KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
360 S7 robotporszívó kuponok és akciók

360 S7 robotporszívó leírás

A 360 S7 robotporszívó egy minden ízében prémium szerkezet, erről tanúskodik a nagyjából 120 ezer forintos vételára is, nagyjából ennyiért lehet beszerezni a készüléket a különböző ázsiai webáruházak jóvoltából. Ahogyan már többször, számos más termék esetében is írtuk, érdemes figyelni a kuponos akciókat, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is be lehet szerezni a készüléket.

A 360 S7 robotporszívó belsejében egy 30 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor zakatol, ami összességében véve 2000 Pa szívóerőt képes generálni, ami már nem csupán a por, de bizony akár az akták ellen is elegendő lehet. A robotporszívó modern lézeres érzékelőkkel térképezni fel a körülötte lévő környezetet, így semmiképpen nem fog nekimenni a bútoroknak, és a peremekről sem fog lezuhanni. A fejlett érzékelőknek és a vezérlő algoritmusnak köszönhetően a robot képes az intelligens útvonaltervezés funkcióra, így munkáját mindig a leghatékonyabban igyekszik végezni, és persze a lehető legrövidebb idő alatt. A robotporszívó belsejében lévő akkumulátor kapacitása 3200 mAh, a telepnek köszönhetően a szerkezet képes 120 percen keresztül működni, ennyi idő alatt a gyártói leírások szerint könnyedén megtisztít 80-100 négyzetméteres területet is.

A többi hasonló szerkezethez képest viszonylag rövid töltési idővel számolhatunk, ami a 360 S7 robotporszívó esetében nagyjából 150 perc. Igen, a készülék képes az automatikus töltésre, szóval ha merül az aksi, teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, magába szívja a szükséges energiát, majd munkáját folytatja pontosan onnan, ahol félbehagyta. Bár a robotporszívó teljesen önálló, a takarítási munkálatokat mi magunk is vezérelhetjük, a már szokásos okostelefonos alkalmazás segítségével. Vastagabb szőnyegek és küszöbök sem állhatják a robotporszívó útját, ami képes akár 2 cm-es magasságba is könnyedén felmászni.

A szerkezet belsejében található portartály mérete 550 ml, ami nagyon korrekt, de azért ne feledkezzünk meg a rendszeres ürítésről sem. A 360 S7 robotporszívó nem csupán porszívózni, de feltörölni is tud, amennyiben szeretnénk élni ezzel a funkcióval gondoskodjunk arról, hogy a 150 ml-es víztartályban mindig legyen elegendő folyadék. A készülék 65 decibeles zajkibocsátásával valószínűleg nem fog az őrületbe kergetni bennünket akkor sem, ha éppen otthon vagyunk és dolgozik a kis gépezet.

Specifikáció:

Teljesítmény: 30 W
Szívóerő: 2000  Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 3200 mAh
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 150 perc
Automatikus töltés: Igen 
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml
Felmosás funkció: Igen 
Víztartály mérete: 150 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább