KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
360 S7 robotporszívó kuponok és akciók

360 S7 robotporszívó leírás

A 360 S7 robotporszívó egy minden ízében prémium szerkezet, erről tanúskodik a nagyjából 120 ezer forintos vételára is, nagyjából ennyiért lehet beszerezni a készüléket a különböző ázsiai webáruházak jóvoltából. Ahogyan már többször, számos más termék esetében is írtuk, érdemes figyelni a kuponos akciókat, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is be lehet szerezni a készüléket.

A 360 S7 robotporszívó belsejében egy 30 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor zakatol, ami összességében véve 2000 Pa szívóerőt képes generálni, ami már nem csupán a por, de bizony akár az akták ellen is elegendő lehet. A robotporszívó modern lézeres érzékelőkkel térképezni fel a körülötte lévő környezetet, így semmiképpen nem fog nekimenni a bútoroknak, és a peremekről sem fog lezuhanni. A fejlett érzékelőknek és a vezérlő algoritmusnak köszönhetően a robot képes az intelligens útvonaltervezés funkcióra, így munkáját mindig a leghatékonyabban igyekszik végezni, és persze a lehető legrövidebb idő alatt. A robotporszívó belsejében lévő akkumulátor kapacitása 3200 mAh, a telepnek köszönhetően a szerkezet képes 120 percen keresztül működni, ennyi idő alatt a gyártói leírások szerint könnyedén megtisztít 80-100 négyzetméteres területet is.

A többi hasonló szerkezethez képest viszonylag rövid töltési idővel számolhatunk, ami a 360 S7 robotporszívó esetében nagyjából 150 perc. Igen, a készülék képes az automatikus töltésre, szóval ha merül az aksi, teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, magába szívja a szükséges energiát, majd munkáját folytatja pontosan onnan, ahol félbehagyta. Bár a robotporszívó teljesen önálló, a takarítási munkálatokat mi magunk is vezérelhetjük, a már szokásos okostelefonos alkalmazás segítségével. Vastagabb szőnyegek és küszöbök sem állhatják a robotporszívó útját, ami képes akár 2 cm-es magasságba is könnyedén felmászni.

A szerkezet belsejében található portartály mérete 550 ml, ami nagyon korrekt, de azért ne feledkezzünk meg a rendszeres ürítésről sem. A 360 S7 robotporszívó nem csupán porszívózni, de feltörölni is tud, amennyiben szeretnénk élni ezzel a funkcióval gondoskodjunk arról, hogy a 150 ml-es víztartályban mindig legyen elegendő folyadék. A készülék 65 decibeles zajkibocsátásával valószínűleg nem fog az őrületbe kergetni bennünket akkor sem, ha éppen otthon vagyunk és dolgozik a kis gépezet.

Specifikáció:

Teljesítmény: 30 W
Szívóerő: 2000  Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 3200 mAh
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 150 perc
Automatikus töltés: Igen 
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml
Felmosás funkció: Igen 
Víztartály mérete: 150 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére...

Tovább
Otthoni termékek
360 S9 robotporszívó

360 S9 robotporszívó

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600...

Tovább