KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise V8S Pro robotporszívó kuponok és akciók

Alfawise V8S Pro robotporszívó leírás

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni, ám ezúttal már némileg komolyabb felszereltséggel teszi ezt. Először is mindenképpen említést érdemel, hogy a szerkezet nem csupán porszívózni de feltörölni is tud, ami nagyon sok helyzetben jöhet jól, pláne ha kisállatot tartunk, hogy más egyéb lehetőségeket ne is említsük. Úgy gondoljuk, hogy azoknak, akiknek hosszú haja van egy ilyen szerkezet beszerzése mondhatni kötelező vétel, jelen sorok írója tapasztalatból beszél, vagyis jobban mondva ír. 

A készülék vezérlését  menedzselhetjük okostelefonos applikáción keresztül akár hangirányítással is, az Alfawise robotporszívója támogatja a Google és az Amazon virtuális asszisztensét is, amiért szintén jár a piros pont egy olyan készüléknek, ami 70000 Ft alatt beszerezhető.Persze a remek jellemzők sora még egyáltalán nem ér itt véget. A készüléket ellátták Epson  márkájú giroszkópos navigációval, ami képes automatikusan megtervezni a legoptimálisabb takarítási útvonalat, a szerkezet emlékezni fog az adott helyiség kialakítására már egyetlen takarítás után.A gördülékeny tájékozódásért számos infravörös szenzor felel, ezeknek hála a robotporszívó nem megy neki a bútoroknak, nem zuhan le peremekről, és ügyesen kikerüli az akadályokat. A robot belsejében szolgálatot teljesítő kefe nélküli motor 1800 Pa szívóerőt képes biztosítani,Így a gépezet tökéletesen megbirkózik a legtöbb kárpit fajtával, és nem marad utána semmilyen szennyeződés. amikor a szerkezet töltöttsége eléri a 20%-ot, a  robotporszívó teljesen önállóan visszatér a dokkoló állomására, aztán amikor ismét tele van a “tank”  onnan folytatja a megkezdett munkát, ahol abba kellett hagynia.

Mindenesetre a beépített 2500 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi akár 150 négyzetméteres területek megtisztítását is egyetlen feltöltéssel. Az Alfawise V8S Pro egészen halkan teszi dolgát, az általa kibocsátott zaj nem hangosabb 65 decibelnél, feltörlés közben pedig még ennyi sincs, olyankor 30 decibel alatt marad.A készülék munkáját akár időzíteni is lehet 24 órás intervallumon belül. Az Alfawise V8S Pro beszerzése elsősorban azoknak javallott, akiknek szüksége van a hangalapú irányításra, feltörlés funkcióra, és más olyan apróságokra, amelyeket nem biztosít a készülék nem-Prio variánsa. A masina kiváló ajánlat mert kuponos akciók nélkül is meg lehet venni 70 ezer forint környékén, de ha van egy jó kedvezmény, akkor meg egyenesen instant get.

Specifikációk:

Teljesítmény: 30W
Szívóerő:  1800 Pa
Lézeres feltérképezés: Nincs
Intelligens útvonaltervezés: Van
Akkumulátor:  2500 mAh
Üzemidő: 100-120 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 600 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 350 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább