KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Roborock Q7 Max robotporszívó kuponok és akciók

Roborock Q7 Max robotporszívó leírás

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem kerül többe, így mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkedni a készülékkel. Komoly szívóerő, 3D-s feltérképezés, lézeres navigáció, automatikus portartály ürítés és akár három órás üzemidő jellemzi ezt a profi háztartási eszközt. Gyorsan tisztázzuk: a porszívó magában is kiváló eszköz, de igazán a portároló dokkolóval adja ki tudása legjavát, így ha az is kell a Q7 Max+ variánst kell választani, ami teljes egészében megegyezik leírásunk tárgyával, a különbség csupán a spéci piszoklerakó meglétében érhető tetten.

Külső

A robotporszívót egyszerű, letisztult formák jellemzik, ami pedig a színeket illeti választható fekete és fehér festéssel egyaránt. A gépezet nagyjából 35 cm széles és 9,6 cm magas. A készülék nagyjából 3,6 kg-ot nyom. A Q7 Max+ variáns mellé jár egy dokkoló is, amely tárolja a takarítás során összegyűlt piszkot, ezt automatikusan ide üríti a gépezet, nekünk meg nagyjából egy hónapban egyszer kell vele foglalkozni, mert addigra bizony ez a tároló is megtelik.

Funkciók

A Roborock Q7 Max robotporszívó többféle takarítási móddal is rendelkezik, illetve képes érzékelni az adott felületet, illetve annak szennyezettségét, példának okáért ha a szőnyegre kerül, akkor megnöveli a szívóerőt, amely akár 4200 Pa is lehet, ami a robotporszívók világában már egy igen komoly érték. A szerkezet nem csupán porszívózni, de felmosni is tud, 30 különböző fokozatot ismer. A gép a környezetét lézeres, LDS szenzorokkal pásztázza, ezt követően háromdimenziós térképet készít, képes kezelni a lakást különböző szintjeit is. A Roborock Q7 Max mellé létezik egy okostelefonos alkalmazás is, amelynek segítségével még többet hozhatunk ki az eszközből. Be lehet állítani no go zónákat, ahová nem szeretnénk, ha a kis takarítógép betenné a lábait, akarjuk mondani kerekeit, illetve virtuális falakat is. Be lehet állítani egyetlen helyiség takarítását, külön kijelölhetünk területeket, ismétlődő takarítást , ha az egyik terület különösen szennyezett, illetve az egészet rá is bízhatjuk a gépre, amely automatikusan képes megtervezni a saját útvonalát - ez egyébként a default üzemmód. A Roborock Q7 Max számára nem jelentenek akadályt az akár 2 cm magas emelkedők, vastagabb szőnyegek, küszöbök sem. A gyártói leírás szerint a robotporszívó nem csap túl nagy zajt működés közben, zajkibocsátása 67 decibel.

Üzemidő

A Roborock Q7 Max robotporszívó belsejébe sikerült bepréselni egy 5200 mAh kapacitású akkumulátort, amelynek köszönhetően a maximális üzemidő elérheti a 180 percet is. A töltés ennél valamivel többet vesz igénybe, a gépezetnek 240 percig kell a töltőállomáson lennie, hogy visszanyerje teljes kapacitását. A robotporszívó képes érzékelni az aktuális töltöttséget, amely ha egy bizonyos szint alá esik, a gépezet teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd munkáját onnan folytatja a, ahol abbahagyta.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58 watt
Szívóerő: 4200 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 180 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 470 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 350 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

A modernebb robotporszívók mindegyike rendelkezik valamilyen felmosás funkcióval, ám a Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó...

Tovább