KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi AmazFit Stratos 3

A Xiaomi AmazFit Stratos 3 egy ízig-vérig prémium készülék, ami nem csupán remek funkciókkal, de szemet gyönyörködtető formatervvel is dicsekedhet. A készülék külső borítása szénszálas anyagból készült, ennél fogva nem csupán kellemes látvány de egyúttal tartós is. Persze létezik drágább verzió is, amelynek háza titán ötvözetből készült, akinek jobban tetszik az ilyesmi nyugodtan választhatja. Bár a megjelenítő nem matt, azért elég jól látható az 1,34 colos képátló valamint a 320x300 pixeles felbontás mellett. A kijelző IPS panelét Gorilla Glass 3 oltalmazza a karcoktól, és más karos fizikai hatásoktól.

A készülék egyik legvonzóbb tulajdonsága kétségkívül a saját beépített navigációs rendszer, ami nem csupán a GPS, de a GLONASS, BeiDou, sőt a Galileo műholdak jeleit is képes értelmezni, és jó szolgálatot tehet edzés, de csak szimplán tájékozódás során is, működéhez nem szükséges párosított okostelefon. Habár a készülékben van NFC chip, sajnos azt csak Kína határain belül lehet kihasználni, így kezelhetjük úgy is, mintha ott sem lenne. A keringési rendszert szinte teljes megfigyelés alatt lehet tartani a burkolat alatt található BioTracker TM PPG érzékelőnek köszönhetően, ami nem csupán a pulzust, de EKG-t is képes mérni, segítségével megfigyelhető az alvási ciklus, a véroxigén szint is kikövetkeztethető, illetve a vérnyomás is, ám nyilván ha autentikus adatokat szeretnénk érdemes valami profi orvosi műszert használni.

A vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 4.2 modem teszi lehetővé, ennek köszönhetően az eszköz képes bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató készülékkel összeköttetésbe kerülni, irányítani lehet ezután annak kameráját, média lejátszóját, illetve van Anti Lost funkció is, ami akkor jön jól ha nem találjuk a párosított telefont, melyet így még tudunk csörgetni. A beépített 4 GB-os belső tárhely egyébként nagyjából 350 dalt képes tárolni szóval akár arról is mehet a zene mondjuk edzés közben. Persze ha létrejött egy vezeték nélküli kapcsolat, akkor az óra megjeleníti a fontosabb értesítéseket, szöveges üzeneteket, tehát nem fogunk lemaradni semmiről. A Xiaomi AmazFit Stratos 3 energiaellátását egy 300 mAh kapacitású telep felügyeli, ami 14 napos készenléti időt képes produkálni, normál használat mellett pedig olyan 7 napot, amennyiben bekapcsolva marad a GPS modul, úgy 35 órás üzemidőre lehet számítani. 

Specifikációk: 

Kijelző: 1,34 colos IPS 320x300
Processzor: -
Memória: 512 MB RAM 4 GB ROM 
Operációs rendszer: Egyedi rendszer 
Vízállóság: 5 ATM 
Szíj: Cserélhető 
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Van
NFC: Nincs (illetve van, de csak Kínában működik)
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: Nincs 
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs 
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van 
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Van
Hangszóró: Van 
Akkumulátor: 300 mAh 
Üzemidő: 14 napos készenléti idő 
Töltés: Mágneses töltőkábel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 48,6 x 48,6 x 13,4 mm
Tömeg: 59 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Amazfit Stratos 3 Tovább OVER100-27 $172.99 $199.99 2020-4-6 2020-04-13 300 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit Verge Lite

Xiaomi Amazfit Verge Lite

A Xiaomi Amazfit Verge Lite ideális társ lehet a mindennapokban, mivel minden olyan fontosabb jellemzővel bír,...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Vibe 3 Pro

Zeblaze Vibe 3 Pro

A Zeblaze Vibe 3 Pro a normál változattól már a külalakja révén is eltér, látszik, hogy...

Tovább
Okosórák
Alfawise H19 okosóra

Alfawise H19 okosóra

Az Alfawise H19 egy csinos formatervvel rendelkező, könnyen hordozható okosóra, ami kiválóan alkalmas a ránk vonatkozó...

Tovább