KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Oppo Reno 10x Zoom kuponok és akciók

Oppo Reno 10x Zoom leírás

Az Oppo Reno 10X Zoom nem csak a hátoldali kamerarendszer 10x hibrid optikai zoomja miatt érdekes, hiszen a telefon már ránézésre is olyan mint egy ékszer, ráadásul a gyönyörű formaterv felsőkategóriás vasat takar. Ez a készülék azoknak készült, akik nem szeretnének semmilyen kompromisszumot kötni, legyen szó az alkalmazások, játékok futtatásáról vagy éppen a fotók minőségéről, és rajongói a modern letisztult dizájnak. A Reno tökéletesen bemutatja, hogyan néz ki egy innovatív zászlóshajó 2019-ben.

Hosszú bekezdéseken keresztül lehetne méltatni a telefon külalakját, ám az ilyesmi mindig szubjektív ezért inkább foglalkozzunk az anyaghasználattal. A mobil nem csupán gyönyörű, de kiválóan összerakott, az alumínium ötvözetből készült külső borítás vélhetően tok nélkül is meg tudná állni a helyét, de persze mi inkább a tokot javasoljuk. A megjelenítő hatalmas és gyönyörű, egy 6,6 inches AMOLED kijelző ez, melyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, gazdag színekkel és végtelen betekintési szögekkel. A képernyő körül kvázi nincsenek keretek, ráadásul ezt szenzorsziget alkalmazása nélkül sikerült elérnie a gyártónak. A trükk abban van, hogy az előlapi kamera egy cápauszony alakú pop-up mechanizmus segítségével hívható elő,  és ha véget ért használata, ismét elbújik a készülék házában. A képernyő védelmét a karcoktól és egyéb fizikai behatásoktól Gorilla Glass 6 szavatolja. A tulajdonosnak van lehetősége magát az ujjlenyomata révén azonosítani, ehhez pedig a szintén megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-olvasó nyújt segítséget.

Ami a hardveres teljesítményt illeti, a kínai gyártó nem ismert párdont, rész és fél megoldások helyett inkább fogta 2019 egyik legerősebb processzorát, és és beleszerelte ebbe a készülékbe. A Reno 10X Zoom lelke egy Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet, ami mellé többféle RAM és belső tárhely opció kérhető, a legerősebb variáns 8 GB RAM-mal, és 256 háttértárral rendelkezik. mindenképpen érdemes a globális változatot választani hiszen csak ebben az esetben kapunk olyan LTE modemet, ami képes csatlakozni az összes magyarországi telekommunikációs hálózatra. A Reno duál SIM-es mobil, viszont hibrid foglalattal, ami azt jelenti vagy extra hálózati kártyát, vagy micro SD-t helyezünk a második slotba. A vagány chipsetnek köszönhetően a telefon belsejében lévő navigáció nagyjából az összes jelenlegi műholdas rendszerrel képes kommunikálni, a Bluetooth modem ötödik generációs, tehát a létező legmodernebb, a WiFi modul kétcsatornás, ráadásul van NFC chip is, ami alkalmassá teszi a telefont mobilfizetésre. Igazából már csak az infraport kellene a teljes örömhöz, és biztosan akadnak páran, akik siratják a fülhallgató kimenet hiányát.

Az Oppo Reno 10X Zoom természetesen a nem mindennapi kamerakészlettel igyekszik a konkurensek felé magasodni, hozzá kell tegyük, nem kevés sikerrel. A hátlapon található triplakamerás képrögzítő egység elsődleges érzékelője egy 48 megapixeles Sony szenzor, melyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 13 megapixeles telefotó lencse igyekszik segíteni a minőségi fotók készítésében. A kamerarendszer képes 4K felbontásban rögzíteni a mozgóképet akár 60 képkockával másodpercenként. Az pop-up mechanizmus révén meg idézhető előlapi kamera felbontása 16 megapixel, így aztán joggal lehet számítani minőségi szelfikre. Ezek a fotó apparátusok nagyon igényesek, így mindenféle előképzettség nélkül is remek fényképeket lehet velük készíteni, persze telefonos szinten.

Jelen ismertető végére maradt a telefon belsejében lévő akkumulátor leírása, valamint a szoftveres környezet jellemzése, és bizony akadnak érdekességek itt is szép számmal. A mobil energiaellátását egy 4065 mAh kapacitású lítium-polimer aksi igyekszik szavatolni, melyhez csupán ha megfelelő szerszámokkal lehet hozzáférni, cseréje házilag nem lehetséges. A telep támogatja a gyorstöltést, mégpedig a gyártó saját fejlesztésű VOOC 3.0 szabványát, ami lényegében 20W-nak felel meg. Az Oppo Reno 10X Zoom Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, melyet a kínai vállalat saját interfésze öltöztet, a ColorOS 6.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
OPPO Realme Watches Smart Watch 1.4 inch Large Color Touchscreen Personalized Watch Faces Sports Smartwatch International Version Tovább Flash sale $59.99 $59.99 2020-11-25 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
OnePlus 6

OnePlus 6

Ami követi az okostelefonos világ híreit, nagyon jól tudja, hogy a OnePlus 6 egy olyan felsőkategóriás...

Tovább
Mobilok
Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro

Természetesen a Xiaomi mobilja nem véletlenül kapott Pro utótagot a nevébe, hiszen számos érdekes plusszal rendelkezik...

Tovább
Mobilok
Elephone E10

Elephone E10

Az Elephone E10 a tipikus példája annak, hogy modern technológiák hogyan képesek meghódítani az alsóbb árkategóriákat...

Tovább