KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Roborock Q7 Max robotporszívó kuponok és akciók

Roborock Q7 Max robotporszívó leírás

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem kerül többe, így mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkedni a készülékkel. Komoly szívóerő, 3D-s feltérképezés, lézeres navigáció, automatikus portartály ürítés és akár három órás üzemidő jellemzi ezt a profi háztartási eszközt. Gyorsan tisztázzuk: a porszívó magában is kiváló eszköz, de igazán a portároló dokkolóval adja ki tudása legjavát, így ha az is kell a Q7 Max+ variánst kell választani, ami teljes egészében megegyezik leírásunk tárgyával, a különbség csupán a spéci piszoklerakó meglétében érhető tetten.

Külső

A robotporszívót egyszerű, letisztult formák jellemzik, ami pedig a színeket illeti választható fekete és fehér festéssel egyaránt. A gépezet nagyjából 35 cm széles és 9,6 cm magas. A készülék nagyjából 3,6 kg-ot nyom. A Q7 Max+ variáns mellé jár egy dokkoló is, amely tárolja a takarítás során összegyűlt piszkot, ezt automatikusan ide üríti a gépezet, nekünk meg nagyjából egy hónapban egyszer kell vele foglalkozni, mert addigra bizony ez a tároló is megtelik.

Funkciók

A Roborock Q7 Max robotporszívó többféle takarítási móddal is rendelkezik, illetve képes érzékelni az adott felületet, illetve annak szennyezettségét, példának okáért ha a szőnyegre kerül, akkor megnöveli a szívóerőt, amely akár 4200 Pa is lehet, ami a robotporszívók világában már egy igen komoly érték. A szerkezet nem csupán porszívózni, de felmosni is tud, 30 különböző fokozatot ismer. A gép a környezetét lézeres, LDS szenzorokkal pásztázza, ezt követően háromdimenziós térképet készít, képes kezelni a lakást különböző szintjeit is. A Roborock Q7 Max mellé létezik egy okostelefonos alkalmazás is, amelynek segítségével még többet hozhatunk ki az eszközből. Be lehet állítani no go zónákat, ahová nem szeretnénk, ha a kis takarítógép betenné a lábait, akarjuk mondani kerekeit, illetve virtuális falakat is. Be lehet állítani egyetlen helyiség takarítását, külön kijelölhetünk területeket, ismétlődő takarítást , ha az egyik terület különösen szennyezett, illetve az egészet rá is bízhatjuk a gépre, amely automatikusan képes megtervezni a saját útvonalát - ez egyébként a default üzemmód. A Roborock Q7 Max számára nem jelentenek akadályt az akár 2 cm magas emelkedők, vastagabb szőnyegek, küszöbök sem. A gyártói leírás szerint a robotporszívó nem csap túl nagy zajt működés közben, zajkibocsátása 67 decibel.

Üzemidő

A Roborock Q7 Max robotporszívó belsejébe sikerült bepréselni egy 5200 mAh kapacitású akkumulátort, amelynek köszönhetően a maximális üzemidő elérheti a 180 percet is. A töltés ennél valamivel többet vesz igénybe, a gépezetnek 240 percig kell a töltőállomáson lennie, hogy visszanyerje teljes kapacitását. A robotporszívó képes érzékelni az aktuális töltöttséget, amely ha egy bizonyos szint alá esik, a gépezet teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd munkáját onnan folytatja a, ahol abbahagyta.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58 watt
Szívóerő: 4200 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 180 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 470 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 350 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Roborock S50 robotporszívó

Roborock S50 robotporszívó

A Xiaomi berkein belül a felsőkategóriát képviseli a Roborock S50, ami nem csupán felszívja a piszkot,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére...

Tovább