm
Tömeg: 50 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Prémium okosóra megfizethető áron, ez volt az alapkoncepciója az AmazFit okosoráknak, és ez azóta sem változott,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Stratos (Pace 2)

Xiaomi Amazfit Stratos (Pace 2)

Az Amazfit Pace órák második generációja (Xiaomi Amazfit Stratos/Pace 2) a fitnesszel kapcsolatos funkciók mellett már...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-HL1 okosóra

BlitzWolf BW-HL1 okosóra

A BlitzWolf BW-HL1 a kínai gyártótól már megszokott minőséget képviseli, vízálló külső burkolattal, rendkívül hosszú, akár...

Tovább