KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T9 kuponok és akciók

QCY T9 leírás

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, és a mellékelt tárolásra is alkalmas töltődoboz segítségével az üzemidő elérheti az akár 20 órát is, ami azért nem csekély fegyvertény a filléres TWS fülhallgatók világában. A készülék nem csupán zenét hallgatni, de telefonhívásokat lebonyolítani is kiváló lesz, mivel rendelkezik saját beépített mikrofonnal, a fülest a sportolók számára is tudjuk jó szívvel ajánlani, mert az izzadság okozta nedvesség sem tesz kárt a burkolata alatt található elektronikában.

Külső

A vezeték nélküli fülesek mérlegre helyezve nagyjából 4,38 grammot nyomnak, a mellékelt tárolódoboz pedig 42 grammos, szóval az egész történetet zsebre tudjuk vágni, szinte észre se fogjuk venni. A kialakítása ergonomikus, és szeretnénk piros pontot adni azért, mert kivételesen nem az Apple vezeték nélküli fülhallgatóját ígyekszik másolni az ázsiai gyártó. Mint ahogyan a bevezetőben is említettük a vezeték nélküli fülesek korlátozott módon ugyan, de azért képesek ellenállni a víznek és a pornak mégpedig az IPX4 besorolásnak megfelelően. A QCY T9 vezérlése fizikai gombokkal történik, segítségükkel egy csomó funkciót elő lehet hívni, ezekről lentebb fogunk beszélni.

Funkciók

A QCY T9 belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, tehát számítani lehet a korábbi generációkhoz képest jóval stabilabb vezeték nélküli összeköttetésre, alacsony késleltetésre, illetve némileg megnövelt hatótávra, ami falak és egyéb akadályok híján akár tíz méter is lehet. Az alacsony késleltetés egyébként jó szolgálatot tehet akkor, ha netán játék mellé szeretnénk használni a fülhallgatót, ilyenkor ugyanis minden ezredmásodperc számít. A készülék belsejében található elektronika támogatja a HFP, HSP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollokat. Az aprócska méret ellenére a fülhallgató egészen telt hangzást képes produkálni, ezt a fülesek belsejében található 7 mm-es driverek teszik lehetővé. A QCY T9 saját mikrofont is kapott, így telefonhívásokat is le tudunk bonyolítani a segítségével. A vezeték nélküli fülesek támogatják a párosított okostelefon vagy táblagép virtuális asszisztensét, amelyeket 3 gyors gombnyomással tudunk megidézni. Siri, a Google Asszisztens, és a Bixby is támogatott. a fülhallgató mellé készítettek egy telefonos alkalmazást, amely számos extra funkciók biztosít a jövendőbeli tulajdonosnak. Példának okáért meg lehet keresni a fülhallgatókat, ha mondjuk nem találnánk őket, de kapunk equalisert is, amivel egy kicsit még lehet állítani a hangzáson. A párosítás is rendkívül egyszerű, csak ki kell nyitni a tárolódobozt, és a folyamat megtörténik teljesen automatikusan.

Üzemidő

A QCY T9 fülesei önmagukban nagyjából 3,5 órát képesek működni egyetlen feltöltéssel, ám az üzemidőt könnyedén meg többszörözhetjük a mellékelt tárolódoboz segítségével, amelynek belsejében egy 380 mAh kapacitású akkumulátor található, így lehetséges a bevezetőben már említett akár 20 órás működés. A készülék töltése nagyjából két órát fog elrabolni az életünkből, ami azért nem veszélyesen sok, a folyamathoz szükséges vezeték pedig ott van a csomagolásban, nem mellesleg néhány plusz gumiharang és egy használati útmutató mellett.

Specifikációk:

Tömeg: 4,38 gramm (tok: 42 gramm)
Üzemidő: 3,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 20óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gombok
Mikrofon: Van
Töltő: USB kábel
Egyebek: IPX7, HFP/HSP/A2DP/AVRCP, telefonos app stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
QCY T9 TWS Mini Bluetooth Headphones Earphones Stereo Wireless Earbuds with Exclusive APP Available Tovább flash sale $20.99 $20.99 2020-11-02 CN-099
QCY T9 TWS Mini Bluetooth Headphones Earphones Stereo Wireless Earbuds with Exclusive APP Available Tovább Flash Sale $20.99 $20.99 2020-11-09 2020-11-03 CN-099
Qcy T9S Bluetooth Earphones TWS Mini Wireless Bluetooth Stereo Headphones with Exclusive Applications Tovább Flash sale $21.99 $21.99 2021-01-21 2021-01-27 CN-099
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 a BlitzWolf alá tartozó almárka, vagyis az Airaux egyik legelső terméke, lényegében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább