KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ticwris RS kuponok és akciók

Ticwris RS leírás

A Ticwris RS okosóra nem csupán a megfizethető ára miatt, de azért is nagyon szerethető, mert fém házat kapott, cserélhető a szíja, több, mint 31 sport üzemmódot támogat, lehetséges vele a 24 órás pulzusmérés, és nem mellesleg elképesztően jó az üzemideje, ami normál használattal akár 20 nap is lehet, a készenléti idő pedig másfél hónapos. Az óra a tulajdonságai alapján kis túlzással ha nem is helyettesíti a személyi edzőt, annak szeme és füle lehet az edzések során. Persze a készülék nem csupán a sport rajongóinak, a kütyübolondok számára is tud vonzó tulajdonságokat felmutatni, ilyen például a Bluetooth 5.0 modem, vagy a számos kényelmi funkció, amelyeket akkor lehet igénybe venni, ha megtörtént a párosítás valamilyen telefonnal, táblagéppel.

Külső

A Ticwris RS egy kerek alakú okosóra, amelynek külső borítása fémből készült, és nem mellesleg megfelel az IP68 minősítésnek, tehát jól bírja a vizet és a port. Az óra mellé TPU műanyagból készült szíjat lehet használni, ezeket lehet cserélni is, ráadásul a csomagolásban van egy extra példány, szóval tudunk majd váltani anélkül, hogy erre egyből ki kellene külön adnunk egy forintot is. Ami a méreteket illeti ez egy 45 x 9 mm-es testtel rendelkező apróság, a szíj pedig 12 x 2,2 cm. A Ticwris RS megjelenítője 1,3 colos, a gyártás során TFT LCD panelt használtak a kínai gyártó szakemberei, a felbontás pedig 320 x 320 képpont, ami azért már kellően éles. Habár a képernyő nem jelent akkora vizuális élményt, mint mondjuk egy organikus AMOLED megoldás, szerencsére napfényben jól látható. Hogy mindig az aktuális hangulatunkat és személyiségünket tükrözze a készülék, összesen 20 cserélhető számlap közül lehet választani. Ezekből 10 fix, viszont a másik 10-et abszolút szabadon lehet kusztomizálni. 

Funkciók

A Ticwris RS belsejében alapvetően két nagyon fontos alkatrész dolgozik, az egyik nem más, mint a működésért felelős RTL6762c processzor, nélküle elég bajos volna üzembe helyezni az órát, a másik pedig a Bluetooth 5.0 modem, amelynek segítségével bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel össze lehet párosítani a szerkezetet. Szintén nagyon fontos az optikai pulzusmérő, általa válik lehetségessé a keringési rendszer 24 órás monitorozása, a vér oxigénszintjének mérése, és megfigyelhető az alvás ciklus, ami azért fontos, mert az egészséges élet alapja a tisztességes pihenés. Miután megtörtént a vezeték nélküli összeköttetés egy másik készülékkel, értesítést fogunk kapni a fontosabb dolgokról, a bejövő hívásokról, a szöveges üzenetekről, az alkalmazásokkal kapcsolatos dolgokról, és más hasonlókról. A készülék a sportember legjobb barátja lehet, mivel a Ticwris RS szoftvere összesen 31 sport üzemmódot támogat, elképesztően nagy a választék, szinte teljesen mindegy, hogy a mozgásnak mely formáját űzöd, valamilyen módon alkalmad lesz rögzíteni az elért eredményeket, és kihozni magadból a maximumot. Természetesen az óra mellé jár egy okostelefonos alkalmazás is, amellyel az RS képes szinkronizálni, de akkor sem történik baj, ha a telefon nincs a közelben, az adatok átvitele akkor történik meg, amikor az lehetséges. A Ticwris RS segítségével irányítható a párosított telefon multimédia lejátszója, el lehet sütni annak kameráját, és meglehet csörgetni, ha tudjuk, hogy valahol a közelben van, de azt nem, pontosan hol. Az elérhető funkciók között megtalálhatóak az olyan klasszikusok is, mint a mozgásfigyelmeztetés, a naptár, és az ébresztés.

Üzemidő

A Ticwris RS belsejében egy mindössze 200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, ami képes biztosítani az 50 napos készenléti időt egyetlen feltöltéssel. Nyilván ilyenkor alig használjuk a készüléket, normál használattal nagyjából 10-20 napos működést lehet kicsikarni az órából. A töltés a már megszokott és mellékelt mágneses kábellel történik, a folyamat nagyjából két órát vesz el az életünkből.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT LCD 320 x 320
Processzor: RTL6762c
Memória: 160 KB RAM 64 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68  
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 200 mAh
Üzemidő: 50 napos készenlét, 10-20 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 45 x 9 mm
Tömeg: 50 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
No. 1 DT98 okosóra

No. 1 DT98 okosóra

A No. 1 DT98 okosóra kiváló ajánlat lehet a középkategóriás viselhető eszközök iránt érdeklődők számára, akiknek...

Tovább
Okosórák
Mibro Lite okosóra

Mibro Lite okosóra

A Xiaomi alá tartozó Mibro brand 2021 őszén rukkolt elő egy okosórával, ami egy belépőszintű ajánlatnak...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Vibe 6 okosóra

Zeblaze Vibe 6 okosóra

A Zeblaze Vibe 6 okosóra tökéletes kiegészítő lehet abban az esetben, ha szeretnénk az órán keresztül...

Tovább